AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
16 godina
M4X kaže...

zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku

zadnjih par verzija,prije nikad

inače radi ok ali neznam u čemo je problem

Ručno izbriši Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable... nakon toga makni ATi drivere, počisti sve Driver Sweeperom.. resetiraj komp naravno, te nanovo instaliraj drivere.

17 godina
odjavljen
Rupy kaže...
M4X kaže...

zadnjih par verzija na kraju instralacije mi izbaci neki error,redistriuble tako nešto...neznam o čemu se radi,samo uvijek mi izbaci taj uskličnik tj. grešku

zadnjih par verzija,prije nikad

inače radi ok ali neznam u čemo je problem

Ručno izbriši Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable... nakon toga makni ATi drivere, počisti sve Driver Sweeperom.. resetiraj komp naravno, te nanovo instaliraj drivere.

gdje ti je to?

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
M4X kaže...
Rupy kaže...

gdje ti je to?

Control Panel -> Programs and Features... Uninstall

15 godina
neaktivan

Dao si sve osim dijela gdje pise error xD

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
odjavljen
chutac kaže...

Dao si sve osim dijela gdje pise error xD

pa sve sam dao,mislim da je sve obuhvaćeno,nema više ništa

probao sam ovo gore ali ništa opet javi grešku

http://www.pohrani.com/f/3v/gb/hO1JaTT/novo.jpg

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Hmm promasio si Error messages sekciju, ali cini mi se da je kolega iznad u pravu. Rijesi si C++-a iz Add or remove programs, ocisti registry, restart kompa, opet ciscenje reg(ccleaner) i onda full install drivera i CCC-a, i ako bude potrebe i C++(ako ga ne instalira zajedno sa driverima)

sretno {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

C++ se instalira automatski sa driverima. Imao sam i ja taj problem davno i riješio na način kako sam i rekao.

Uninstall C++ > uninstall ATi drivera > restart > Driver Sweeper > restart > install ATi driver

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rupy kaže...

C++ se instalira automatski sa driverima. Imao sam i ja taj problem davno i riješio na način kako sam i rekao.

Uninstall C++ > uninstall ATi drivera > restart > Driver Sweeper > restart > install ATi driver

sve sam točno radio isto,ovaj put obrisao i sve c++ koji su bili i opet izbaci warnings,error

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina

Nemam ideje... koju verziju drivera koristiš... probaj stavit stariju verziju, pa vidi s kojima ti prolazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Napravi prvo uninstall pa restart pa driver sweeper pa restart pa device manager-display adapters-uninstall radeon pa restart pa install drivers. To bi ti trebalo riješit problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Hmm promasio si Error messages sekciju, ali cini mi se da je kolega iznad u pravu. Rijesi si C++-a iz Add or remove programs, ocisti registry, restart kompa, opet ciscenje reg(ccleaner) i onda full install drivera i CCC-a, i ako bude potrebe i C++(ako ga ne instalira zajedno sa driverima)

sretno {#}

Ne, nije!! Vidis da je scroll do kraja, a i meni se dosta puta znalo desit (vise puta za mobility, ali i za 5850) da mi pise tak error, a pod error sekcijom nista.....Neznam sta je bilo univerzalno rjesenje (mislim da ni nije postojalo) nekad samo restart, nekad run as administrator (za to nisam siguran), nekad kad sam zgasio sve osim toga, nekad kad sam u device manageru uninstallao, disejblao pa ponovo enejblao graficku, vjerojatno jos stvari, ali garantiram da sam bar 4,5 puta naletio na tako nesto

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
15 godina
M4X kaže...
Rupy kaže...

sve sam točno radio isto,ovaj put obrisao i sve c++ koji su bili i opet izbaci warnings,error

I ja sam na taj način riješio taj problem sa 11.7 driverima prije neki mjesec i radilo je. Probaj da deinstaliraš c++ preko revo uninstaller pro kao ja, on može odmah da očisti registry od ostataka. Nakon što izbrišeš SVE što ima c++ u imenu probaj da očistiš registry programima kao npr. CCleaner ili RegistryBooster. Restartuj ponovi čišćenje registra za svaki slučaj, izbriši drivere, restart, driver sweeper (ponovi čišćenje registra ako hoćeš), restart, instaliraj drivere, restart. Možda izgleda dugačko ali nakon nekoliko neuspjelih pokušaja ovako sam riješio problem.

14 godina

ma ignorirajte error na početku ili na kraju instalacije to je visual c++ 2010 redistibutable kojeg ti catalyst želi instalirat ali ga već imaš.samo ignorirajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rupy kaže...

Nemam ideje... koju verziju drivera koristiš... probaj stavit stariju verziju, pa vidi s kojima ti prolazi.

zadnju 11.8 ali i prijašnje 2 ili 3 verzije su isto radile probleme

AL13N13 kaže...
M4X kaže...
Rupy kaže...

I ja sam na taj način riješio taj problem sa 11.7 driverima prije neki mjesec i radilo je. Probaj da deinstaliraš c++ preko revo uninstaller pro kao ja, on može odmah da očisti registry od ostataka. Nakon što izbrišeš SVE što ima c++ u imenu probaj da očistiš registry programima kao npr. CCleaner ili RegistryBooster. Restartuj ponovi čišćenje registra za svaki slučaj, izbriši drivere, restart, driver sweeper (ponovi čišćenje registra ako hoćeš), restart, instaliraj drivere, restart. Možda izgleda dugačko ali nakon nekoliko neuspjelih pokušaja ovako sam riješio problem.

imam i revo unistaler obični ali nepomaže

driver sweeperom sam brisao i u safe modu ali opet ništa

probat ću sad bez interneta,možda pomogne

edit: ništa opet,nemam više ideja{#}

M4X @ 3.14zda GHz
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:47 (M4X).
13 godina
neaktivan

To se i meni dogodi nakon instalacije drivera.Sve je uredu tijekom instalacije ali tamo gdje bi trebalo pisati da je sve uredu instalirano pise warning/error has occured during the installation.

Kad pogledam koji je to error u onom izvjescu ne prikazuje ga.Sve radi bez problema samo zanemari.

There can be only one

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Meni rade;)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
15 godina
neaktivan

i meni rade normalno, kao i svi ostali :)

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam dobio skoro 2 FPS više u Crysis 2 naspram 11.8:P

15 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Ja sam dobio skoro 2 FPS više u Crysis 2 naspram 11.8:P

hahaha puno si dobio, nema sta :D

AMD
13 godina
protjeran

Bolje išta nego ništa a u crysisu svaki frame dobro dodje na 6850:(

14 godina
neaktivan

11.8 bugovi u programu sprint layout?
http://imageshack.us/photo/my-images/703/imag0194xc.jpg/ 
graficka: HD6950
Rezolucija:  1440x900

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam iste drivere, rezoluciju i HD6950, probao bi da je free program. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

situacija je poprilicno zanimljiva:
kad otvorim program, sve je ok, ali kad otvorim save file iz tog programa desi se to...{#} 

EDIT: ipak se dogadja i ponekad kad pokrenem program!

jel bi mogo neko probat, pa da znam jel do mog kompa :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 20:32 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad izlaze 11.9 final?

My way
15 godina

Najavljeni su ove sedmice za izlazak Bf 3 (Bf izlazi sutra).

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sto kaze CatalystCreator:Plan is to release Cat 11.10 preview driver (BF3 driver) sometime in next 24 hours. Official Catalyst 11.9 will post Wednesday

Evo LINK do Catalyst 11.10 preview driver-a.

http://support.amd.com/us/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx

AMD Catalyst 11.10 Preview driver:

Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series for single GPU configurations

Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on CrossFire configurations using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Enables support for Eyefinity 5x1 display (portrait and landscape) configurations  using the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon™ HD 5000 Series

Vision Engine Control Center:   User Interface enhancements have been implemented for the CrossfireX, GPU Overdrive, and Information Center pages.

Da zaboravih driver-i jos nisu online, pocekajte par sati da ih oni upload-ju.

There can be only one
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 14:37 (Lynnfield).

0 0 hvala 2
17 godina

Ja sam probao gore na linku skinuti, ali je meni ispao 20 i kusur MB, taj nije dobar (valjda će AMD ispraviti gornji link)

Puna verzija ima oko 147MB, i nalazi se na guru3d serverima:

http://downloads.guru3d.com/Catalyst-11.10-Preview-Win-Vista-7-32-and-64-bit-download-2795.html

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Evo popravili su Link

There can be only one

0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice