Accelero s1 na hd 4870

poruka: 14
|
čitano: 5.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

evo kao sto i sama  tema govori kupujem novi komp

a s njime i novu graficku hd4870

pa me zanima ;stavit cu accelero s1 na grafu pa mi vi preporucite neki vent (neka dva)

cijena njih oba mora bit max 140 kn

bilo bi lijepo kad bi i svijetlila u plavoj bojiBelji se

ali i ako bi jedan veliki bio dosta samo predlozite

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_243&products_id=2852

za oko mi je zapeo ovaj gore ali nisam siguran jel on uopce moze na accelero s1

vjerojatno ne jer ima svoje bakrene toplovode

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 18:59 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

dajte ljudi

pomoziteViče

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

lock

niko nije zainteresiran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Accelero s1 na hd 4870

A mozda nitko nema iskustva sa tom kombinacijom hardvera? Guglajuci taj accelero s1 hladnjak zapala mi je za oko ova slika:

http://www.overclock.net/attachments/nvidia-cooling/60439d1195795776-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots-dsc01158-medium-.jpg

te

http://www.pc-erfahrung.de/fileadmin/Daten/Bilder/vga-luefter-accelero-s1-07.jpg

Kolko ja kuzim uzmes bilo koji 12cm hladnjak i gore ga montiras na neki nacin kao sto je prikazano na ovoj slici...Dakle obicni vent od 120mm (takih imas hrpu po razno raznim ducanima i u raznim bojama)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 17:55 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

tnx

znam ja da ide na njega 12 cm vent ali su me malo zanimale temperature koje se dobivaju s njim

a jel se moze uzet manji vent, recimo 80 mm i takva dva stavit na accelero

i da li se tada mora skidat onaj original hladnjak koji dobijes kad kupis grafu(ona plastika s ventom zbog cega grafe izgledaju velike i robusne

jel taj hladnjak ide direkt na chip

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 18:06 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da mozes stavit dva manja hladnjaka na isti nacin kao sto bi stavio i jedan veci,

kad kupis ovaj accelero s1 morat ces prvo skinut stock hladnjak sa graficke kartice, ocistit pazljivo graficku stavit novu termalnu pastu te naposlijetku prisarafit novi hladnjak, ali to sve treba bit u nekim uputstvima koja dobijes kad kupujes novi hladnjak...

Proguglaj malo i pogledaj na youtube siguran sam da ima neki turitorial kako se to radi

17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870
You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

malo sam neupucen

kaj je to vram

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehe bar su pi**e igdje to napisali na svojoj stranici :-D

EDIT: Ipak ako se stavi 120mm vent gore na hladnjak mislim da ce to pomoc, mozda se samostalno Accelero S1 nemoze nosit s time, iako tu vijest mnogi osporavaju i nazivaju je gluposti te napominju da sa 120mm nema problema, prosnjofaj malo po netu i razno raznim forumima, mislim da te to nebi trebalo brinut...

I koliko sam ja shvatio na straznjoj strani kartice (tamo se nalaze ti VRMovi) u stock opciji stoji neki metalni dio koji prenosi toplinu, to navodno mozes ostavit iza

evo i posta koji je pokrenuo glasina na engleskom: http://www.forumdeluxx.de/forum/showpost.php?p=9675432&postcount=180

Stavi ti jedan vent od 120mm na sredinu grafe i nemas beda kontam...

Ipak ako netko od iskusnijih zna stogod vise o ovome nek kaze

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 19:31 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

Naravno da mozes staviti manji vent ali on ima manji protok zraka i naravno bucniji je.zato ljudi uzimaju 120mm ili 140mm ako ga uspijes namontiratiNamigiva

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

gdje se može kupit taj accelero s1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

gdje se može kupit taj accelero s1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Accelero s1 na hd 4870

Hardveraj, Protis, Links, ADM.

#smajli koji koluće očima#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Accelero s1 na hd 4870

za 4870 ti je nepotreban taj hladnjak. Jednostavno staviš brzinu vrtnje venta na 35%, što je još relativno tiho, a grafička i po ovim ljetnim vručinama pod opterečenjem ne dolazi ni do 60 stupnjeva, provjereno

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice