6850 vs 6870

poruka: 39
|
čitano: 6.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: 6850 vs 6870
Caesar et Brutus kaže...

Kao prvo, nisam bahat, nego samo konstatiram ono što jest, a to je da cmoljiš bez valjana razloga. Žao mi je ako ti nisi u stanju prihvatiti   konstataciju (čitaj: istinu) onakvom kakva jest.

Kao drugo, da usporediš cijene XFX-ice u ADM-u te VTX-ice u magazinu, svakome postaje jasno kako se VTX-ica isplati više i s uračunatom trostrukom dostavom od magazina...

Samo se sada postavlja pitanje shvaćaš li što ti sadržajem ovoga posta želim poručiti.

lol pusti čovjeka da cmolji, to ti je normalno kad se sprema udomiti neku stvar i pritom ispljuniti par somova. Znam po sebi da pitam ovlaštene osobe sve što treba i ne treba al me živo zaboli jer su mi dužni odgovoriti na ta pitanja. Svaku kuna se danas dvaput okrene prije nego se čovjek rastane sa njom tako da je dobro znati ima li ciljani proizvod nekih alternativa ili dobrih/loših strana.

14 godina
zoharbizo kaže...
DiRT kaže...

6850 Toxic je bučna poslje 50% venta. Inače sad mi je trenutno za BF3 postavke 1000/1150, 1.225V, fan automatic i 81°C grafa, vent 36% i super radi. Je da je temp malo veća, al niš posebno. Rađe ti uzmi neku 6870 sa dobrim hlađenjem, ako se nađe za jeftine pare, tj ne puno skuplja od 6850.

Samo ti nju przi!Pametno ti je to,nema sta.

Ajde, onda mi ti reci kako da ju najpametnije pržim? Daj mi neki savjet pošto nemrem dobit na 2 foruma savjet od nekoga ko zna nešto baš o toj grafi. Svi samo nagađaju, prave se pametni i spuštaju. Defaultni napon je 1.172V kako GPU-Z kaže, a 1.175V kako Trixx kaže. Ajde, reci mi granicu onda...

★★★★★
14 godina
DiRT kaže...
zoharbizo kaže...
DiRT kaže...

6850 Toxic je bučna poslje 50% venta. Inače sad mi je trenutno za BF3 postavke 1000/1150, 1.225V, fan automatic i 81°C grafa, vent 36% i super radi. Je da je temp malo veća, al niš posebno. Rađe ti uzmi neku 6870 sa dobrim hlađenjem, ako se nađe za jeftine pare, tj ne puno skuplja od 6850.

Samo ti nju przi!Pametno ti je to,nema sta.

Ajde, onda mi ti reci kako da ju najpametnije pržim? Daj mi neki savjet pošto nemrem dobit na 2 foruma savjet od nekoga ko zna nešto baš o toj grafi. Svi samo nagađaju, prave se pametni i spuštaju. Defaultni napon je 1.172V kako GPU-Z kaže, a 1.175V kako Trixx kaže. Ajde, reci mi granicu onda...

Drzi ju na podebljanom naponu(1.175v) pa dokle ide ide.Onaj napon koji koristis za 24/7 trenutno koristi samo za benchanje.U suprotnome se uskoro pozdravi sa karticom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
6850 vs 6870

Dobro, za BF3 mi je kloknuta bila jer dobim 10 fpsa što je puno, a ovo ostalo sam je benchao u 3DMARK-u i kurio u OCCT, no nijedna igra nije zagrijala kao OCCT na 90°C. Inače ide ona na defaultu na 950/1150, al ne diše pravilno u BF3 bez dodavanja napona. Možda na 900/1150, al neću je kurit zbog tebe. ;)

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DiRT kaže...

Dobro, za BF3 mi je kloknuta bila jer dobim 10 fpsa što je puno, a ovo ostalo sam je benchao u 3DMARK-u i kurio u OCCT, no nijedna igra nije zagrijala kao OCCT na 90°C. Inače ide ona na defaultu na 950/1150, al ne diše pravilno u BF3 bez dodavanja napona. Možda na 900/1150, al neću je kurit zbog tebe. ;)

Stavi ju na 930/1150.Na tim clockovima je u rangu HD 6870 i negdje cak i jaca.Ne muci ju,onaj napon nikako nije za 24/7.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
protjeran
6850 vs 6870

ma ta VTX 6870 za 1125kn je trenutno najbolje za te novce ... i sam sam je narucio ... sad cekam da dodje ...

uglavnom ... svaka graficka je dobra koja radi ... sve ostalo su nijanse ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
6850 vs 6870

Pozz, da ne otvaram novu temu, trenutna grafa je gigabyte 9400gt -.-, a monitor je 24" -  trenutno igram might & magic 6 heroes sve je na minimumu al i dalje steka, cekam i D3 pa da se pripremim :o

1. koja od ove dvije graficke bi bila dobra za moju konfu? (valjda nije overkill, trebo bi upgradeat konfu al trenutno je slozena situacija tak da za sad samo grafa,......mozda neka druga preporuka)

2. Da li ce 400W fortron napajanje podnjet  opterecenje? (power consumption calc. kaze da moze idk)

hvala.

Most people work just hard enough not to get fired and get paid just enough money not to quit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mvupora kaže...

Pozz, da ne otvaram novu temu, trenutna grafa je gigabyte 9400gt -.-, a monitor je 24" -  trenutno igram might & magic 6 heroes sve je na minimumu al i dalje steka, cekam i D3 pa da se pripremim :o

1. koja od ove dvije graficke bi bila dobra za moju konfu? (valjda nije overkill, trebo bi upgradeat konfu al trenutno je slozena situacija tak da za sad samo grafa,......mozda neka druga preporuka)

2. Da li ce 400W fortron napajanje podnjet  opterecenje? (power consumption calc. kaze da moze idk)

hvala.

Uzmi VTX 6870 u Protisu, drzat ce je Fortron

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 19:18 (mate960).
14 godina
neaktivan
sokios kaže...

Dakle dilema je slijedeća, kupiti "nekvalitetniju" VTX 6870 ili neku "kvalitetniju" 6850, igram se na 1280x1024 17" LCD-u. Kolika je uopće razlika između tih grafa na toj rezoluciji?

6850

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice