4870X2 prewiev
- poruka: 43
- |
- čitano: 8.835
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Što reći?
Kartica je prava zvijer...
kolko je dovoljno FPS-ova da igra ne steka, i kako ja mogu izmjerit kolko imam FPS- ova u pojedinoj igri
kolko je dovoljno FPS-ova da igra ne steka, i kako ja mogu izmjerit kolko imam FPS- ova u pojedinoj igri
a znas li kako mogu izmjeriti kolko ja imam u nekoj igri?
Imaš hrpu softwarea za mjerenje fps-a. Googlaj malo.
Zato neke igre imaju u sebi svojevrsni benchmark svog engine-a (npr. Dungeon Siege, World in Conflict, Unreal Tournament 2000 itd.).
Pozdrav! Ja sam prije 2 tjedna kupio ATI Radeon Sapphire HD 4850 i prezadovoljan sam sa njezinim performansama.Na 3DMarku 2006 daje odlične rezultate.U prvom trenutku sam mislio uzeti 4870 al čemu kada su moje potrebe sa ovom zadovoljene.
Pozdrav! Ja sam prije 2 tjedna kupio ATI Radeon Sapphire HD 4850 i prezadovoljan sam sa njezinim performansama.Na 3DMarku 2006 daje odlične rezultate.U prvom trenutku sam mislio uzeti 4870 al čemu kada su moje potrebe sa ovom zadovoljene.
@crash11 Stavio sam hladnjak jer se grafička ovak grije na 70oC bez opterečenja tak da je to malčice previše.Sa ventilatorom drži na 55oC.
@crash11 Stavio sam hladnjak jer se grafička ovak grije na 70oC bez opterečenja tak da je to malčice previše.Sa ventilatorom drži na 55oC.
@crash11 Hladnjak sam stavljao doma ali kad ti ga oni stavljaju u trgovini onda ak slučajno oni nešto potrgaju daju ti novo a ak ti doma nešto strgaš onda moraš kupiti novo.Ja sam to doma sastavljao zato kaj me to zanimalo i uspio sam!!
kolika će bit cijena i kada dolazi na naše tržište?
Pozdrav svima. Ja imam HD 2900 PRO i moram je klokati da dobro vrti Crysis, pa bih ju mjienjao za 4850 samo se bojim da to nije dovoljno, mozda da ipak uzmem 8800 GTX ili neku 9800?
Hvala na preporuci ali u Osijeku trenutno u Vemilu 4870 kosta 2000 kn sto mi je malko puno. Draze mi je uzeti nesto jeftinije (do max 200eura) pa probati malo klokati.
Hvala crystalu. Nadam se samo da je i klokabilna kao moja stara 2900 pro. S tim hardverajom nikad kraja. Kad promjenim grafu onda prelazim na proc. sada je AMD X2 5000 black ali radi dobro samo do 2800 MHz. pa onda maticna (sada je Gigabyte 560) pa onda napajanje (no name 550W), nikad kraja.
@crash11 Hladnjak sam stavljao doma ali kad ti ga oni stavljaju u trgovini onda ak slučajno oni nešto potrgaju daju ti novo a ak ti doma nešto strgaš onda moraš kupiti novo.Ja sam to doma sastavljao zato kaj me to zanimalo i uspio sam!!
@AA-D00d Da sad sam izgubio garanciju ali kaj se može!!Ne mislim ju overclockat tak da ne mislim da bu nekj crklo.Za sad sve štela ko podmazano!!