Tko je za C++ u BUG-u

poruka: 35
|
čitano: 5.977
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tko je za C++ u BUG-u

Bugu stvarno treba neki C++ tutorial, jer je nekako postao mainstream, nedefiniran, ne znam ni ja. Više KONKRETNIH stvari nauče enterovci, a o IT profesionalcima s Mrežom da i ne pričam. Kad bi od ona 3 časopisa napravili jedan, bilo bi odlično, ali OK je, sve kontam Namigiva

Enivej, ne vidim ništa loše u educiranju publike koja kupuje samo Bug (nema svatko para za sva 3 časopisa). Nekako mi se čini da bi time potaknuli interes za to, za veliku većinu vaših čitatelja, neistraženo područje, a koje ih već može osposobiti za nešto čime će se kasnije baviti u životu.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tko je za C++ u BUG-u

Ja sam za :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tko je za C++ u BUG-u

Tutoriale podržavam, znači, imate moj glas

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2008 22:07 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tko je za C++ u BUG-u

Ako ste početnike savjetujem vam da počnete učiti iz knjige C++ za apsulutne početnike,knjiga je baš prilagođene počnitnicima a možete je nabaviti ako ste student na Carnetovoj stranici a ako niste možete je kupiti za svakoj boljoj knjižari nije vam skupa ali je jako korisna i možete svladati osonove c++ jezika..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tko je za C++ u BUG-u

Ako za časopis bude trebalo tutorijala iz C++a nudim se besplatno. Inače, autor sam i knjige

C++ Analiza i primjena, Školska knjiga

tako da sam već napisao mnoštvo tekstova i mogu pisati gotovo o svim područjima primjene. Bilo da je riječ o osnovama, naprednim temama, bazama podataka, a na ovom forumu već sam počeo pisati tutorijal o programiranju mrežnih aplikacija:

http://forum.bug.hr/forum/topic/programiranje/tutorijali-mrezne-c-aplikacije/6958.aspx?sort=asc&view=flat

Naravno, na forumu je to malo kolokvijalno pisano, dok bi za evenutano časopis to bilo puno dorađenije. Sve ovisi o vama Namigiva.

Pozdrav.

Željko Kovačević

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 15:44 (Tracer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice