Kad će Bug prestati objavljivati DVD? zaključana tema

poruka: 60
|
čitano: 12.854
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Kad će Bug prestati obljavljivati DVD?
F1-IVO kaže...
0verlord kaže...
OMFG..... Potpuno nepotreban komentar; ali to je samo MOJE mišljenje NHF{#}

OMGFREWDF, XDLOLCDR...:)

A šta da napišem?

Zašto bi netko ukinuo digitalni medij uz časopise? Zbog nekog postotka osoba sa netbookovima, zaštite okoliša...itd?

Većina ljudi ima uz netbook i kučno računalo pa taj medij može tamo pregledati a mislim da je dvd kao medij BUGovcima kudikamo isplativiji nego da to isto izdaju na memorijskim karticama ili usb stickovima.

Opet napominjem NHF dude.....

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
17 godina
neaktivan
per kaže...

Što mene to briga, kao krajnjeg kupca?

Ja imam laptop na kojem ne mogu vrtiti BuG DVD jer nema DVD.

Pošto ne mogu kupiti Bug bez DVD-a ispada da mi na silu prodaju Bug s DVD-om.

Ili neka stave sve na Web npr. neka naprave .NET program koji sa weba pokreće bug exe isto kao sa DVD-a.

A ne da na silu moram kupovati Bug s DVD-om jer nema opcije kupovine BUG-a bezt DVD-a, tu bi ih se moglo i tužiti.

A ja imam ADSL s paketom 1GB.  Ja ne mogu vrtiti i downloadati te programe jer imam imam mali promet. Ispada da me bug sili da uzimam veće pakete da bi gledao sadržaj "web DVD-a"

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 13:35 (Paolo2612).
16 godina
odjavljen
Kad će Bug prestati obljavljivati DVD?

Službeno najgluplja tema otkad je Buga, foruma i DVDova uz časopise.

Ja idem tužit Jutarnji jer mi prodaju one svakave magazine i podlistke u novinama, idem tužit T-com jer mi je prodao ruter sa kablovima a ja nemam LAN karticu u kompu...

Epic fail.

Stickovi uz Bug? Ma daj...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi najradije da uz Bug nista ne dolazi, a da malo smanje cijenu casopisa, meni ga naplate 12KM sto je stvarno puno, gledajuci okolne casopise :|

A sve sto dolazi mogu staviti na net, a i moze se pronaci na netu, jest da je bolji DVD onima sa low prometom ali jbg...

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ideja teme možda i nije tako loša, premda je prijedlog za USB ili SD nepotreban, jer još ne živimo u vremenima Zvjezdanih staza  {#}Što se tiče BUG dvd-a, iskreno, ja kad kupim časopis, prvo ga pročitam, dvd ostavim negdje s strane, pa mi se dogodi da ga ne pogledam tjedan dana. Dok sam bio mlađi, dok je za flat malo tko znao, taj dvd mi je puno značio. A sada se situacija jednostavno promjenila. Dostupnost interneta i svih mogućih i nemogućih programa je toliko da taj dvd čini manje važnim. Ali, nisam za to da se prestaje izdavati. Još mnogo čitatelja nema flat ili pristup brzom internetu, i njima dvd vjerovatno uvijek dobro dođe. Tako da je moje mišljenje da se dvd ostavi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

A ja imam ADSL s paketom 1GB.  Ja ne mogu vrtiti i downloadati te programe jer imam imam mali promet. Ispada da me bug sili da uzimam veće pakete da bi gledao sadržaj "web DVD-a"

Očito biseri koji predlažu ukidanje dvda i download ne plaćaju sami kućne režije pa im je svejedno koilko to košta!! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan

Lol tko vas sili i na sta, to smatrajte bonusom?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koji bullshit.

17 godina

Treba malo ekologije uvesti u svijest :)

Zadnji puta kada sam koristio cd/dvd bilo je prije 10 mjeseci vršeći nadogradnju opensuse sa 11.2 na 11.3, sve ostalo svlačim sa net-a kada mi zatreba. Inače kupujem samo dvd rw i na taj način pravim manje smeća. Cijenjeni Bug bi isto mogao svoje dvd slati na tržište kao snimljeni dvd rw :) i tako pomoći da se što manje plastike nađe u tlu.

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 14:05 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A sta je s onim ljudima koji nemaju pristup internetu? a i ustoalom bug-u dobro dode tih par kuna koji moraju povisiti cijenu zbog DVD-a. Nece se ukinuti uskoro 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma treba uvesti online pretplatu... sve novine se sele na internet, papirnata izdanja izumiru... BUG bi kao časopis koji promovira tehnologiju, trebao to prvi učiniti...

Tako bi i troškovi tiskanja nestali i mogli bi nam ponuditi pretplatu za npr. 20kn...

Dobar primjer je npr. Novi List.. oni su smanjili nakladu papirnatih izdanja, ali su na svojim stranicama ponudili pretplatu na online izdanje koje je slično kao papirnatu, ali uz povoljniju cijenu. Mislim da je to svakako budućnost.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mislim da bi bug propao jako brzo kad bi se samo na online distribuciju bacili...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Ma treba uvesti online pretplatu... sve novine se sele na internet, papirnata izdanja izumiru... BUG bi kao časopis koji promovira tehnologiju, trebao to prvi učiniti...

Tako bi i troškovi tiskanja nestali i mogli bi nam ponuditi pretplatu za npr. 20kn...

Dobar primjer je npr. Novi List.. oni su smanjili nakladu papirnatih izdanja, ali su na svojim stranicama ponudili pretplatu na online izdanje koje je slično kao papirnatu, ali uz povoljniju cijenu. Mislim da je to svakako budućnost.

Ovo ti je totalno glupa ideja.

Nema onog mirisa friškog BUG-a kad ga otvoriš,nije gušt micati mišem stranice umjesto rukama. Nije to taj gušt!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
0verlord kaže...
OMFG..... Potpuno nepotreban komentar; ali to je samo MOJE mišljenje NHF{#}

OMGFREWDF, XDLOLCDR...:)

A šta da napišem?

Zašto bi netko ukinuo digitalni medij uz časopise? Zbog nekog postotka osoba sa netbookovima, zaštite okoliša...itd?

Većina ljudi ima uz netbook i kučno računalo pa taj medij može tamo pregledati a mislim da je dvd kao medij BUGovcima kudikamo isplativiji nego da to isto izdaju na memorijskim karticama ili usb stickovima.

u potpunosti se slazem...

ipak kada bi se izbacio DVD mozda bi cjena casopisa donekle pala (sto naravno nadam se nebi utjecalo na kvalitetu samog casopisa?) sto nebi bilo lose...

a da BUGovci smisle neki vid kompezacije za sadrzaj koji dolazi na DVDu...

etikete, ovo je nacija etiketa!
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Mislim da bi bug propao jako brzo kad bi se samo na online distribuciju bacili...

Pa ne moraju se odmah prebaciti... nego postepeno.. smanje nakladu papirnatih izdanja i uz to ponude online pretplatu... jer htjeli mi to priznati ili ne, novine izumiru... To mogu potvrditi svi urednici novina, a vjerujem da se danas proda manje papirnatog izdanja BUG-a nego prije par godina.

lzgr kaže...
MatkoBB kaže...

Ovo ti je totalno glupa ideja.

Nema onog mirisa friškog BUG-a kad ga otvoriš,nije gušt micati mišem stranice umjesto rukama. Nije to taj gušt!

Hoćeš reći da PC ne možeš nositi u WC sa sobom {#}

17 godina
neaktivan
Pa normalno da proda manje jer ajmo biti iskreni...

40% časopisa je reklama...

a i kvaliteta tekstova nije baš nešto briljantna... i da ne govorim od 2000te godine pa nadalje pljuvanje po linuxu i open source zajednici od strane određenih autora...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
MatkoBB kaže...

super ideja, onda ćemo moći skidati piratizirane verzije besplatno

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Ma treba uvesti online pretplatu...

Da ,i još k tome i za iPad možda?! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa normalno da proda manje jer ajmo biti iskreni...

40% časopisa je reklama...

a i kvaliteta tekstova nije baš nešto briljantna... i da ne govorim od 2000te godine pa nadalje pljuvanje po linuxu i open source zajednici od strane određenih autora...

Ima u tome istine, ali to je već druga tema... ja sam BUG prestao kupovati prije tri godine (a kupovao sam ga redovito 5 godina), jer više mi nije bio zanimljiv.. a kada bi se našla neka zanimljiva tema, posudim ga u knjižnici na faxu.

Diablo86 kaže...

super ideja, onda ćemo moći skidati piratizirane verzije besplatno

A kao sad ne možeš... na torrentima se pojavi svaki mjesec, skoro pa brže nego na kiosku..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 14:47 (MatkoBB).
15 godina

ja još niti jedan program sa tog dvd-a nisam instalirao ako me nešto zanima ima na download com-u

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan

Ja u opće ne koristim Bugove DVD-ove.

Imam hrpu Bug-ova a možda sam stavio 1 ili 2 puta DVD u komp

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Po autorovom prijedlogu bilo bi najboje da stavljaju sadržaj na SSD...{#}

Moj PC  
19 0 hvala 1
15 godina

Po meni bi bilo najbolje da se u bagu dobije neki cod npr 6hji48tjf9405uztv i da napravis acc i i kad unese taj key dobijes sav sadrzaj s cda na netu

Luka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Danas većina ljudi, a vjerujem i 95% ljudi koji čitaju Bug imaju neki brzi internet + flat... tako da je DVD totalno nepotreban.

Neka ukinu DVD i spuste cijenu časopisa.

Otom potom. Uz infrastrukturu kao što je T-com-ova gdi 60% populacije je još na PCM-ovima nebih se kladio u tvoju tvrdnju. Nisu svi u gradovima poput Zagreba,Splita,Rijeke,itd.....

I'll be back
17 godina
neaktivan

Vidim da oni sa 1 GB mjesečnog prometa imaju neke primjedbe. Da mi je znati šta se to toliko instalira sa tih Bugovih DVD-ova. Najbolje da svaki mjesec instalirate sve programe i demo igre na komp. A koja je razlika u cijeni adsl-a od 1 GB i Flat-a?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
davorsite kaže...

Vidim da oni sa 1 GB mjesečnog prometa imaju neke primjedbe. Da mi je znati šta se to toliko instalira sa tih Bugovih DVD-ova. Najbolje da svaki mjesec instalirate sve programe i demo igre na komp. A koja je razlika u cijeni adsl-a od 1 GB i Flat-a?

a ja vidim da si ti fula temu sto posto ima tema o max adsl tamo češ nač sve što te zanima {#}

e sad autoru teme kad san pročita tvoju ideju ( prvo san mora povuč vodu u wc ) e onda san doša malo sebi pa da ti odgopvorin večina  novih kako ih ti nazivaš latopima

koji nemaju famozni dvd čitač i nespadaju u laptope nego u notbuk ,,, rješenje

http://www.links.hr/index.php?naziv=DVD%B1RW+vanjski%2C+TRANSCEND+8X+Portable%2C+8x%2C+crna%2C+USB%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=0521123&id_artikl=052.112.297

notbuk je namjenjen tineđerima i školantima kojima je do surfanja i skidanja slika s vlastitog moba nisu ni namjenjeni za prženje kopiranje ili ti gledanje dvd filmova dakle brzo smisli neku bolju temu da se iskupiš jer imaš previše prstiča na dolje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 19:21 (giga).
15 godina
neaktivan
Kad će Bug prestati objavljivati DVD?

Sta je nodbuk? netbook?

I ako nemaju dvd rom ne moraju odmah biti za skolarce. -.-

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 18:35 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kad će Bug prestati objavljivati DVD?
PLASMAorLCD kaže...

Sta je nodbuk? netbook?

I ako nemaju dvd rom ne moraju odmah biti za skolarce. -.-

ma jok napravljeni su isključivo za poslovne  ljude a zbog svoje jačine idalni su za brokere i istitute  tipa Ruđer Boškovič{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 19:25 (giga).
15 godina
neaktivan

Pa sta tebi treba? Da igras igre na njemu? Neki jaci netbook (ako si na to mislio) je sasvim dovoljan za gledanje filmova, neke aplikacije, surfanje, email i chatanje, ne rade to samo skolarci? ; da ne kazem da je lagan i lak za nosenje?

Sy na OT {#}

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

tema otišla u of-topic - lock

...
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka