Izbor dizajna Bug majice zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 6.870
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Izbor dizajna Bug majice

Planiramo izraditi novu Bug majicu, a kako smo neodlučni oko dizajna, voljeli bismo "čuti" vaše mišljenje, dragi naši forumaši! To je najbrže i najlakše napraviti kroz anketu.

Dakle, zadatak je jednostavan - od ponuđene četiri verzije (pregledajte priložene crteže), dajte glas onom rješenju koje vam se najviše sviđa!

Napomene: Glasovi za prijedloge 3-a i 3-b će se zbrajati, odluka da li s tim rješenjem ići na bijelu ili crnu tkaninu je samo dodatna dvojba, koju ovako usput rješavamo! {#}

3 1. 20g
12 2. 20g 3D
11 3-a. facepalm-c
4 3-b. facepalm-b
52 4. Ripper
1. 20g 1. 20g
2. 20g 3D 2. 20g 3D
3-a. facepalm-c 3-a. facepalm-c
3-b. facepalm-b 3-b. facepalm-b
4. Ripper 4. Ripper
...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Izbor dizajna Bug majice

I da preduhitrimo očekivano pitanje - za sudjelovanje u ovom glasanju neće se dijeliti majice!

Sorry!

{#}

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izbor dizajna Bug majice

a kome će majice biti djeljene?? hoće bit kakva nagradna igra za vjerne čitatelje uskoro? vidim da ripper već vodi   {#}

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 22:01 (Bullfrog).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Izbor dizajna Bug majice

Svi su oni super,ali nedostaje najbitniji simbol BUG-a : Bubamara 

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izbor dizajna Bug majice

Ja bi reko ova druga sa 3d ali na rukavu da bude bubamara ili na ledima kao sto je Pranja reko ipak je ona simbol Bug-a.

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Izbor dizajna Bug majice

Mislim da nema stavljati facepalm na tu majicu..

Bolje da tako stavite bubamaru (ispisano tako u znakovima različite svijetline ili šta već..)..

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izbor dizajna Bug majice

malo boje ne bi bilo lose... 

S2, CM10.1 - Android 4.2.1
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Izbor dizajna Bug majice

Što se tiče Ripper varijante, mislim da bi bilo bolje da je napred samo citat, a na leđima ovaj "prvih 20" dio...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Izbor dizajna Bug majice

Facepalm verzija je fail. Apsolutno nema veze s vezom.

Ad astra peronospora

5 1 hvala 0
14 godina
Re: Izbor dizajna Bug majice
DamageHigh kaže...

Što se tiče Ripper varijante, mislim da bi bilo bolje da je napred samo citat, a na leđima ovaj "prvih 20" dio...

Ja bih ovih prvi 20 stavio na jedan rukav a na drugi bi dodao bubamaru. @Miro: nabaci malo boje, cijelo društvo i situacija u njenu su crno bijeli nemojte još i vi.
Stručnjak za odmaganje...
14 godina

I mene zanima, gdje ce se moci nabaviti majca?

Tj, kako do nje? putem pretplate, nagradne igre, il nesto trece mozda!?

I`m not Jesus, but He`s my son..
13 godina
neaktivan
Izbor dizajna Bug majice

Napisite nesto u Grunfovom stilu, tipa "Nikad se ne predaj, osim kada moras" ili "Tko vrijedi leti, tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi". Vi to prebacite u "Tko vrijedi cita Bug, tko cita Bug vrijedi, tko ne cita Bug ne vrijedi". :D

0 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Skidy kaže...

I mene zanima, gdje ce se moci nabaviti majca?

Tj, kako do nje? putem pretplate, nagradne igre, il nesto trece mozda!?

Što, kako do nje? Već je priprema spremna i ide na flatbed {#} Šalim se naravno, prije mi neko ipali još jednog žutog {#}. Glasao sam za verziju sa Ripperom. Možda da je više crvenog i malo više pixelarta. I artefakkta. Cure vole crveno. I pixelart. Provjereno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 1:50 (alankish).
16 godina
Izbor dizajna Bug majice

Meni isto nekako fali crvene boje.. Bubamara također, ipak je to neizostavan dio bug-ovog imiđža, ili ako već nema bubamare nešto u stilu što će barem malo asocirati na nju.

logic sense of no sense.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice