Dostava BUG-a pretplatnicima

poruka: 9
|
čitano: 3.022
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bug kupujem već godinama, a prije par mjeseci sam se i pretplatio.

Ispada da mi je to jedna od većih grešaka, jer mrzim čekanje. A od nekoliko mjeseci, koliko sam pretplaćen, možda sam jednom dobio časopis na vrijeme.

Dragi Baže, postoji li mogućnost da požuriš goluba pismonošu koji nosi časopis, ili to nije u tvojoj nadležnosti?

Recimo da je danas 2.7., a ja još uvijek nisam dobio časopis koji je već cijeli tjedan dostupan na kioscima. I to mi stvara neugodne senzacije.

Unaprijed hvala na razumijevanju.

EDIT - Živim u Zagrebu, da nebi bilo zabune.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 12:54 (Ghostara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas sam dobio časopis. Sa tjedan dana kašnjenja.

Ne volim kad stvari kasne, pogotovo ako ih platim na vrijeme.

Dakle, dragi Bugovci, probajte malo objasniti kurirskoj službi da požure. Tjedan dana dostave u Zagrebu je smiješno, kako god se pogleda.

:S

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ljepo ti piše da ne mogu garantirati točan dan isporuke,ali ukoliko do sedmog dana u mjesecu ne dobiješ svoj primjerak da ih se nazove

zato i ja nisam uzeo pretplatu jer sam nestrpljiv

ti zato šparaš pa kasniš sa brojem dok ostali troše više ali i prije čitaju

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ha, vidjet ćemo kakav će biti prosjek dostave. Ako bude ovako sporo, neću produžiti pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod nas u Srbiji je trenutno na kioscima aktuelan br 210 (jedino je cena cool 290 dinara sto dodje oko 2,8 EUR - najjeftiniji a najbolji kopjuterski casopis na jeziku koji razumem).

Cutite i uzivajte :))))

---------- markantz

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

:)

Ma neću ga prestati kupovati, jer mislim da su i dalje najbolji časopis na ovim prostorima. Ali neću biti pretplaćen ako će mi sporo stizati.

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dostava BUG-a pretplatnicima
roki kaže...

Ljepo ti piše da ne mogu garantirati točan dan isporuke,ali ukoliko do sedmog dana u mjesecu ne dobiješ svoj primjerak da ih se nazove

zato i ja nisam uzeo pretplatu jer sam nestrpljiv

ti zato šparaš pa kasniš sa brojem dok ostali troše više ali i prije čitaju

Ja nisam uzeo pretplatu radi sparanja nego zato sto mi se neda mislit i trcat na trafiku kupovat svakih mjesec dana novi broj. Ovako sam platio jedanput godisnje i to je to. Casopis mi dolazi kuci i ja ne mislim na nista nego jedanput godisnje produzit pretplatu. 

I'm going woo woo
17 godina
moderator

Sorry što se dosta kasno javljam sa službenim Bugovim odgovorom na probleme s pretplatom, nekako nam je promaklo....

Pokušat ću sažeti probelmatiku dostave preplate i naše službene postupke vezane uz to:

1. pretplata svih naših izdanja distribuira se tri dana prije dolaska na kioske (ponekad je to dva dana, kad "padne" neki praznik, nedelja itd.)

2. imamo dva načina dostave, jednu kurirsku službu i Hrv. Poštu, kurirskom službom bi trebali dobiti u roku od 3 dana, a poštom do max. pet (radnih) dana

3. oko 70% pretplatnika dobije časopis prije nego što je na kioscima, oko 25% taj dan, a oko  5% nažalost nešto kasnije

4. SVI pretplatnici koji imaju problema sa dostavom, molim da se jave na pretplata@bug.hr jer na forumu nažalost ne znamo o kome se radi, pa ne možemo odmah krenuti u rješavanje problema

5. ukoliko je došlo do krađe ili primjerak jednostavno nije uručen - ponovo šaljemo primjerak u najkraćem mogućem roku

6. nažalost, ne možemo organizirati dostavu "u ruke" na svim lokacijama i u svako vrijeme, ali se kurirska služba nastoji prilagoditi koliko god je to moguće (kod dostave HP-om nemamo mogućnosti prilagodbe)

7. ukoliko pretplatnik nije zadovoljan sa rokom dostave ili sa učestalim krađama ili se jednostavno - predomisli, pretplata se može u svakom trenutku prekinuti i vraćamo neiskorišteni dio novca.

Želimo učiniti sve što je u našoj moći da svi pretplatnici budu zadovoljni našom uslugom.

Aron Paulić

direktor

Bug d.o.o.

P.S. Ovaj broj Buga (212/213) smo imali nekih tehničkim poteškoća, točnije, neke adrese su nečitko otisnute pa su dostavljači imali više problema pri dostavi. Ispričavam se svima koji zbog toga duže čekali.

P.P.S. Još jednom - sve probleme sa pretplatom molim da prijavite i na pretplata@bug.hr ili telefonski na 01/38 21 555 ( pon. -pet. 8:30- 16h) a ne samo na forumu, jer ćemo tako brže riješiti stvar. Hvala.

1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Pošteno!

Ako se bude ponavljalo(a nadam se da neće :) ), nastavit ćemo ovu diskusiju preko službenih kanala.

Uglavnom, hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice