BUG Vo Makedonija

poruka: 6
|
čitano: 1.673
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
BUG Vo Makedonija

DO PRED EDEN MESEC REDOVNO GO NOSEA SPISANIETO BUG VO TINEX-PRILEP, OVOJ MESEC SEUSTE GO NEMA...

KADE DA GO KUPAM BUG, STO SE SLUCUVA SO DISTRIBUCIJATA VO MK

POZDRAV!!!

1 0 hvala 0
17 godina
Re: BUG Vo Makedonija
Makedo kaže...

DO PRED EDEN MESEC REDOVNO GO NOSEA SPISANIETO BUG VO TINEX-PRILEP, OVOJ MESEC SEUSTE GO NEMA...

POZDRAV!!!

Oficijalni prevod: Koji k se događa s novinama, oće li to da dolazi u makednoju, ovaj mjesec ga nema. Gde da otkopam svoj BUG???? Što se događa s distribucijom po makedoniji???

trolololo :)

totus mundus agit histrionem
14 godina
moderator
Makedo kaže...

POZDRAV!!!

Poštovani, BUG je otišao našem distributeru u Makedoniju. Svakako ćemo provjeriti ovu Vašu tvrdnju sa našim distributerom.

Molimo javite nam se na pretplata@bug.hr.

Pozdrav

Vesna Ujaković

BUG d.o.o.

Odjel pretplate i distribucije

14 godina
moderator
Makedo kaže...

POZDRAV!!!

Provjerila sam sa našim distributerom i oni kažu da je BUG uredno distribuiran na 4 prodajna mjesta u Prilep.

Rekli su mi da probate nabaviti BUG u supermarketu TINEX.

Pozdrav

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

13 godina
neaktivan

Koja su to 4 prodajna mesta, go imase samo vo supermarketot TINEX-PRILEP, vcera pred da ja pratam porakata BUG nemase stugnato (18-ti April, vekje pomina mesecot). Kje proveram pak denes pa da vidime dali kje bide stignat... Ali ca je je... mnogu kasni, porano stigase od 1-5 vo mesecot sega so sekoj mesec se povekje i povekje zadocnuva... huh...

13 godina
neaktivan
BUG Vo Makedonija

Eve i po dva dena ni traga ni glas od BUG vo Prilep... NIt je uredno distribuiran nit je dosao... i sta sad?!?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice