BUG the best zaključana tema

poruka: 19
|
čitano: 2.660
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BUG the best

BUG je po meni najbolji hrvatski časopis za informatiku,ako ne i šire!

Stvarno su odlični u svakom segmentu,od hardvera preko softvera do it.

Imaju odlične recenzije!

Odlične autore recenzija itd.

Ma stvarno ste odlični!Cool

Samo tako dalje!

by Mario Novak-XPCBIT
Always near PC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BUG the best

Ajde ljudi,šta mislite o BUG-u?

BUG,BUG,BUG!

by Mario Novak-XPCBIT
Always near PC
17 godina
BUG the best

Kad izađu na burzu kupujem paket dionica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG the best

A to je argumentirano cime? Citatelji PCchipa ce rec da je njihov najbolji, Vidija da je njihov itd.

Mislim da je to vise subjektivna stvar, kao i stvar navike, jer su svi casopisi tog tipa kod nas kad se sve zbroji i oduzme slicne kvalitete.

What fruit is named after a computer? Apple.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG the best

previse pro microsoft autora da bi bili najbolji it casopis. ali jos uvijek jedini it casopis koji kupujem uz mrezu povremeno no to je isto tak njihovo pa.. 

pod ovim previse pro microsoft ne milsim da bi se vise trebalo pisati o nekom drugom os-u nego da se nebi trebalo glorificirati windows u toj mjeri.  njije win tolko dobar. stvarno nije i znate to i sami. to kaj vam je m$ (valjda) jedan od sponzora ne znaci da trebate imati smedi nos. samo to. i petric nije smjesan u bug tv-u. trudi se, ali mu nejde.  ili se bolje potrudi ili nemoj opce. i mislim da bi biugovi autori trebali utjecat na klince koji ih citaju da ne igraju wow jer ce ici u pakao:)

i nogom u guzicu je korak naprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XPCBIT kaže...

BUG je po meni najbolji hrvatski časopis za informatiku,ako ne i šire!

Stvarno su odlični u svakom segmentu,od hardvera preko softvera do it.

Imaju odlične recenzije!

Odlične autore recenzija itd.

Ma stvarno ste odlični!Cool

Samo tako dalje!

a i ti im se u guzicu dosta gadno uvlacis, a? vjerujem da je njima drago i okej je kaj mladi(vidimd a ides u 8. razred) imaju zanimanja za infomatiku, ali nisu bogovi. vjerujem da su tvoje igre zabavne i sve ali hej smiri hormone malo. 

17 godina
neaktivan

Pa to stoji da su mišljenja čitatelja subjektivna i da je tu i stvar navike, ali hey..  lako se 'navuč' na dobre stvari, ne? Namigiva

Bug je bio naš prvijenac u RH i kao takav već ima određenu (stratešku)prednost nad ostalim časopisima informatičke tematike koji su naknadno počeli nicati kad se vidjelo da interesa ne manjka.

Ima poprilično reklama i to je ujedno i jedina zamjerka koju bi mu ja mogao nači, ali bilo bi to traženje dlake u jajetu pošto uistinu mislim kako je riječ o jednom zrelom, a opet 'pristupačnom' informatičkom časopisu.

Uostalom, sama činjenica kako posjedujem čitavu kolekciju od broja 1, govori dovoljno sama za sebe, zar ne?

17 godina
neaktivan
BUG the best

Govorim objektivno čitao sam i ostale časopise,ali BUG ma koliko netko reko da to nije istina,u BUG-u su realne ocjene i recenzije,i trud.

Objektivno(ne pretjerujem),ok je vidi,pc chip ali ako idemo objektivno BUG je tu najbolji(sa poštovanjem prema ostalima časopisima).

Cool

by Mario Novak-XPCBIT
Always near PC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Pa to stoji da su mišljenja čitatelja subjektivna i da je tu i stvar navike, ali hey..  lako se 'navuč' na dobre stvari, ne? Namigiva

Bug je bio naš prvijenac u RH i kao takav već ima određenu (stratešku)prednost nad ostalim časopisima informatičke tematike koji su naknadno počeli nicati kad se vidjelo da interesa ne manjka.

Ima poprilično reklama i to je ujedno i jedina zamjerka koju bi mu ja mogao nači, ali bilo bi to traženje dlake u jajetu pošto uistinu mislim kako je riječ o jednom zrelom, a opet 'pristupačnom' informatičkom časopisu.

Uostalom, sama činjenica kako posjedujem čitavu kolekciju od broja 1, govori dovoljno sama za sebe, zar ne?

U potpunosti se slažem!

by Mario Novak-XPCBIT
Always near PC
17 godina
neaktivan
devil kaže...

previse pro microsoft autora da bi bili najbolji it casopis. ali jos uvijek jedini it casopis koji kupujem uz mrezu povremeno no to je isto tak njihovo pa.. 

i mislim da bi bugovi autori trebali utjecat na klince koji ih citaju da ne igraju wow jer ce ici u pakao:)

Iako se slazem i s jednim i s drugim, sumnjam da bi ovo drugo napravili, jer je ipak i medu njima nekoliko ovisnika koji bi takav pokusaj sabotirali :)

17 godina
protjeran
BUG the best

...valjda ima boljih časopisa od Bug-a, ali Štrumpf kupuje BUG!

Kvalitetu Bug-a treba sagledavati u širem aspektu...na primjer u doprinosu razumijevanja računalne tematike od devedestih na ovamo, široki raspon knjiga izdanih sa strane samih bugovaca i njegovih suradnika....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BUG the best

Predlažem da XPCBIT dobije BUG majicu, zaslužio je. Smijeh BUG ako ništa drugo ima prepoznatljiv dizajn. VIDI luta u potrazi za vizualnim identitetom, a sućelje CDa je katastrofa. BUG jedini ima dobar pretraživač starih tema i programa.PCchip ima manje reklama, ali i on luta u dizajnu. U svakom od ova tri časopisa se pronađe neka zanimljiva stvar. Barney koji je prebjegao u PCchip hvali svaki proizvod, nema negativne kritike. Ovi u VIDI izmišljaju neka natjecanja za web top 100, a evo što je o VIDIevim web stranicama prozborio jedan webmaster:Stranice časopisa Vidi odaju dojam kao da ih je nasumice klikajući u Photoshopu, izradio propali student s likovne akademije naLSD-u, a u HTML prebacio psihopat koji je HTML naučio iz tridesetodjelnog tečaja HTML-a iz "prvog hrvatskog časopisa za globalno komuniciranje" (u kojem je propustio nekoliko ključnih nastavaka). ROTFL dudeSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG the best

lmao! Al opet, ak cemo tako, Bug ima Dvoraka :P

0 0 hvala 0
17 godina
devil kaže...

pod ovim previse pro microsoft ne milsim da bi se vise trebalo pisati o nekom drugom os-u nego da se nebi trebalo glorificirati windows u toj mjeri.  njije win tolko dobar. stvarno nije i znate to i sami. to kaj vam je m$ (valjda) jedan od sponzora ne znaci da trebate imati smedi nos. samo to. i petric nije smjesan u bug tv-u. trudi se, ali mu nejde.  ili se bolje potrudi ili nemoj opce. i mislim da bi biugovi autori trebali utjecat na klince koji ih citaju da ne igraju wow jer ce ici u pakao:)

pa gle...valjda zato pišu o windowsu jer ga najviše ljudi koristi(pa valjda  će ponudit to ljudima što ih zanima),a počeli su i o drugim os pisati
a kaj se tiće Petrica lik je čisto ok,frajer se malo šali i to je to.Meni je najgluplje vidjet nekoga tko čita(onak s grčevitom facom),a bez papiriča nebi znao ni riječ zucnut....

Oko za oko, četkica za zube.
17 godina

Momci, znamo da smo dobri tako da nisu nuzni topici poput ovoga - ukoliko se rasprava pocne siriti (opet) na Windowse i jesu li bolji od drugih OS-ova te koliko ih ljudi koristi tema ce biti zakljucana. Sve o softveru selite na odgovarajuci podforum.

17 godina
BUG the best

Tako treba stari, ko milicija prije,odma pendrekom,pa da vidiš reda.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...

Momci, znamo da smo dobri tako da nisu nuzni topici poput ovoga - ukoliko se rasprava pocne siriti (opet) na Windowse i jesu li bolji od drugih OS-ova te koliko ih ljudi koristi tema ce biti zakljucana. Sve o softveru selite na odgovarajuci podforum.

da neidem duboko u offtopic samo sam rekao da mozda previse pisete o windowsima kao o najboljem osu s cim se ne slazem, samo to

i da, mozda je malo visak reklama, ali znam da ih to drzi na zivotu.

17 godina

Sve OK, kritike su uvijek dobrodosle i to sto smatras da previse pisemo o Windowsima je tvoje misljenje kao citatelja te ga postujemo. No vidim kako se stvar dalje razvija pa samo upozoravam prije nego se razbukta. Play nice, rekli bi Ameri :)

17 godina
moderator
Goran Racic kaže...

Sve OK, kritike su uvijek dobrodosle i to sto smatras da previse pisemo o Windowsima je tvoje misljenje kao citatelja te ga postujemo. No vidim kako se stvar dalje razvija pa samo upozoravam prije nego se razbukta. Play nice, rekli bi Ameri :)

Nema smisla da se ovako mladi umislimo, pa je najbolje - zaključ(a)iti ovu temu! Cool
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice