BUG broj 198

poruka: 53
|
čitano: 10.776
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BUG broj 198

taman mi je trebao ovaj sa touchscreenovima :D

mislim na mobitele :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

Ali nisu napisali ništa o LG Areni (što se tiče mobitela s touchscreenom)

"Carpe diem..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUG broj 198

aj recite za koga su rekli da je bolji, HD4890 ili GTX275, neman para da kupim samo me to zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BUG broj 198

Radeonka je bolja

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

tu su negdje mada se i meni ćina da je radeonka bolja,i usput ona je i jeftinija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG broj 198

Ajde konačno i ja kupio BUG nakon dosta vremena.

Ona gradnja stola za komponente je stvarno okej, a i razlog zašto ovo pišem.

Kako su neki limovi povađeni iz starog kućišta možda je trebalo naći još mjesta za za postavljanje prekidača za paljenje i restartanje kako se ne bi služili odvijačem.

A i ledice bi se dale iskoristiti.

No, dobro... to će već ionako pasti na pamet onima koji se upuste u ovu samogradnju.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BUG broj 198

evo samo da pitam kolika je opce cijena tog bug-a, jel jos 32 kn to je oko 384 mj minus jedan mj free 352 kn, hmm puno je to ja ga citam za free Smijeh

edit : nadodajte jos na to 33 kn, uh malo previse

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 14:53 (deja_vu).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG broj 198

35 KN... BiH 11 KM... Mak 350 DEN... Slo 5,01 EUR... CG 5,60 EUR ... biraj :)

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

Mislim da bi bilo bezobrazno od nas ovdje kad nebismo pohvalili Petoboj browsera. Odlično opisana tema, detaljno objašnjena, sviđa mi se i to što ima subjektivnih dojmova unutra. Ova me tema definitivno potaknula da instaliram sve browsere i sam se uvjerim u to kako rade i preporučam svima da ju pročitaju. Čita se u jednom dahu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BUG broj 198
Seky kaže...

Mislim da bi bilo bezobrazno od nas ovdje kad nebismo pohvalili Petoboj browsera. Odlično opisana tema, detaljno objašnjena, sviđa mi se i to što ima subjektivnih dojmova unutra. Ova me tema definitivno potaknula da instaliram sve browsere i sam se uvjerim u to kako rade i preporučam svima da ju pročitaju. Čita se u jednom dahu.

i koji je najbolji? xD
16 godina
neaktivan

Meni je Opera.Vrlo brza i ima brzo biranje.

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Intel Skultrail kaže...

Meni je Opera.Vrlo brza i ima brzo biranje.

meni Firefox, a koji Firefox testiraju?
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

Testirali su Mozillu Firefox 3.1 Beta 3, a što se tiče tvoga prijašnjeg pitanja moram te razočarati jer jošnisam stigao instalirati browsere zbog škole al čim to napravim javljam vam svoj dojam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Testirali su Mozillu Firefox 3.1 Beta 3, a što se tiče tvoga prijašnjeg pitanja moram te razočarati jer jošnisam stigao instalirati browsere zbog škole al čim to napravim javljam vam svoj dojam.

a sta tada jos nije izasla Mozilla Firefox 3.5 Beta 4 ili?
16 godina
neaktivan

Je bilo je kasnije govora o 3.5 iamš i neku temu na forumu rekli su u BUG-u u članku da možda i izađe 3.5 dok budemo čitali taj broj i je izašla je.

17 godina
neaktivan
BUG broj 198

Sviđa mi se mini serijal koji su započeli u prošlom broju "programiranje".

Ovaj put su se orijentirali na web, nadam se da će napisat nešto i o desktop aplikacijama (C++).

A naravno treba pohvalit i "Mala škola Photoshopa CS4".

Odlično!

Mama, želim biti slikar. Sine, znaš da oni gladuju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BUG broj 198

volio bi da u 200 bugu stave poster od hd4890 ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

volio bi da u 200 bugu stave poster od hd4890 ;)

Da si daviš majmuna dok je gledaš? ;)
Šala mala. XD
Bolji bi bio poster sa naslovnicama.
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

Za takve prijedloge imate ovu temu više tu će se možda vidjeti i vaša mišljenja u redakciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Seky kaže...

Za takve prijedloge imate ovu temu više tu će se možda vidjeti i vaša mišljenja u redakciji.

Tražio sam pa nisam znao gdje da odgovorim pa sam tu, ali hvala za temu
16 godina
neaktivan
BUG broj 198

Evo rekao sam da ću i ja "testirati" web preglednike i skinuo sam si samo Safari zasad i reći ću samo ovo: Ako Mozilla ne ubrza i to drastično otvaranje stranica u velikoj su gabuli, Safari ostavlja bez daha brzinom. Ostale preglednike ću uskoro isprobati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG broj 198

jel mi moze staviti neko sliku iz ovog buga od male skole photoshopa podero mi brat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG broj 198

oce ko

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice