Bug 224-225

poruka: 172
|
čitano: 25.474
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bug 224-225

Meni isto stigao :) 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Onaj privjesak je došao uz Bug? {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bug 224-225
vexx5555 kaže...

Onaj privjesak je došao uz Bug? {#}

Nije! {#}

16 godina
Bug 224-225

Broj je odličan ,ali me samo smeta jedna stvar u temi o smartphoneima. Toliko preseravanja (na stranu iPhonea) u životu nisam vidio.  Kad se pišu takve teme mislim da treba biti objektivan. Kako on pored npr. Galaxy S II, HTC Sensationa i drugih može biti najbolji smartphone !? Da smo još u 2010, ne bih imao prigovor.

Samo brojim koliko će biti TD-a.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 16:00 (SHELBY_09).
Moj PC  
20 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
mar123 kaže...

jel ima na kioscima?

Ja ih nisam vidio jutros niti na jednom kiosku {#}

Bug je na kioscima od sutra 02/07/2011.

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

15 godina
Bug 224-225

Meni je ovaj novi broj BUG-a super, još samo da i meni stigne pa da ga mogu i uživo pogledat...{#}

Ajmo poštari...nogu pred nogu i fino do mog sandučića...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug 224-225

Ovo je mozda zadnji BUG koji cu kupiti... Dvadeseti ce biti (ne racunam duple i one u WC-u). Lijep je to broj, paran.

Kvaliteta se srozala, mobiteli su tema broja. Smijesno.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 18:15 (Mentalist).
Moj PC  
4 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 224-225
Mentalist opusti se, bar su te spomenuli u BUg-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Monopol kaže...

Kako?

Moze li slika?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 18:14 (Mentalist).
14 godina
neaktivan
Bug 224-225
Može kad dođem doma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mentalist kaže...
Monopol kaže...

Kako?

Moze li slika?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Bug 224-225 - Velika, velika pohvala

Evo oko podne mi je stigao novi broj Buga, no tek sam ga sad malo prolistao. Naravno, uz standardne kolumne by Miro, Ante i Drago, za oko mi je zapeo Okrugli stol.

Ne znam kad sam zadnji put bio toliko oduševljen nekim tekstom u ovom časopisu. Ono što me najviše razveselilo je netradicionalan način na koji je napisan, kao svojevrstan isječak iz foruma. Osim što je bio poučan i zanimljiv, bio je vrlo, vrlo zabavan i na tome hvala redakciji.

Definitivno bih volio kad biste svakih par mjeseci odabrali jednu aktualnu i zanimljivu temu i na ovaj je način obradili. Ovo je definitivno high point ovog broja i sumnjam da će me nešto oduševiti tako kao ovo.

P.S. Davor kao da je s vremenom sve mlađi. LOL Kao Benjamin Button.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 224-225

Inače svaki mjesec dođe dan dva ranije,a ovaj mjesec čak i kasni dan kod mene.Mislim na kioske.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 20:33 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mentalist kaže...
Monopol kaže...

Kako?

Moze li slika?

Stvarno mi je žao na DP-u ali palo mi je pamet,zamislite olega i mentalista zajedno u društvu...ubitačna kombinacija.

15 godina
Bug 224-225

2.7 je i još mi nijee došaaooooo , šta se ovdje događaaa , dosad mi je uvjek dolazio prije 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo sam se vratio iz kupovine i pao je novi Bug. Odoh malo guštat uz novi broj {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
athlon64 kaže...

2.7 je i još mi nijee došaaooooo , šta se ovdje događaaa , dosad mi je uvjek dolazio prije 

Ni meni, ali meni donosi poštar, čim jučer nije došao znao sam da do ponedjeljka ništa, jer pošta subotom ne nosi. Samo HP express ide subotom.

15 godina
miki1981 kaže...
athlon64 kaže...

Ni meni, ali meni donosi poštar, čim jučer nije došao znao sam da do ponedjeljka ništa, jer pošta subotom ne nosi. Samo HP express ide subotom.

ajme da danas je subota , facepalm otkad je skola zavrsila uopce ne pratim koji je  dan lol , onda ce u ponediljak

16 godina
odjavljen
Bug 224-225

Ni meni nije došao. A gledam ga na kiosku. Cmolj.{#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Broj je odličan ,ali me samo smeta jedna stvar u temi o smartphoneima. Toliko preseravanja (na stranu iPhonea) u životu nisam vidio.  Kad se pišu takve teme mislim da treba biti objektivan. Kako on pored npr. Galaxy S II, HTC Sensationa i drugih može biti najbolji smartphone !? Da smo još u 2010, ne bih imao prigovor.

Samo brojim koliko će biti TD-a.{#}

Svaka čast.. Galaxy vs iPhone totalno promaseno i nije u redu..

Losija kamera..flash nema..baterija ne ide van...kamera..tezi je od S..procesor sporiji + nije 2core..skuplji je..

"Naš izbor" jer je COOL i jer ga ocito ima onaj tko je pisao text.. Bezveze..

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 12:49 (Caviar).
15 godina
Bug 224-225

da sve ok ali tema o smartphone je totalni promasaj

pa kako jedna kanta od iphona se moze usporedivati sa HTC sensation ili Samsung galaxy s2

dvojezgreni procesori, izmjenjive baterije, veci ram, bolje kamere, promjenjive baterije, utori za sd

kartice, vrhunski ekrani pogotovo super amoled plus od samsunga, veci ekrani 4,3, flash u browseru, snimanje u 1080p, direktna podrska za sve video formate mkv, avi,  itd itd

dode mi odmah da casopis iskoristim za zapalit gradele i ispec kilo vratine

jer od ovoga mi s dize kosa na glavi

pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 12:58 (pasko).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Meni isto stigao :)

Jeli je u člaanku o hlađenju bilo šta i o phase change hlađenju?Ili barem vodeonom hlađenju?

14 godina
neaktivan
Bug 224-225
Ima o vodenom...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Monopol kaže...
Ima o vodenom...

awsome

16 godina
neaktivan
pasko kaže...

da sve ok ali tema o smartphone je totalni promasaj

pa kako jedna kanta od iphona se moze usporedivati sa HTC sensation ili Samsung galaxy s2

dvojezgreni procesori, izmjenjive baterije, veci ram, bolje kamere, promjenjive baterije, utori za sd

kartice, vrhunski ekrani pogotovo super amoled plus od samsunga, veci ekrani 4,3, flash u browseru, snimanje u 1080p, direktna podrska za sve video formate mkv, avi,  itd itd

dode mi odmah da casopis iskoristim za zapalit gradele i ispec kilo vratine

jer od ovoga mi s dize kosa na glavi

pozz

Izgleda da nisu bas iskreno napisali taj dio..

Vip stickovi nagradna igra.. iPhone VIp 7.399 Kn..iphone Naš izbor (pogotovo onaj iz VIP-a..radi brze i bolje ziher)..Galaxy samo T-Mobile ima..

Ne bi me cudilo ni da su totalno izbacili Galaxy iz casopisa jer ga nema u VIP ponudi..

Za HTC Sensation u textu pise da ima dvojezgreni, a u tablici da nema..

16 godina
neaktivan
Bug 224-225

Evo, sav sretan kupim Bug prije 10 minuta, sav sretan otvorim ovaj dio o smartphoneima, da bih vidio da je iPhone najnajnaj mobitel tamo i nijedan drugi mu nije ni do koljena! WTF?!

Takve hvalospjeve na račun iPhonea nisu u stanju napisati ni artfull ili ansha...

iPhone je najpoželjniji mobilni telefon na svijetu?

HTC Desire Z-u je jedina boljka to što ima 3.7" ekran, ali iPhoneu to nije mana "što je u top-klasi aparata - izuzme li se iPhone kojem se oprašta sve - najmanja dijagonala". 

iPhoneu se onaj glupi nestandardni priključak ne navodi kao mana?

Od najboljeg časopisa u Hrvatskoj bi se valjda prije svega trebala očekivati objektivnost, što se od drpetrica rijetko kad i dobije... Nažalost.

iPhone je proglašen i kao "Naš izbor", no je li to stvarno izbor cijele redakcije ili samo drpetric-ev izbor?

Proglasiti sad  iPhone kojeg je konkurencija dobrano nadmašila najboljim nema smisla. Prije pola godine možda, ali sad ne.

{#}

Bljak

http://androoolog.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:55 (Šef).
Moj PC  
26 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Evo, sav sretan kupim Bug prije 10 minuta, sav sretan otvorim ovaj dio o smartphoneima, da bih vidio da je iPhone najnajnaj mobitel tamo i nijedan drugi mu nije ni do koljena! WTF?!

Takve hvalospjeve na račun iPhonea nisu u stanju napisati ni artfull ili ansha...

HTC Desire Z-u je jedina boljka to što ima 3.7" ekran, ali iPhoneu to nije mana "što je u top-klasi aparata - izuzme li se iPhone kojem se oprašta sve - najmanja dijagonala". 

Od najboljeg časopisa u Hrvatskoj bi se valjda prije svega trebala očekivati objektivnost, što se od drpetrica rijetko kad i dobije... Nažalost.

iPhone je proglašen i kao "Naš izbor", no je li to stvarno izbor cijele redakcije ili samo drpetric-ev izbor?

Proglasiti sad  iPhone kojeg je konkurencija dobrano nadmašila najboljim nema smisla. Prije pola godine možda, ali sad ne.

{#}

Bljak

{#} Pa koji je po tebi najbolji? Ipak si ti Androoolog.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
Šef kaže...

{#}

Bljak

Prošli dvobroj je isto bia o smartphoneima. I ako se ne varam isto je IP4 dobia titulu naš izbor. Tad je bilo još ok. Sad je jednostavno ostaria, dobar je on mobitel, ali ostali (ne svi naravno :P) su bolji.

Peace means I'm reloading my gun.
15 godina
odjavljen
Bug 224-225

Čak ni ona super fluidnost out of the box i riječi tipa "kod iPhonea jednostavno sve radi, na androidu treba izgubit dan da bi radio kako treba" nisu ni najmanje dovoljni za titulu mobitela godine. Sve specifikacije idu u korist konkurentnim mobitelima, a što se mana tiče, iPhone 4 ima najveću-mala dijagonala.

av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 224-225
Nije mi jasno zašto su svi zapeli na nekogučnost vađenja baterije kod Iphonea? Zašto bi ju vadio? Ne ruši mi se Iphone kao ostali mobiteli koje sam imao...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
2 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice