Bug 222

poruka: 73
|
čitano: 13.494
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Bug 222

Ni kod mene još ništa...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 222

65. str u novom Bug-u, V8 Benchmark Suite - version 6:

Mislim da su se Bugovci malo zeznuli pa napisali geometrijska umjesto aritmetička sredina individualnih testova.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

0 0 hvala 0
16 godina
Bug 222

Kao i uvijek, dajem kod za nagradnu igru. Prvi koji se javi na PP dobit će ga... {#}

EDIT: Prodano {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 20:05 (Ivan M.).

6 0 hvala 1
16 godina
Re: Buh 222
FiCoO kaže...

Evo dosao mi je novi bug 222 i jako sam zadovoljan jer je glavna tema sandy bridge procesori i kompatibilne maticne sto ja kupujem uskoro

broj je dobar, bravo BUG

jedan off topic - zasto ne cekas AMD bulldozer ? i ovako svi proizvodaci ocekuju njegov uspjeh i daju vecu kompabitilnost za njega nego za prijasnje serije

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Re: Buh 222
Mitch kaže...
FiCoO kaže...

Evo dosao mi je novi bug 222 i jako sam zadovoljan jer je glavna tema sandy bridge procesori i kompatibilne maticne sto ja kupujem uskoro

broj je dobar, bravo BUG

jedan off topic - zasto ne cekas AMD bulldozer ? i ovako svi proizvodaci ocekuju njegov uspjeh i daju vecu kompabitilnost za njega nego za prijasnje serije

A svo to čekanje nema baš smisla...ne znam, to je začarani krug. Na ljeto će doć buldi, ali opet na zimu stižu novosti iz Intela, pa opet će slijedeće godine vjerojatno nova serija grafa, pa onda opet godinu iza, ako ne i prije procevi iz jednog pa iz drugog tabora...

Ajde ove godine dolaze novosti i iz crvenih i iz plavih, pa onda moćda ima malo više smisla čekati...ali inače je sve to....čekanje Godota, samo u malo izmjenjenoj verziji, ovdje ga dočekamo, ali stižu jedan za drugim, i ima ih masu, treba odabrati nekoga.

15 godina
neaktivan
Re: Bug 222
miki1981 kaže...
BlackDwarf kaže...

Uzeo pretplatu, dosao mail da cu dobiti za 5 mj broj prije kraja ovog mjeseca, postar prosao i opet praznih ruku dosao... {#}

Ja novi, friški pretplatnik...i ponadao sam se da će možda nekako stić jučer npr...ali nema ga, ni jučer ni danas...nema mi druge nego čekat ponedjeljak.

Javite nam se na pretplata@bug.hr, ako jos uvijek niste primili svoj primjerak Buga

Lp

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

15 godina
Nikos kaže...

Javite nam se na pretplata@bug.hr, ako jos uvijek niste primili svoj primjerak Buga

Lp

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

Hm...ja poslao mail, ali kaže da nije dostavljan jer je content filtering odlučio da je spam...??

Uglavnom kod mene nije stiglo, iako se nadam da bi danas mogao. A kako ne znam kojom službom šaljete onda ne mogu ni njih zvat da provjerim.

Jer neki mi kažu običnom poštom, neki HP expressom, neki spominju A1 direkt...

Uglavnom kod mene ga još nema.

17 godina
moderator
miki1981 kaže...
Nikos kaže...

Lp

Nikolina Subasic

Bug d.o.o.

Hm...ja poslao mail, ali kaže da nije dostavljan jer je content filtering odlučio da je spam...??

Uglavnom kod mene nije stiglo, iako se nadam da bi danas mogao. A kako ne znam kojom službom šaljete onda ne mogu ni njih zvat da provjerim.

Jer neki mi kažu običnom poštom, neki HP expressom, neki spominju A1 direkt...

Uglavnom kod mene ga još nema.

da izbjegneš bilo kakve probleme s mailom koristi web formu za kontakte (to na webu imamo od stoljeća sedmog):

http://www.bug.hr/poruke/

(u padajućoj listi tema izaberi "pretplata")

bez tvojih osobnih podatka - ne mogu ti kolegice odgovoriti ništa konkretno...

btw - kad si se ti pretplatio? vidio sam da si to najavljivao negdje potkraj travnja...

...
15 godina
Miro kaže...

da izbjegneš bilo kakve probleme s mailom koristi web formu za kontakte (to na webu imamo od stoljeća sedmog):

http://www.bug.hr/poruke/

(u padajućoj listi tema izaberi "pretplata")

bez tvojih osobnih podatka - ne mogu ti kolegice odgovoriti ništa konkretno...

btw - kad si se ti pretplatio? vidio sam da si to najavljivao negdje potkraj travnja...

Hvala puno, nisam to iskreno još vidio, ili jesam, pa zaboravio.

Sada ću poslat preko toga. Inače, 22.04 sam se pretplatio, pa sam odmah i provjerio da li će mi prvi broj biti ovaj za peti mjesec, ili slijedeći, rečeno mi je da će biti ovaj.

I tada, 22.04, sam bez problema razmijenio mail ili 2 sa adresom pretplate, ali danas me content filtering blokira.

17 godina
Tomislav95 kaže...

65. str u novom Bug-u, V8 Benchmark Suite - version 6:

Mislim da su se Bugovci malo zeznuli pa napisali geometrijska umjesto aritmetička sredina individualnih testova.

Nije zez - prikazani rezultati su doista geometrijska sredina individualnih rezultata, baš kao što je napisano i na službenom testu: http://v8.googlecode.com/svn/data/benchmarks/v6/run.html (vidi tekst koji kaže: "The final score is computed as the geometric mean of the individual results"). Konačni rezultati su jednostavno preneseni i grafički prikazani za svaki testirani preglednik, a napomenuto je da je riječ o geometrijskoj sredini jer ona tu itekako ima smisla, pa je to zanimljiv podatak za isticanje.

14 godina
neaktivan

Ovaj broj mi je odličan. Baš po mom ukusu su teme {#}

May the Force be with you!!
15 godina
Bug 222

Evo, stigao i meni..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 222

Lose je pocelo. Ako je ovako krenulo trazit cu povrat novca. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackDwarf kaže...

Lose je pocelo. Ako je ovako krenulo trazit cu povrat novca. {#}

Ajde ajde, meni je ovo prvi mjesec pretplate pa nije ni meni stigao. al šta ću sad, počekat još koji dan i to je to. Dan simo tamo mi nip ne znači. Da ga propustim, e to bi mi bilo grozno, jer se to ni dogodilo još od broja 4 ako se ne varam. Ali ovako oće doć 25og ili 5og i ni mi toliko bitno, iako sam bio onako malo uzbuđen čekajući ga, ipak je to prvi broj od kad sam uzeo pretplatu hehe.

Inače kontaktirao sam njih u pretplatu i imam samo riječi hvale, jako brzi odgovori, i nema mile lale u stilu bio je blagdan (a bio je), ili bio je možda novi poštar (a stvarno i bio je, lik na zamjeni) pa ne zna gdje ste jer možda živite u nekoj zaguljenoj ulici ( a stvarno i živim na koma mjestu za one koji me prvi put traže), nema nikakvih izgovora, nego je odmah bilo: u redu, šaljemo danas novi primjerak. Tako da eto sada osim na komplet redakciju sa svim kolumnistima i recenzentima sada imam samo pohvale i za odjel pretplate.

A nevezano uz njih...išao sam provjeriti da nije negdje u pošti, da nije stvaron ovaj zamjenski poštar to negdje ostavio u pošti ili tako neš slično, međutim nema...izgleda popapala maca...nadam se da će slijedeći mjesec biti bolje, a i da će postarius dugoprstarus dobiti po svojim prstićima kad tad, jer ako je maznuo ovo sigurno mažnjava i druge stvari.

17 godina
Bug 222

I meni je prvi broj u pretplati sam sam ja tri dana prije tebe uplatio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 18:33 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackDwarf kaže...

I meni je prvi broj u pretplati sam sam ja tri dana prije tebe uplatio.

Mislim da nema veze jel koji dan prije ili kasnije upalćeno, jer mislim da im sve pretplate idu istoga dana od njih van.

17 godina
Bug 222

A trebalo bi ali izgleda da nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackDwarf kaže...

A trebalo bi ali izgleda da nije.

Ne ulazim u to, meni ako dođe ja zadovoljan. Nije toliko bitno sad koji dan gore ili dole.

Međutim treba znati da ovisno o tome kamo ide koriste drugi način dostave, tako da čak i ako ih pošalju sve isti dan to ne znači da će svi dobiti isti dan. To je normalno.

Al da ne meljemo tu u nedogled...pohvale odjelu pretplate sa moje strane, već i samo zbog toga se osjećam dobro što sam na pretplatu prešao.

16 godina
neaktivan

hm

Joša ga nema :(

Tc sutra se javljam na mail ako ne dođe, mada mislim da nije tolko bug kriv kolko pošta:(

Sil
17 godina
Bug 222

na žutim stranicama (točnije 116) u rubrici prensimo s Bugovog foruma im se malo pomješao jedan odogvor s drugim...samo mi nije još jasno, iz kojeg je dlijela zadnji dio odgovora-nešto o particijama.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
mali.ivica87 kaže...

na žutim stranicama (točnije 116) u rubrici prensimo s Bugovog foruma im se malo pomješao jedan odogvor s drugim...samo mi nije još jasno, iz kojeg je dlijela zadnji dio odgovora-nešto o particijama.

Greškom ostao taj tekst od prethodnog mjeseca - nije izgubljen ni jedan odgovor, samo je pola odgovora ponovljeno od prošli put. {#}

15 godina
Bug 222

AJMOOOOO, danas je dan D, nadam se da će danas stići...u isčekivanju Godota...ovaj...poštara {#}

EDIT: Evoooo ga...moj prvi pretplatnički BUG je stigao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 13:01 (miki1981).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto

Stigao je...

Sil
15 godina
miki1981 kaže...

AJMOOOOO, danas je dan D, nadam se da će danas stići...u isčekivanju Godota...ovaj...poštara {#}

EDIT: Evoooo ga...moj prvi pretplatnički BUG je stigao.

Sad se opusti i citaj.{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
Bug 222

čitao sam i boljih brojeva...nekako previše hardvera za moj ukus...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

nemre biti prevec harvera,meni pase,valda nema nikaj novog od softwera pa je hardware.

Heroes get remembered, but legends never dies.
16 godina
ajde napokon dobar balans softvera i hardvera u zadnjih 10 brojeva
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ajde napokon dobar balans softvera i hardvera u zadnjih 10 brojeva

Broj je super, meni jedan od boljih u zadnje vrijeme.

May the Force be with you!!
17 godina
ljubo2mad kaže...

nemre biti prevec harvera,meni pase,valda nema nikaj novog od softwera pa je hardware.

pa nek slože neku temu s nekim tutorijalima i slično...ono za po doma {#}....

...možeš složit koliko tema hoćeš o tome i kad got hoćeš.

15 godina
neaktivan
Bug 222

Svaka čast za test browsera, taman mi je trebalo :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice