tko je autor koji se vraća?
Svaka čast što ste napokon testirali malo ozbiljnije monitore, a ne samo TN rješenja.
Kda ste već pisali, bolje reći prepisali, tekst u vezi pozadinskih osvijetljenja mogli ste navest sa kojeg domaćeg portala ste to prepisali.
Na skuteru piše Bug!!!!! Mora biti moj,mora!!!
evo stigao danas i kod mene na kiosk...još sam ujutro čekao da prodavačica raspakira paket di su bili bug-ovi :)
Nadam se da primate kritike.
Po meni je ovo jalosiji BUG od kako kupujem.
Nadam se da primate kritike.
Po meni je ovo jalosiji BUG od kako kupujem.
Ono malo što sam pročitao (Vrdeljine tekstove, Dragin "Tup pogled" i Davorov članak o Endomondu) sviđa mi se. Zanimljivo za sada.
Ako nekome treba kod za nagradnu igru, neka se javi...
EDIT:
Nema više...
solidan bug, pohvala za AV test i monitore, no očekivao sam s polja hardware-a nešto više
Samo da pitan.
Jeli ovo samo kod mene neka greška ili je to kod svih?
Znači na 60. strani u temi FLAC dva ova pravokutnika mi imaju jednak tekst. "Umjetnici ga vole" i "Nikada gubitaši!"
Pa me zanima ako neko zna šta je tu tribalo pisat, ili to tako triba bit iako sumnjan...
Samo da pitan.
Jeli ovo samo kod mene neka greška ili je to kod svih?
Znači na 60. strani u temi FLAC dva ova pravokutnika mi imaju jednak tekst. "Umjetnici ga vole" i "Nikada gubitaši!"
Pa me zanima ako neko zna šta je tu tribalo pisat, ili to tako triba bit iako sumnjan...
i kod mene sad sam išao pogledat...
bilo je već o tom tekstu koji je završio na zločestoj stranici
evo vam:
http://www.bug.hr/zlocesta/bug/neki-jos-nisu-prezalili-ljeto/94112.aspx
Napokon danas kupio,zanimljiva glavna tema
Ovo mi je jedan od boljih Bugova u zadnje vrijeme. Ima jako dobar omjer hardvera i softvera. Još samo da ubace poster...
predpostavljam da je autor - povratnik Goran Zec ili Matija Gracanin.
Za prvog prvi puta cujem,a za Gracanina znam da je radio za Enter pa je mozda sada doskocio u susjedni tabor :)
Ima jos netko kakvu ideju, u slucaju da sam u krivu?

a u k++++
zaboravio sam odigrat nagradnu igru.
idem sad ukucat desetoroznamenkasti slovobroj (po Rvacki)
DONE
U Temi broja (Antivirusni alati) osobno mislim da su višak slijedeći testirani proizvodi:
IKARUS virus.utilities
Dr.Web Security Space Pro
Microsoft Security Essentials
Umjesto njih trebalo je testirati:
AVG Internet Security
Comodo Internet Security
+ eventualno nekog iz društva Blue Point, Rising, Kingsoft, K7, Norman, eScan.....
Molim g.Ždrnju da prokomentira moj stav.
Pozdrav.
Skinuo neki 3gp video i nemam codece, stavim novi BUG DVD br.214 da instaliram K-Lite Codec Pack kad' ono ŠIPAK.
Btw najnovija je 6.4.0 verzija.
Puno korisnih programa koji se instaliraju jednim klikom.

Skinuo neki 3gp video i nemam codece, stavim novi BUG DVD br.214 da instaliram K-Lite Codec Pack kad' ono ŠIPAK.
Btw najnovija je 6.4.0 verzija.
trebali bi bit oko 14mb
U Temi broja (Antivirusni alati) osobno mislim da su višak slijedeći testirani proizvodi:
IKARUS virus.utilities
Dr.Web Security Space Pro
Microsoft Security Essentials
Umjesto njih trebalo je testirati:
AVG Internet Security
Comodo Internet Security
+ eventualno nekog iz društva Blue Point, Rising, Kingsoft, K7, Norman, eScan.....
Molim g.Ždrnju da prokomentira moj stav.
Pozdrav.
Pozdrav,
U principu ne bi želio odbaciti niti jedan AV već za budući test (naravno, u ovisnosti o razvoju cijelog tržišta i aktualnim događajima) proširiti s dolje navedenim AV-ovima, od kojih bi dodao definitivno Comodo.
AVG Internet Security sam htio testirati, no licenca mu eksplicitno zabranjuje upotrebu u svrhu testiranja (uz AVG, to u licenci eksplicitno brani i CA kojeg zbog toga također nema na testu).
Uglavnom, sljedeći će test, kada već bude, nadam se biti još bolji :)
Bojan
nije ni čudo, kad i sami proizvođači znaju da će rezultati biti poražavajući :)