Bug 209

poruka: 125
|
čitano: 17.590
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Bug 209
eko23 kaže...
Dado_ZG78 kaže...
eko23 kaže...

iskreno htio sam da bude nešto više o prijenosnicima cijenovnog ranga do 7000,00 kn jer kupujem laptop pa mi je tlak skočio jer je bilo samo o onima do cirka 3000,00. Smijeh, ajmo u idućem broju o ovima skupljima.

Malo prolistaj broj od siječnja (ove godine) - tema su bili upravo prijenosnici viših cjenovnih rangova.

jbga od siječnja se štošta promijenilo

Ne kužim što bi ti, da svaki mjesec testiraju apsolutno sve što ima, uključujući i ono što su testirali i prošlih mjeseci?

Jel si svjestan da je to malo nepraktično...

17 godina
Bug 209

Uvod za igru merto 2033 nekako je aktualan 'nekoć velebni moskovski metro leži u ruševinama... Eto im!' (najnoviji teroristički napad u Moskvi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, pa bugovci su znali da će se taj napad desit taman kad Bug dospije na kioske :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
moderator
eko23 kaže...
Dado_ZG78 kaže...
eko23 kaže...

iskreno htio sam da bude nešto više o prijenosnicima cijenovnog ranga do 7000,00 kn jer kupujem laptop pa mi je tlak skočio jer je bilo samo o onima do cirka 3000,00. Smijeh, ajmo u idućem broju o ovima skupljima.

Malo prolistaj broj od siječnja (ove godine) - tema su bili upravo prijenosnici viših cjenovnih rangova.

jbga od siječnja se štošta promijenilo

Samo prošli mjesec (ožujak - broj 208) imali smo opis osam novih prijenosnika! Usporedni testovi u siječnju (35 kom) i travnju (11 kom), uz sve ostale teme koje pratimo - ovo bi doista trebalo biti zadovoljavajuće.

16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Miro,zašto u testovima igara ne napišete koliki FPS, na kojim postavkama i s kakvim PC-em (samo kratko npr. prosječan fps je bio 55 FPS na visokim postavkama pod intelom/AMDom xxxx,xGB RAM i ATI/nvidia HDxxx) ste testirali da bi mogli dobiti nekakvu ideju kako bi se to vrtilo u nas?

15 godina

Definitivno podržavam, voli bih to vidjeti u sljedećem broju buga...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
15 godina
neaktivan
Bug 209

Zna li tko koliko HD5970 BE se dijeli kao prva nagrada?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
AdriTheGamer kaže...

Zna li tko koliko HD5970 BE se dijeli kao prva nagrada?

jedna

17 godina
Bug 209

evo i ja sam se dočepao novog Buga i malo ga na brzinu prolistao...na prvi pogled mi se sviđa, teme su pogođene, baš ono što me zanima(imam osječaj ko da ljudi iz Buga prate onu temu što želite čitati u novom BuguNamigiva)

još jedan odličan broj...samo tako nastavite Osmijeh

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 18:12 (mali.ivica87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 209

Potkrala se greška na stranici 106, o Quake Live-u.

Quake Live nije implementiran u Flash-u kako se tamo tvrdi. On je implementiran kao native plugin za browser i koristi OpenGL. Flash mu uopće ne treba.

razmjenavjestina.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 209

Da li je itko vidio grešku (Easter egg? mozda?) u onom malom okvirću za IE7Pro na 81. str.

+ Više se ne razvija

- Vrlo bogata kolekcija proširenja za Internet explorer

Osobno mislim da je ovo trebalo biti obrnuto...Smijeh

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Da li je itko vidio grešku (Easter egg? mozda?) u onom malom okvirću za IE7Pro na 81. str.

+ Više se ne razvija

- Vrlo bogata kolekcija proširenja za Internet explorer

Osobno mislim da je ovo trebalo biti obrnuto...Smijeh

to se netko nasalio sa supljim IE XD

potpis :D
16 godina
neaktivan
Bug 209

recenzija Metroa je totalna katastrofa, ništa o grafici, ništa o oružju, nikakav podatak o trajanju, jedino što znam da je FPS sa atmosferom, što sam znao iz najave...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bug 209

Meni se jedino ne sviđa što ima hrpu softvera i igara. Nakako mi se čini da je Bug prije imao više hardvera,ali dobro-odličan broj u svakom slučaju.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je draže da ima više softvera (programi i igre), ali bi trebalo povećat broj programa.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Bug 209

Evo da napišem svoj pogled na temu Umreženi dom.

Tema sama po sebi je ok i općenito napisana....e sad, ja bi bio više zadovoljniji da ste to malo detaljnije opisali...npr kako spojit 2-3 računala s roterom i sa NAS uređajem i još neki printer ubaciti, al ono, u više varijanti OS-a i u više kombinacija.

Sve lijepo piše što se može s čim spojit i di,ali ja nakon pročitanog teksta i dalje ne znam spojiti ovo gore navedeno...

možda da to ubaite u neki od narednih brojeva??

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravo bio poštar i NIJE imao BUG kod sebe! Molim za pomoć, gdje da se javim da mi se pošalje hitno novi BUG. Hvala na pomoći.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
Upravo bio poštar i NIJE imao BUG kod sebe! Molim za pomoć, gdje da se javim da mi se pošalje hitno novi BUG. Hvala na pomoći.

pretplata@bug.hr valjda.

17 godina
neaktivan
hvala, evo upravo poslao email. :)
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kojim fontom je napisano ''zaigraj fantastično'' i ono ''nagrada'' na 3. stranici? :)  

Anyone?

16 godina
neaktivan
Bug 209

Neuropol?

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Bug 209

Osvrnio bih se samo na pismo vezano uz problema za Philips LCD. Da, LCD je u pitanju jel u 32'' samo LG ima plazme i to tek od 2008. godine, a kako je poznato ne postoji niti jedna Philips plazma novija od 2007. godine. taj tzv. 'burn-in' se može oaviti i na LCD-ovima, sa mo rijeđe, i pravilno se naziva image persitance. Ako je već duže vrijeme TV zadešen sa tom pojavom onda se bojim da nema pomoći no ako je kraća vrijema vrlo lako je da bi se moglo rješiti je da se u potpunosti bijela slika pusti na TV-u neko vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug 209

Najvise mi se svidjela teta na 140. stranici.

Molim vas nastavite ovako i popunite makar jos 5 stranica s ovim sadrzajem.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bara kaže...

Osvrnio bih se samo na pismo vezano uz problema za Philips LCD. Da, LCD je u pitanju jel u 32'' samo LG ima plazme i to tek od 2008. godine, a kako je poznato ne postoji niti jedna Philips plazma novija od 2007. godine. taj tzv. 'burn-in' se može oaviti i na LCD-ovima, sa mo rijeđe, i pravilno se naziva image persitance. Ako je već duže vrijeme TV zadešen sa tom pojavom onda se bojim da nema pomoći no ako je kraća vrijema vrlo lako je da bi se moglo rješiti je da se u potpunosti bijela slika pusti na TV-u neko vrijeme.

Ma nemoguce kod mene vec 2 LCD-a(fujitsu siemens i philips) vrte istu sliku(14h na dan) par godina...i nema burn-in-a niti malo!

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Ma nemoguce kod mene vec 2 LCD-a(fujitsu siemens i philips) vrte istu sliku(14h na dan) par godina...i nema burn-in-a niti malo!

Proguglaj malo pa ćeš vidjet da je moguće iako nije česta pojava, upiši LCD burn-in.

17 godina
neaktivan
Bara kaže...
benko kaže...

Proguglaj malo pa ćeš vidjet da je moguće iako nije česta pojava, upiši LCD burn-in.

pa ako se stalno vrti jedno te ista slika kako ces i vidjet?

potpis :D
15 godina
Pa kad se ista promjeni..;)
Iako baš ne vjerujem da se može pojavit neki burn-in na LCD-U...
Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Bara kaže...
benko kaže...

pa ako se stalno vrti jedno te ista slika kako ces i vidjet?

Windowsi se moraju upalit i ugasit ;)

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Bug 209

Evo danas konačno nakon što sam obišao tri dučana i dva kioska,sam uspio kupiti tu 209-ku...stvarno rijetko izdanje Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Šef kaže...
Kojim fontom je napisano ''zaigraj fantastično'' i ono ''nagrada'' na 3. stranici? :)  

Anyone?

imas sajt whatthefont uslikaj i uploadaj i ponuditi ce ti odgovor na pitanje.Namigiva

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice