Bug 208

poruka: 56
|
čitano: 17.927
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Bug 208
Denis kaže...
benko kaže...

Hocemo li vidjet detaljne dimenzije kucista u pdf-u kao sto ste to prije napravili :)?

I zasto u testu nema CoolerMaster-a Cosmos 1000 i ATCS 840?

Nisam siguran da znam na koje dimenzije misliš. Možeš pojasniti?

Cosmos 1000 testirali smo već dva puta (prvi put zasebno, drugi put u sklop prošlog hard-testa kućišta), pa ga nismo željeli stavljati i u ovu usporedbu. Ideja je bila skupiti kućišta koja do sad nismo imali prilike isprobati. ATCS 840 nije dostupan u Hrvatskoj, barem koliko sam ja vidio. 

Pa znam da je na (proslom?) hard testu kucista bilo dostupno skinut(pdf ili jpeg) kompletne detaljno dimenzije kucista npr koliko ima mjesta od hdd kaveza do pci utora(kolko duga grafa moze stat), znam da je bilo dimenzija kao u prici:)

BTW mislim da bi ubuduce trebali u casopsiu stavljat dimezije notebooka(pogotovo netbooka) jer je to po meni jedan od vaznijih faktora prilikom kupnje. Znam da se moze nac na int ali vac kad citam da nemoram skakat svako malo na net da provjerim dimenzije.

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
Osrednje izdanje Buga, ni riječi o C3 reviziji amd-a; koliko ljudi kupuje kućište za 1500 kn +?
Čekam sljedeći
16 godina
neaktivan
Quark kaže...
Teerex kaže...

Jel zbilja Dvorak definitivno nestao iz Buga, dao Bog?

Drži se čika John, svejedno mi je zanimljivo čuti njegove kritičke poglede na IT.

Meni nije, koliko ja vidim to su više debilni ili 'deda s placa' pogledi na IT. Jedan dan se oduševi s Linuxom, pa se sada hvali sa uncensored naslovom bloga (uh + ne znam uopće koji je smisao te kartice koju je nadrobio osim Joj ja imam blog, klik mi, klik miiiiiiii)), prije godinu dana pisao je idiotarije kako nikome neće trebati nikakav storage 'kod kuće' već ove godine. Debilizam.

Infoworld se npr. nedavno sretnom prilikom riješio onog luđaka Randalla C. Kennedyja, vrijeme je da se BUG riješi ove stare lude. Nek daju još jednu stranicu Vrdelji, čovjek je na vrhuncu kreativnosti, nijedna kartica dana njemu nije previše.

In other news, poruka Zlom Luđaku - instaliraj betu Officeaa 2010, pogleč dobro Outlook i kaj to sve u njemu imade. Oleg, ti si pokraden!!!!! Smijeh

Early adopter
16 godina
neaktivan
Bug 208

Nije mi jasna ova stvar....

Jedna do druge, digitalni tv-ovi i samostalni divx/mkv playeri!

A LG-ovi imaju mogućnost digitalne tv, HD prikaza i te player divx/mkv/mp3 i preglednik slika a to niste uopće spomenuli!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Smooth Operator kaže...

Nije mi jasna ova stvar....

Jedna do druge, digitalni tv-ovi i samostalni divx/mkv playeri!

A LG-ovi imaju mogućnost digitalne tv, HD prikaza i te player divx/mkv/mp3 i preglednik slika a to niste uopće spomenuli!

Samostalni divx/mkv playeri su baš to što im ime kaže - samostalni! To je tema za sebe i radi se o pravom testu...

Pregled televizora unutra druge teme (DVB-T), je samo pregled dijela ponude, više informativne naravi. Unutar tog pregleda autor je uvrstio dva LG-a, pa svom osobnom odabiru... (jedini uvjet urednika je bio da imaju ugrađeni dvb-t)

17 godina
Teerex kaže...
In other news, poruka Zlom Luđaku - instaliraj betu Officeaa 2010, pogleč dobro Outlook i kaj to sve u njemu imade. Oleg, ti si pokraden!!!!! 

Na što misliš?

Heroj a ne zločinac
16 godina
neaktivan
Miro kaže...

Samostalni divx/mkv playeri su baš to što im ime kaže - samostalni! To je tema za sebe i radi se o pravom testu...

Pregled televizora unutra druge teme (DVB-T), je samo pregled dijela ponude, više informativne naravi. Unutar tog pregleda autor je uvrstio dva LG-a, pa svom osobnom odabiru... (jedini uvjet urednika je bio da imaju ugrađeni dvb-t)

Moglo se je i to spomenuti! Sad da bacam pare na samostalne playere, a ljudi se malo raspitaju i ta-daaan!

Ali eto, samostalno je- samostalno.

Od pohvala, pohvalio bih vraćanje Dvorakove kolumne, jedine koju pročitam.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 14:35 (Smooth Operator).
16 godina
neaktivan
Zli Luđak kaže...
Teerex kaže...
In other news, poruka Zlom Luđaku - instaliraj betu Officeaa 2010, pogleč dobro Outlook i kaj to sve u njemu imade. Oleg, ti si pokraden!!!!! 

Na što misliš?

Na zadnji pasus friške kolumne.

Koliko sam ja vidio, uvodi se integracija Outlooka sa društvenim mrežama, iliti Web2.0rrheom.. Live Messenger se već neko vrijeme mazi sa Facebookom i Twitterom.

Ja oko toga nisam još ništa isprobavao, tek sam ga instalirao neki dan.

Early adopter
16 godina
neaktivan
Bug 208

Evo baš pregledavam novi Bug, već sam nasao nesto zrelo za "zlocestu stranicu". :)

Budem skenirao pa postavio posije. Str. 165.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bug 208

šta su samo testirana kućišta vrijednosti preko 1k kn-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
M4X kaže...

šta su samo testirana kućišta vrijednosti preko 1k kn-a?

Ima i jeftinijih. Tema se zove "kućišta za najzahtjevnije", pa je normalno da su to skuplji modeli.

16 godina
neaktivan
Bug 208

Gledam Bug TV, heh, koje slučajnosti. Za ovo digitalno emitiranje su uzeli Županju za demonstraciju, a ja živim odmah tik do tog grada. Tako da kad sam pogledao prilog, odmah okrenuo antenu, već znam u kojem pravcu :) Još kad bih imao takve sreće u nagradnim igrama :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 208

taj test za najzahtjevnije mi je totalno bezveze...

Kakve veze ima sta je neki bio u proslim brojevima? valjda ako se radi tema o kucistima za zahtjevne onda u to ulaze svi, bilo da review postoji ili ne postoji...

Tako npr gledam neka kucista koja po meni nisu ni blizu twelve hundred, ali ga nema jer je bio pred koji broj...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo ti u bugu obrazloženje:
Od plavog do plavog.. Od plavog do plavog..
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Evo ti u bugu obrazloženje:

oces rec da twelve hundred nije ni u top 10 izboru?

17 godina
Bug 208

Htio bih samo pohvaliti što je BUG uveo nagradne igre u tri zadnja broja i to je za svaku pohvalu (iako niš nisam dobio), nadam se da će nastaviti tako.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Tako je..

Eto i meni se sviđa..šteta što ga nisu uvrstili u temu..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
Bug 208

broj je sasvim ok,,,jest da sam ga dobio 5 marta ali ipak je presao preko hrvatske i slovenije do italije naravnooo,,,,sve pohvale,,,;)

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bug 208

Al ste lijeni slikat 3 različita tunera..

Još k tome se ne poklapa slika za Strong SRT 5200 jer piše u tekstu da ima 1×scart...

0 0 hvala 0
15 godina
Bug 208

ovaj je dobar čak sam ga kupio,nešto sam i pročitao

isti dan otkaz i žuti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da, cini se (OK, ne cini se nego je) da 3 prijemnika imaju istu 'straznjicu', a nisu od istog proizvodjaca.
Ali, meni ne smetaju ovako relativno male greške, pokazuje da ljudi rade taj tekst, a ljudi griješe. :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da, cini se (OK, ne cini se nego je) da 3 prijemnika imaju istu 'straznjicu', a nisu od istog proizvodjaca.
Ali, meni ne smetaju ovako relativno male greške, pokazuje da ljudi rade taj tekst, a ljudi griješe. :)

male greske?

Zamisli da na njihovu preporuku kupis nesto krivo? kao ja skoro laptop ;p

17 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

male greske?

Zamisli da na njihovu preporuku kupis nesto krivo? kao ja skoro laptop ;p

ja na bug preporuku kupio prije par godina monitor samsung 970 P.

navodno je bio sa SPV-a matricom. Cool

ekranski prikaz prosječne kvalitete, jedino je kut gledanja bio ok.

nosači monitora su imali genetsku grešku kod svakog primjerka, monitor padao na desktop i ničim ga nisi mogao vratit. nakon zamjene, prođe tri mj. i opet isto. više mi nisu htjeli mijenjati postolje. FLOP

inače kroz ovih 15 godina, puno mi je Bug pomogao, pogotovo prvih godina dok nisam bio na internetu.

sad ga kupujem zbog ovisnosti i ne znam kako se skinuti.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
17 godina
Bug 208

U temi broja DVB-T televizori potkrala se greška vezana uz Philipsov LCD 32PFL 8404H gdje se tvrdi da je net TV tehnologija  u praksi na ovom TV potpuno beskorisna jer se svodi na You Tube, eBay i još neka potpuno nezanimljiva odredišta.

Ne znam kako je kod drugih proizvođača, ali Philipsova serja 8xxx i 9xxx imaju net TV tehnologiju kojom možete pristupiti i sasvim običnim internet stranicama upisujući nazive istih putem daljinskog upravljača (slično upisivanju SMS na mobitelu). Pa tako upišete npr. katastar.hr i nađete se u pregledniku katastarskih podataka, upišete google.hr i nađete se u Googleu, itd, itd.

Malo pravog testiranja, a ne trčanja pred rudo...

LP

Ivo Krističević

Kaštela

0 0 hvala 0
15 godina
Bug 208

Za par dana izvlačenje..=)

Baš bi me mogo sad potrefit jedan TV onako za rođendan..:D

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 22:42 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Za par dana izvlačenje..=)

Baš bi me mogo sad potrefit jedan TV onako za rođendan..:D

i mene baš za uskrsni ponedjeljak na moj rođendan

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice