Bug 207 zaključana tema

poruka: 69
|
čitano: 27.950
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Bug 207
Našao sam još jednu grešku: na str. 148 u Svjetske Top Liste, u tekstu piše da je COD:MW2 u Britaniji tek na 20. mjestu, a u tablici je na 5. mjestu, čudno, jelda?
Da nebi ispalo da samo kritiziram, ovo je da se upozori na tipfelere i slično. Da nisam zadovoljan časopisom nebih ga kupovao. :)

...i, da, ne postoji 'Uredi' na mobitelu ;-)
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
protjeran
Bug 207

što si ti sitničav !!!

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 207

Da li je izostanak gospodina Dvoraka tek privremen ili nešto trajnije?

Unatoč tome što sam razočaran izostankom Dvorakove kolumne, moram pohvaliti onu gospodina Paulića.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Miro kaže...
opcom kaže...

nije mi jasnio zašto ga nema na BUG stranici,mislim na www.bug

Zato što najavu ne stavljamo dok nije dostupan na kioscima - logično je da bi nakon najave svatko očekivao da ga može kupiti na uobičajenim mjestima, pa bio ljut zašto ga nema, a eto već je na webu najavljen...

A pretplatnici su u privlegiranom položaju, s pravom, i dobiju ga ranije! Osmijeh

ne,ja nisam pretplatnik,taj dan sam ga kupio(subota) na kiosku,a nije ga bilo na www.bug

da napomenem prestao sam biti pretplatnik baš zato jer je prije došao na kiosk nego k meni ! a poštar ga je znao svagdje ostaviti,pa ga nekoliko puta nisam ni dobio.

Z
15 godina
neaktivan
Bezveze mi je skroz,jako malo hardwera za "smrtnike",recenziraju samo high end komponente ili prijenosna računala,bezveze i onaj test tipkovnice,preporuke stavljaju većinom na najskuplje(što može i moja baba,vidi najskuplje i stavi preporuku).
Čitam BUG od 1 broja i mogu reć da postaje lošiji i lošiji.
17 godina
opcom kaže...
Miro kaže...
opcom kaže...

Zato što najavu ne stavljamo dok nije dostupan na kioscima - logično je da bi nakon najave svatko očekivao da ga može kupiti na uobičajenim mjestima, pa bio ljut zašto ga nema, a eto već je na webu najavljen...

A pretplatnici su u privlegiranom položaju, s pravom, i dobiju ga ranije! Osmijeh

ne,ja nisam pretplatnik,taj dan sam ga kupio(subota) na kiosku,a nije ga bilo na www.bug

da napomenem prestao sam biti pretplatnik baš zato jer je prije došao na kiosk nego k meni ! a poštar ga je znao svagdje ostaviti,pa ga nekoliko puta nisam ni dobio.

ja si zato kod svakog ušparam približno 15 kn s pretplatom,a dodje mi prije nego na kioske

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
17 godina
moderator
dhamilton kaže...

Da li je izostanak gospodina Dvoraka tek privremen ili nešto trajnije?

Unatoč tome što sam razočaran izostankom Dvorakove kolumne, moram pohvaliti onu gospodina Paulića.

Odgovor ćeš saznati u Bugu 208. Cool

opcom kaže...
Miro kaže...
opcom kaže...

Nije točno - najava Buga 207 na www.bug.hr pojavila se 29.01.2010. u 20:00 h.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Našao sam još jednu grešku: na str. 148 u Svjetske Top Liste, u tekstu piše da je COD:MW2 u Britaniji tek na 20. mjestu, a u tablici je na 5. mjestu, čudno, jelda?

Bravo! Podaci u tablici su točni, a komentar u pratećem tekstu tek djelomično. Treba, dakle, stajati da se COD:MW2 nalazi na petom mjestu, dok je zanimljivo vidjeti da je COD4:MW na dvadesetom. Autora pozenajem tek površno pa mogu samo špekulirati o razlozima previda, ali otvoren prijezir prema serijalu i želja da se igru nasilu i nabrzinu sahrani što dublje, čine se logičnim objašnjenjem. Dečku u obranu moram pak reći da su nazivi igara slični, pa ih površan autor i kupac teško mogu razlučiti. Bilo bi zanimljivo doznati, recimo, koliko je dječice poželjeo i od darivatelja tražilo COD:MW2, da bi na kraju pod bor dobilo COD4:MW. Vjerojatno dosta - ta je stara igra nekako morala dospjeti na visoko peto dvadeseto mjesto.

16 godina
neaktivan
Kako se tek površno poznajete ako radite u istoj redakciji/časopisu?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zvuči neobično, da, ali ima ljudi s kojima si dobar, i onih s kojima baš i nisi. Taj tip i ja - rekao bih da se ne volimo jako.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ahem!

Obrati pažnju na sliku!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...

Ahem!

Obrati pažnju na sliku!

Znači mene netko (A.V.) zaje*ava?!

17 godina
neaktivan
;-)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
HR_The_Butcher kaže...
Šef kaže...

Zvuči neobično, da, ali ima ljudi s kojima si dobar, i onih s kojima baš i nisi. Taj tip i ja - rekao bih da se ne volimo jako.

Šef - PWND by HR_The_Butcher (aka Ante VrdeljaIzlanuo se). To je i upozorenje za sve ostale: iako ga ne vidite, Butcher uvijek vreba!Smijeh

Slike teabagginga slijede uskoro...Belji se

Šef kaže...

Znači mene netko (A.V.) zaje*ava?!

Nemoj se ljutiti, Butcher je legenda (tko zna, možda se i nađeš u sljedećoj kolumniCool).

P.S. Da, ja sam jedan od one dvojice vjernih čitatelja koje Butcher uvijek spominjeSramim se.

16 godina
neaktivan
Da, baš sam PWND!, ali nisam se naljutio ni najmanje, smiješno mi je. :)

P.S. Još mi nitko nije odgovorio na ostala pitanja otprije.
17 godina
neaktivan
Bug 207

Obećaše nastavak o overclockiranju a sad ništa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Quark kaže...

Pa imaš tekst na tri strane o overclockiranju (35 do 37) - koliko je bilo zahtjeva za nastavcima, sasvim dosta za sada.

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Quark kaže...

Pa imaš tekst na tri strane o overclockiranju (35 do 37) - koliko je bilo zahtjeva za nastavcima, sasvim dosta za sada.

Priznajem, zanimljiva reportaža i kako si i sam rekao dosta za sada, ali se nadam da ćete u nekom od narednih brojeva odradit vodič kroz overclockiranje.

15 godina
neaktivan
Bug 207

Na dvd-u ima program MyVirtualHome, ali za njegovu instalaciju traži channel code. Koji je to kod?

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 207

Sve pohvale za naslovnicu, sad mi nije problem pronaci BUG ako ga negdje zaturim. Samo ugasim svjetlo i gledam gdje je narandzasti glow u sobi! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 2:55 (Widowmaker).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da,naslovnica je jedna od boljih,u nekoliko zadnjih brojeva...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
17 godina

Na dvd-u ima program MyVirtualHome, ali za njegovu instalaciju traži channel code. Koji je to kod?

Ako pažljivije pročitaš, kod je "optional". Dakle, ne treba ti kod za instalaciju nego samo preskočiš taj korak (stisni Next).

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:49 (Matija).
17 godina
neaktivan
Bug 207

Imam jednu nedoumicu glede Asus prijenosnika na 42. stranici

naime, u opisu Asus M60J-JX068V stoji da ima 2x 500GB DDR3, dok na drugim stranicama za isti model nalazim drukciji opis, pa me samo zanima tko je tu u pravu.

LINKS

Pletikosa

Mikronis

ASUS official - tu pak nalazim 3 diska?? dali je to sad po odabiru ili sta?

zainteresiran sam za taj laptop, ali nebi bilo lose da nam se Davor Sustic javi pa objasni situaciju :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Evo me! :) Radi se o sljedećem - testna verzija uređaja, koju smo u redakciji imali dosta prije nego što je on dospio u trgovine, imala je dva diska, a naknadno je očito odlučeno da će se na našem tržištu prodavati s jednim diskom. Još ćemo naknadno provjeriti direktno s Asusom zašto se ovo dogodilo, no to tebi neće puno pomoći - M60J u našim dućanima očito ima samo jedan disk :( Naravno da to nema prevelikog utjecaja na ukupni dojam i nećeš pogriješiti ako ga kupiš, ali dobro je znati da će se dobiti 500 gigabajta diskovnog prostora, a ne terabajt (plus opcija izgradnje RAID polja)!

Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan
Bug 207

Jeli ikako moguće onaj tekst pod "savjeti, trikovi, tajne" u rubrici BBKstaviti na stranicu da ga mogu kopirati. One programe sa DVDa bih stavio na USB da mi bude pri ruci ako zatreba pa bi tekst iz Trikova... stavio isto na USB. Kad zatreba da mogu pogledati pojedine savjete. Neda mi se skenirati pa ubacivati...

Ako je moguće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 207

Malo ste zabrljali i kod izvjestaja sa Asusovog OC natjecanja. Zamjenili ste rezultate naseg i bosanskog tima u wPrimeu. Razer i Quake osvojili drugo mjesto na wPrimeu sa 5,88s (u tablici pise 5,77). Mobster i EnisDonKing su osvojili prvo mjesto u wPrimeu sa 5,77s (a ne sa 5,88).Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Davor kaže...

Evo me! :) Radi se o sljedećem - testna verzija uređaja, koju smo u redakciji imali dosta prije nego što je on dospio u trgovine, imala je dva diska, a naknadno je očito odlučeno da će se na našem tržištu prodavati s jednim diskom. Još ćemo naknadno provjeriti direktno s Asusom zašto se ovo dogodilo, no to tebi neće puno pomoći - M60J u našim dućanima očito ima samo jedan disk :( Naravno da to nema prevelikog utjecaja na ukupni dojam i nećeš pogriješiti ako ga kupiš, ali dobro je znati da će se dobiti 500 gigabajta diskovnog prostora, a ne terabajt (plus opcija izgradnje RAID polja)!

E to je to :D

Hvala...

Sad vec razmisljam kako ga ne kupit :D

jer je bas taj RAID i 2x500GB upalo u oci na prvu. Steta :( sad cu vidjet kako ce to zavrsit

potpis :D
15 godina
neaktivan
Bug 207

Kao izraziti protivnci piratstva, mogli ste nekakav drugi video pustit za testiranje pri rubrici "Energetski petoboj" a ne Zombieland.2009.R5.....:)))))

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 8:59 (bowla).

0 0 hvala 0
15 godina
Bug 207
Ajme...čitam sad baš bug..kad ono hrpetina grešaka u temi broja...negdje ne odgovara tekst..negdje slika...
Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 207

Odličan broj, obavezno kupit! U zadnje vrijeme same nagradne igre(nije da se žalim)!!!Smijeh

www.val.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice