Bug 195

poruka: 29
|
čitano: 4.135
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 195

Evo danas se vraćam iz škole i baš si razmišljam kako ću sljedeći tjedan dobiti novi Bug.. I vidiš ljepo vraćam se sa frendom i vidim nešto viri iz sandućiča, ja prvo pomislio da je to neki neckerman ili takvo neko sr***..

i otvorim ljepo i NOVI BUG Bogataš..

Teme su baš dobre, i posebno me razveselio off-topic: Filmovi nastali po igrama ( Return to the castel wolfenstain, Princ of Persia, Dead Space, Area 51, Tekken, Halo, i World of Warcraft Belji seBelji se...)

Zanimljiva je i samogradnja: Daljinski za fotoaparat

Uglavnom jedan kvalitetniji primjer.

Dobro ste ušli u 2009 Cool samo tako nastavite... :P

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 195

Stvarno odlican primjerak, jedan od boljih u zadnje vrijeme. Naslovnica za 10/10 Osmijeh Svaka cast!

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug 195
Hehe Petric
Nadam se da nemas curu jer kada vidi one slike koje si slikao i s kojim si se komadom slikao... teško da će tvoja veza opstat! ^.^
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
neaktivan
Bug 195

Na strani 41. je riječ o Asus ENGTX285 TOP, a u zaključku stoji: ''Općenito, GeForce GTX 295 predstavlja dobro rješenje za korisnike koji žele high-end karticu, a istovremeno se ne žele zezati s potencijalnim problemima koje sa sobom nose kartice s dva čipa.''NeodlučanSmijeh Inače je broj super i teme su zanimljive, a posebno usporedni test antivirusnih programa.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 195

Kod mene je izbilo opce veselje kad sam prekjucer navecer došel doma s posla.

Bug me cekao na stolu.

Fino dobro došlo pošto sam jucer išao u nocnu.

Uglavnom dobar broj.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Hehe Petric
Nadam se da nemas curu jer kada vidi one slike koje si slikao i s kojim si se komadom slikao... teško da će tvoja veza opstat! ^.^

Ma lako za to, ja se samo nadam da je Briana oprala ruke prije slikanjaBelji se

btw. svaka čast, takvo slikanje se ne propuštaNamigiva
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...
sub_zero kaže...
Hehe Petric

Ma lako za to, ja se samo nadam da je Briana oprala ruke prije slikanjaBelji se

btw. svaka čast, takvo slikanje se ne propuštaNamigiva
  Ima li možda nekih videouradaka na Bugu o tome? Naravno, ne sa Petrićem XD
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
17 godina
neaktivan
Bug 195

Dobar je ovaj novi broj, puno zanimljivih stvari.

Jedino me zanima zašto u testu antivirusnih proizvoda, sada, a i prije nema i nije bilo Esetovog Nod 32 antivirusa?

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joka kaže...

Jedino me zanima zašto u testu antivirusnih proizvoda, sada, a i prije nema i nije bilo Esetovog Nod 32 antivirusa?

Otvorila se jučer tema  o tome na forumau,pročačkajCool
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
16 godina
neaktivan
Joka kaže...

17 godina
neaktivan
Bug 195

Sad sam maloprije pročitao o tome, pisao sam post dok nisam sve pregledao.

Sramim se

My bad!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bug 195

Nakon dugo vremena ovaj broj ne samo   da je odličan,već ja bih rekao -savršen!neki su hvalili i zadnja dva broja,ali mislim da je ovaj za koplje iznad svih u zadnjih 2 godine.

Izgleda da se u zadnjih dva mjeseca odlično radilo i pratilo što to čitatelji žele.

Velike pohvale za pravovremenu temu o Windows 7.Reklame u 99% slučajeva čak i nisu dosadne,a i vezane su uz tematiku kojoj se bavi BUG.

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 195

Kako nisam dobio iphone? Prodao sam svoj mob. sada sam bez tefona...Sramim se

--------------------------------Dodji u Vinkovce-----------------------

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
lebo1 kaže...

Kako nisam dobio iphone? Prodao sam svoj mob. sada sam bez tefona...Sramim se

--------------------------------Dodji u Vinkovce-----------------------

Sutra objavljujemo specijalan izvještaj (u riječi i  slici) na webu o uručenju iPhonea dobitniku - kada se već spominje i ta tematika!
16 godina
neaktivan
Bug 195

novi Bug je odličan,ima puno programa i nešto igri.najdraže mi je šte ste pisali o win7,novim grafama i matičnim za core i7(nisam znao da matične mogu dosta pojačati preformanse)

Intel Core i7 965 Extreme Edition@4.5 ghz(H2O),Gigabyte EX58-EXTREME,2Xnvidia gtx295 oc,6 gb ddr3, HP300Gb,OCZ GameXStream 1010W,Thermaltake VG4000BNS Xaser

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 195

Lijepo osmišljen broj.

Dosta zanimljivih tema, a i pokoja slikica hehe Belji se

Još uvijek ne vidim razloga za prelazak sa Viste na 7micu..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 195

Dobar broj as usual, jedino me kolega Račić nasmijao sa lejmerskim člankom o seedboxovima, ratio masteru, morat ću mu dati lekciju u Bug kafeu ili playoffu lol....ali u svakom slučaju za temu REP++

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stvarno je sramota što želite primamit više čitatelja objavljivajući u drugom broju sporedne nagrade.
Zašto to ne bi mogli objaviti i na vašem webu?
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
moderator
sub_zero kaže...
Stvarno je sramota što želite primamit više čitatelja objavljivajući u drugom broju sporedne nagrade.
Zašto to ne bi mogli objaviti i na vašem webu?
 Zašto je sramota? To je nagradna igra iz Buga, a ne s weba... Uostalom - nagrada koja se dodjeljivala u nagradnoj igri je dodijeljena, a ovo s utješnim nagradama je samo bonus i jedna mala gesta na račun velikog odaziva čitatelja.
17 godina
neaktivan
Ok onda... my bad!
Вгикфмлщ Зщыфмфс
17 godina
neaktivan
Bug 195

Kupio svoj BUG u četvrtak

a nemam vremena da pročitam jedan tekst

bio budan do 4,30 ujuto a buđenje u 6h

Sad idem malo čitat

TEME su JAKO dobre i zanimljive

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 195

Ovo je stvarno dobar broj. Mobilne grafičke kartice, Windows 7 beta, BBK, AV programi, matične za Core i7, off-topic filmovi nastali prema igrama i free Area 51 na DVD-u.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 195

Novi BUG je za 10 najviše mi se sviđa tema antivirusni programi

i filmovi nastali prema igrama

e da skoro sam zaboravio WIN 7

jakooooo ste dobro počeli samo tako nastavite.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 195

čitam pisma koja ljudi šalju redakciji i opalim se smijat...neki lik traži da u jednom broju obrade temu o ladicama za cd/dvd, a najbolji mi je odgovor bugovaca: ''Tema Ladica za CD/DVD je vrlo visoko na našoj listi tema, odmah iza teme ''Šarafi za ladicu za CD/DVD''. ''   ROFL  Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 195

correct me if am wrong...ali nije li ovo prvi primjerak na kojem BUG pise zelenim slovima ....

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

čitam pisma koja ljudi šalju redakciji i opalim se smijat...neki lik traži da u jednom broju obrade temu o ladicama za cd/dvd, a najbolji mi je odgovor bugovaca: ''Tema Ladica za CD/DVD je vrlo visoko na našoj listi tema, odmah iza teme ''Šarafi za ladicu za CD/DVD''. ''   ROFL  Belji se

taj odgovor bugovca je ćisto ruganje s poremećenim ludima a tebi je to smješno inaće ostatak buga je sasvim ok
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
Bug 195

nakonovoga broja i onog siječanjskog, ne kupujem pc chip od sad samo bug

jednostavno se nemam na što potužit, dizajn,izbor tema, ma sve, samo bi volia da ima ocjena i na hardwearu i drugim stvarima

evo sam posebno napravio ladicu za bug-ove poviše kompa, samo se nadam da ne padne na njega

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 195

Kolumne su podbacile u ovom broju.

Dell XPS M1330
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...
jurluk kaže...

taj odgovor bugovca je ćisto ruganje s poremećenim ludima a tebi je to smješno inaće ostatak buga je sasvim ok
 hehe. to je istina, ali ipak je smješno. šta je, je
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice