Bug 187

poruka: 33
|
čitano: 5.330
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Bug 187

Hvala na usvojenom prijedlogu o kućnim mrežama, dobar posao. Sama tema broja mi nije nip posebno, ali shvaćam da stiže ljeto kad se ništa ne događa. I da, kad se sljedeći put budu recenzirale zvučne kartice, biste li mogli obuhvatiti malo više modela raznih proizvođača. Nemojte imati u vidu samo igrače i multimedijalce, ima nas ovdje masu amaterskih studio majstora Cool koji bi voljeli vidjeti aktualne modele na jednom mjestu. Mislim, od 15 kartica su vam 9 od Creativea, a recimo, samo jedan M-Audio, dok o E-MU nema spomena. Stvarno bi volio da takvim stvarima pridoda malo više pažnje.

Kad smo već kod zvuka, o kućnim studijima već dugo nije bilo mnogo pisanja (hint, hintNamigiva)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug 187

Evo jedne odlične, iako već stare kartice za kućni studio: http://www.mixexperience.com/products/product-detail/esi-julia.html

Bila je obrađena u Bugu - doduše dobila je oko pola stranice, ali barem nešto.

Jedino ne znam gdje se još može kod nas kupiti.

Kartica ima ASIO drivere za 5 i što je najvažnije S/PDIF in i S/PDIF out kao i MIDI.

E sad ako imaš miksetu koja ima S/PDIF in/out ne da si na konju, nego je to - to.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
evo prije dobio paaa... imamo kandidata za zlocestu...

strana 81. kod piktograma... zamjenili ste masu prijenosnika sa procesorom stolnih i firmware i usb-ove sa grafickom...

nisam mislio nista lose... inace... javit cu se kasnije kad procitam sve...
17 godina
neaktivan
Bug 187

Daaa

To sam i ja vidio xD

Svidja mi dio o stolnim racunalima i slaganju

Najvise mi se svidja Autronicova

"slozenac" je vrlo dobar ali mislim da su trebali uzet 8800 GT unutra,jer ima je za 1130 kn u diskont24

I malo mi je glupo sta su morali stavit i Windowse unutra

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
petric the legend
17 godina
neaktivan

Kupio i naslovna strana mi je uža za cm od ostalih stranica u časopisu, prijavljujem BUG!Namigiva

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Bug 187

debljina se gleda (broj reklama XD)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Kupio i naslovna strana mi je uža za cm od ostalih stranica u časopisu, prijavljujem BUG!Namigiva

to je uvijek
17 godina
neaktivan

Nije uvijek, svaki 5,6 broj je. Barem meni. U slijedećem bugu dajte neki poklon za plažu, recimo frizbi ili balun za picigin :)

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
Bug 187

OMG. Nema Petrica u Fotofinišu... Smijeh

Karma is a funny thing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 187

Evo jos nesto za zlocestu! Kad ste radili usporedni test web preglednika, i tamo u onom okviru u kojem je islo ono bodovanje (na 61. str.)

U redu u kojem ste davali bodove za "Pomoc pri downloadu" kod Firefoxa ste napisali, citiram zadnju recenicu: "Ipak, dajemo mu bod.", ali mu niste dali bod te mu je ostalo 6 bodova, a trebao je na tome mjestu imati 7! Onda bi jos dobio bod za mogucnosti (sto je i dobio) i na kraju bi FF pobjedio!! Tako da zavrsni rezultat NIJE: 5:7:7:5 nego JE: 5:8:7:5 !!! And the winner is... FIREFOX!!!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
to ima i posebna tema^^
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Evo jos nesto za zlocestu! Kad ste radili usporedni test web preglednika, i tamo u onom okviru u kojem je islo ono bodovanje (na 61. str.)

U redu u kojem ste davali bodove za "Pomoc pri downloadu" kod Firefoxa ste napisali, citiram zadnju recenicu: "Ipak, dajemo mu bod.", ali mu niste dali bod te mu je ostalo 6 bodova, a trebao je na tome mjestu imati 7! Onda bi jos dobio bod za mogucnosti (sto je i dobio) i na kraju bi FF pobjedio!! Tako da zavrsni rezultat NIJE: 5:7:7:5 nego JE: 5:8:7:5 !!! And the winner is... FIREFOX!!!

ma de lol
1. citaj malo
2. firefox nije imao razloga dobiti bod kod pomoci pri downloadu, opcije su mu jedino cancel i clear list! smijesno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2008 21:34 (RaLe).
17 godina
neaktivan
ima i pause... ali ima i ove add-onse... oni su krivo nap...
17 godina
neaktivan

Predobra fora ovo s pause... Sad bi tu isao onaj LOL al ga nema na forumu, steta...

A za add-onse je dobio bod, za razliku od ostalih, tako da ne moze dobit dva boda za to.

Najbolje, evo da se dogovorimo, da proglasimo firefox ultimativnim browserom, najbolji proizvod kojeg je svemir vidio, i da prekinemo vise s tim subjektivnim sranjima sta je bolje. Neka koristi tko sta hoce.

Kad se iznose argumenti, pogotovo oni tehnicki, na svojevrsnom IT forumu, to je odlicno, ali kada se prica o tome tko sta voli jer mu je susjed koji se kuzi u kompove jer je presao GTA3 u jednom danu rekao tako, onda je to bezveze. Rasprava na razini: najbolje voce je banana jer ju volim, geez.

Pozdrav.

17 godina
neaktivan
koja crna banana????? jagoda!!!!!!!!!!!!!

peace
17 godina
neaktivan
btw... sta ti koristis?? ja FF
17 godina
neaktivan
Bug 187

firefox najcesce jer mi najvise odgovara. Smijeh

ali skroz za razne stvari koristim i operu, i safari, i IE7, sve ovisi.

no to nije tema, tak da stajem tu. sorry na offtopicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2008 22:06 (RaLe).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 187

Ma ja se u potpunosti slazem da FF nije trebao dobiti bod za download, ali kad su BUG-ovici sami napisali da mu daju bod, a od boda nista!!! Ali kako bilo da bilo... FF IS THE BEST!! hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Bug 187

Podijelih neke kartone za off-topic - držite se teme!

Domagoj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 187

Da krenem od početka... Svidjela mi se Maštrukova kolumna o Reiseru i Ciscu (u njoj je bila i primjerena doza humora kao uvijek), ona tema o čitačima elektroničkih knjiga mi se također svidjela. Članci o surround zvučnim karticama i borbi laptopa i PC-a me nisu baš zainteresirali, no još ima vremena da ih pročitam. Overclockiranje - ovo je super članak baš za onakve poput mene, točnije n00b-ove za OC. Lijepo objašnjeno. Recenzije igara su dobre i zanimljive. Sve u svemu ovaj mjesec je izašao zanimljiv Bug.

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 187

Da, "čitači elektroničkih knjiga" je za pohvalu.

Baš dobra tema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2008 17:47 (Level 1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 187

Prije par mjeseci sam otvorio ovu temu http://forum.bug.hr/forum/topic/rar-pitanje/3471.aspx?sort=asc&view=flat

Tu sam pitao forumaše pitanje kako i zašto se oštećuju .RAR kompresirane datoteke i jel pomaže recovery i koliko često.

Danas, gledam novi Bug broj 184 na strani 134 isto pitanje identično mome ( zapravo to pitanje koje je postavljeno u Bug-ovom "Pitanja i odgovori" jest moje pitanje s foruma) te je odgovor isto tako skolp svih odgovora forumaša koji su odgovorili na moje pitanje.

Sad, zanima me zašto Bug i njegova redakcija rade takve stvari? (Znam da to nisu striktno pitanja ljudi kojih pišu Bug-u, ali malo je nezahvalno objavljivat pitanja i odgovore bez da se napiše nadimak onog koji je pitao i onog koji je odgovorio na pitanje).

Te jeli ovo česta praksa ljudi koji rade u Bug-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Prije par mjeseci sam otvorio ovu temu http://forum.bug.hr/forum/topic/rar-pitanje/3471.aspx?sort=asc&view=flat

Tu sam pitao forumaše pitanje kako i zašto se oštećuju .RAR kompresirane datoteke i jel pomaže recovery i koliko često.

Danas, gledam novi Bug broj 184 na strani 134 isto pitanje identično mome ( zapravo to pitanje koje je postavljeno u Bug-ovom "Pitanja i odgovori" jest moje pitanje s foruma) te je odgovor isto tako skolp svih odgovora forumaša koji su odgovorili na moje pitanje.

Sad, zanima me zašto Bug i njegova redakcija rade takve stvari? (Znam da to nisu striktno pitanja ljudi kojih pišu Bug-u, ali malo je nezahvalno objavljivat pitanja i odgovore bez da se napiše nadimak onog koji je pitao i onog koji je odgovorio na pitanje).

Vidi stvarno! I ispravak, nije BUG broj 184, nego 187!
17 godina
neaktivan
nesto je od drugih korisnika a nesto je i sam baksa (na forumu mbaksa)... on odgovara na sva pitanja i na topicu je takoder dosta toga odg i to isto i nap u papirnatoj verziji...

jedino problem sta nema tvog nicka...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
ReiKo kaže...

Vidi stvarno! I ispravak, nije BUG broj 184, nego 187!

Da, Bug 187 je, sorry dosao tek s puta pa sam malo umoran ;)
xD
17 godina
Bug 187

Na BUG TV-u Petric je ponovno dokazao da je najbolji, nisu ni ostali loši, i oni su dobri, samo Petric radi zabavu iz svega pa je meni više zanimljiv.Cool

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
fps_gamer kaže...
nesto je od drugih korisnika a nesto je i sam baksa (na forumu mbaksa)... on odgovara na sva pitanja i na topicu je takoder dosta toga odg i to isto i nap u papirnatoj verziji...

jedino problem sta nema tvog nicka...
 Pitanja u p&o se ne potpisuju (oduvijek), to su uglavnom samo dijelovi pisama koje dobivamo ili pitanja koja nam se učine zanimljivima (netko nam ih postavi usmeno, sami između sebe se pitamo i sl.). Ako je Baksa pokupio neko pitanje s foruma - dobro je napravio, zašto i njega ne bi obradio?
17 godina
moderator
ReiKo kaže...

Točno je, Baksa je preuzeo pitanje s foruma, a pitanja s foruma će se i dalje pojavljivati u toj rubrici. Vjerujem da je u interesu i svih na forumu, dakle i tebe koji si postavio pitanje, da što više ljudi sazna kako se rješava neki problem. Isto vrijedi i za odgovore, na forumu su upravo zato da ih što više ljudi vidi, pa kada se prenesu u časopis, vidjet će ih još širi krug zainteresiranih.
Pitanja se ne potpisuju između ostalog i zato što mnogi čitatelji koji nam šalju pitanja traže da ih se ne potpiše.
drpetric
17 godina
protjeran
drpetric kaže...
ReiKo kaže...

Točno je, Baksa je preuzeo pitanje s foruma, a pitanja s foruma će se i dalje pojavljivati u toj rubrici. Vjerujem da je u interesu i svih na forumu, dakle i tebe koji si postavio pitanje, da što više ljudi sazna kako se rješava neki problem. Isto vrijedi i za odgovore, na forumu su upravo zato da ih što više ljudi vidi, pa kada se prenesu u časopis, vidjet će ih još širi krug zainteresiranih.
Pitanja se ne potpisuju između ostalog i zato što mnogi čitatelji koji nam šalju pitanja traže da ih se ne potpiše.
 Slazem se drpetric, ako je tema dobra i odgovori na pitanja kvalitetni, to bi se svakako trebalo objaviti u i Bug tiskanom izdanju, dok god pomaze nekome. Koga smeta sto se ne objavljuje njegov potpis netreba ni sudjelovati na forumu.
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 4:12 (bestia).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice