AMD vs INTEL

poruka: 7
|
čitano: 1.660
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AMD vs INTEL

Recimo, zasto se nebi pokrenula ova tema u novom BUG-u? svi nesto pametuju tko je bolji, tko je brzi i tako dalje.. a nitko ne daje konkretne rezultate; pa APELIRAM na 'vladajuce' da pokusa napraviti veliki dvoboj pa da se jednom za sve vjeke zna tko je zapravo bolji i koji proc. bi preporucili za recimo igre; koji za digitalnu obradu.... TKO JE STABILNIJI, TKO JE BRZI A TKO SE SKRIVA SAMI IZA IMENA???

Da, znam; tema je predobra - ostali ste paf i dat cete mi majicu odmah sada odmah. (nosim xxl, ali ako je kineska onda moze i JUMBOXL - da, kinezi imaju i tu mjeru..)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD vs INTEL

Ovakve teme ako se ne varam več postoje......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD vs INTEL

di?

16 godina
neaktivan
AMD vs INTEL

Na forumu!!!! bilo je razgovora i tema pod nazivom AMD vs INTEL ,,INTEL vs AMD,,pravila su kad ideš otvarat novu temu, pogledaj da takva tema več ne postoji....uostalom ak neznaš pravila pročitaj si.......

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD vs INTEL

Da postoje!? Pa ima ih bar 50 Smijeh

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: AMD vs INTEL
zdravek kaže...

Recimo, zasto se nebi pokrenula ova tema u novom BUG-u? svi nesto pametuju tko je bolji, tko je brzi i tako dalje.. a nitko ne daje konkretne rezultate; pa APELIRAM na 'vladajuce' da pokusa napraviti veliki dvoboj pa da se jednom za sve vjeke zna tko je zapravo bolji i koji proc. bi preporucili za recimo igre; koji za digitalnu obradu.... TKO JE STABILNIJI, TKO JE BRZI A TKO SE SKRIVA SAMI IZA IMENA???

Da, znam; tema je predobra - ostali ste paf i dat cete mi majicu odmah sada odmah. (nosim xxl, ali ako je kineska onda moze i JUMBOXL - da, kinezi imaju i tu mjeru..)

"Sve je relativno.", Albert Einstein. Ne znam u stvari koji bi danas bio bolji, ali ne vjerujem da ćemo na to pitanje ikada odgovoriti za:"sve vjeke vjekova!".
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, MB Gigabyte EX38-DS4, s775, iX38, DDR II, SATA II, FW, GLAN, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
AMD vs INTEL

pa u teoriji nije AMD los, a po nekima no losiji od Core2, u praksi se intel malo klokne i imas zvjer naspram AMD-a, iako za dosta vise para, naime AMD je jeftiniji. Opet dolaze Nehalemi... ne znam iskreno sto ce AMD ima bolje od Intela tako skoro, vjerojatno nizu cijenu za prihvatljive performanse bez OC

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice