Eto ne spavam,pa me zanima koju bi opremu uzeli da osvojite prvu nagradu Buga, komponente za 20000 kn, ja jos nemogu ni smislit
Ja bi kupia konpic od oko 15k kn(neda mi se sastavljat sad pa da se previse ne uzivin) i laptop za 5k kn...
Samo u ve-milu se može kupovat ne?
Onda bi uzeo grafičku, procesor,matičnu, FULL HD LCD TV, pastu, ram-e, 24" full hd monitor, laptop(ak neostane para onda acer aspire one)
ja bi pis u svjetu i darovo siromasnima :D
sad bez sale kupio bi si motor i jos bi mi ostala sića :D a sta se tice kompa nebi nis ulago hebes komp pa necu pice vozit na kompu valjda!?
Kučište za jedno 10
Fotić slr za jedno 5
Klimu
I šta ostane, neke sitnice :P
Steta bas kaj je u Vemulju jel tam pola dijelova nije raspolozljivo, tak da i dobijem tu nagradu
(a znam da necu dobit :D) mislim da bi morao dijelove kombinirat od sadašnjeg kompa :))
sad bez sale kupio bi si motor i jos bi mi ostala sića :D a sta se tice kompa nebi nis ulago hebes komp pa necu pice vozit na kompu valjda!?
ja ti mislim da u vemilu nema motora..osim ako nema u ovom novom što su otvorili
nagradu ne mozes zamijeniti za pravi novac a u Ve milu koliko znam ne prodaju motore, tako da ces pice ipak morati voziti na kompu, pa makar u igri
nagradu ne mozes zamijeniti za pravi novac a u Ve milu koliko znam ne prodaju motore, tako da ces pice ipak morati voziti na kompu, pa makar u igri
steta onda kupim u ve milu i prodam xD ap makar u pola cjene pa cu valjda imat za nekog motorčeka :D
e da sad hg spot i ve mil samo sto hg spot jos odprije nesto poceli mutit sa bijelom tehnikom mozda i predu na mopede ili nekaj motornog :D
Prestanite sa sprdanjem, pitanje je jasno, šta bi ste uzeli za 20 000kn u ve-milu.
S druge strane većina ljudi bi uzela isto, tako da je tema bezveze.
Nadogradio stari komp, monitor i procesor za novi, TV neki i to je to. Ak nest ostane onda sitnice neke
PC za nekih 7-8 bez periferije, telku, a od onoga šta ostane razne gadgete. :)
ko veli pa prodas nekome za 18000kn i to ti je to =)
Ja bi uzeo komp bez monitora i periferije, nekih 7000Kn.
Uzeo bi i laptop, 6-7000Kn te jedan FullHD televizor.
Ja bih uzeo Eizo od 30" :) A za 5000 bih kupio par VelociRaptora :P
Malo razboritije, vjerojatno bih kupio 4 konfiguracije od ~5000 za LAN party setup :)
komp nadogradnja 5000
miš tipkovnica... 2000
laptop 6000
mob 4000
http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010425 za put i
http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010658 za doma
:)
lol, pa nebi valjda kupio sastavljenu konfu?!?!
ma ja bi tih 20000kn sve dao u novi komp (quad sli).
ma ja bi tih 20000kn sve dao u novi komp (quad sli).
naprimjer 4 gtx285
ne vec dvije gtx295.
Ja sam svoje snove već zamislil i zasigurno bi to tak i ispalo (da dobim 20k:)) :
TV - TV Sony KDL-40W5500 LCD, 102cm, FULL HD, 1920x1080p, 100 Hz Motionflow, MPEG4
- ukoliko bi ga bilo moguće nabaviti
Ukoliko ne, onda ovaj:
- TV Sony KDL-40S4000, 102 cm, LCD, FULL HD, 1920x1080p, Bravia engine 2
STALAK ZA TV - Podni stalak za plazmu Vogels EFF 1140
- valjda je i za LCD :)
PS3 - Sony PS3 80 GB komplet Motorstorm PR + Unreal Tournament III
ZVUČNICI - Logitech Speakers Z-5500 THX Digital retail, 5.1 set
IGRE - Gran Turismo Prolouge, Race Driver: GRID, MGS 4: Guns of Patriots, Heavenly Sword, Fifa 2009 (u slučaju drugog TV-a bilo bi ih više)
G25 već imam, nemrem ni zamisliti kaj bi to bilo, sreća bez granica
Nisam bas nesto upucen u ove nagrade ali me zanima da li nagradu moze dobiti i neko ko nije iz Hrvatske s obzirom da se Bug prodaje i ovdje kod mene u BiH? Nisam nikad vidio da je nagradu dobio neko iz druge drzave niti sam vidjao prije na nagradnim igrama da mogu napisati iz koje sam drzave pa me zanima eto onako cisto informativno...
ne vec dvije gtx295.
3×GTX285 je jače od toga...
Nisam bas nesto upucen u ove nagrade ali me zanima da li nagradu moze dobiti i neko ko nije iz Hrvatske s obzirom da se Bug prodaje i ovdje kod mene u BiH? Nisam nikad vidio da je nagradu dobio neko iz druge drzave niti sam vidjao prije na nagradnim igrama da mogu napisati iz koje sam drzave pa me zanima eto onako cisto informativno...
Možeš.Ispuniš obrazac i ako dobiješ - tvoja je nagrada.
Preuzimanje je u Vemilu u Hrvatskoj.
Aron Paulić
direktor
Bug d.o.o.
ja bi komp za negdje 10-12000kn
ostalo za telku i ako ostane još koja kuna uzmem nešto periferije.
Ja bi neku poštenu konfiguraciju
Već imam neke ideje i još mi BUGovci pomognu odabrat neke komponente i to je to:-)
Još samo trebam dobit
Što s mene tiče može i 5000 kn A ako baš nema sreće onda može i majica
ja nikad nisam dobio na nagradnoj igri, tako da neću ni na ovoj. ili da hacknemo u kompjuter koji bira pobjednika i nađemo sebe :)
iako sam s svojom relativno zadovoljan, uzeo bih novu
core i7 920
najskuplju lga1466 ploču
jednu gtx295
12gb ddr3 ram
jedan ssd (za OS) + hdd za podatke
kilovatno napajanje
3-4 optike
24' monitor
neki dobra cooler
al problem je prvo osvojit nagradu xD
uzeo bi sebi 2x ati 4870 i dobru napojnu pošto mi je matična ploča za crossfire , i natrpo rama koliko može stati, možda dobar monitor od 24 inča....
ne treba mi toliko jaka mašina, a uzeo bi i još neke stvari koje bi negdje prodao