Y2K2- Phenom II 955 4.0Ghz- GTX 650Ti BOOST 1033/1502- stock- 1552
Y2K2- Phenom II 955 4.0Ghz- GTX 650Ti BOOST 1033/1502-stock- 2577
malo krafni u nocne sate;
1080p:
Stjepanj - i7 4770S 3900mhz - Gtx660Ti - 1241/1873Mhz ----- 2329
720p:
Stjepanj - i7 4770S 3900mhz - Gtx660Ti - 1241/1873Mhz ----- 3601(mislim da je ovo najveci skor s 660ti:)
lp
Evo ja imam jedno brzo pitanje u vezi Furmarka pa da zato ne otvaram temu.
Jučer sam radia stress test Furmark + Prime, iša sam provjerit napajanje. U Primeu sve dobro, a za Furmark nisam siguran, naime nakon nekog vremena ona "krafna" je nestala (nakon par sati) i GPU usage mi ja pala dosta nisko nekih 30-40% nemam pojma (i temperatura isto, naravno). Sad me zanima jeli to ikakav loš simptom ili je to normalno. Test je traja 8h, možda malo više, a za krafnu pretpostavljam da je nestala nakon 4-5 sati, jer mi je tako bilo i prošli put ja mislim.
Nadam se da će neko odgovorit.
Nisan nikad toliko dugo vrtija ovaj test al mislin da to nije u redu jer ovo je stres test pa nema smisla ako je na gpu na 40%. Nema ti druge nego ponovit test

Nisan nikad toliko dugo vrtija ovaj test al mislin da to nije u redu jer ovo je stres test pa nema smisla ako je na gpu na 40%. Nema ti druge nego ponovit test
već jesam
već jesam
radi se o tome da ti je cpu preopterecen i nema snage tjerati gpu, zato se to desava...nebrini sve je uredu!lp
već jesam
radi se o tome da ti je cpu preopterecen i nema snage tjerati gpu, zato se to desava...nebrini sve je uredu!lp
Mislim da nije riječ o tome. Po meni, vjerojatnije je da mu je grafa otišla u dobar throttle i zato manji usage. Furmark je gpu intensive. Ps ne znam čemu 8h testiranja prime+furmark po ovim vrućinama :)
btw...probaj zavrtit samo furmark pa javi usage, možda ipak cpu pod primeom ne može gurat gpu kako treba (možda je stipica i u pravu, al iskreno sumnjam :)
Mislim da nije riječ o tome. Po meni, vjerojatnije je da mu je grafa otišla u dobar throttle i zato manji usage. Furmark je gpu intensive. Ps ne znam čemu 8h testiranja prime+furmark po ovim vrućinama :)
btw...probaj zavrtit samo furmark pa javi usage, možda ipak cpu pod primeom ne može gurat gpu kako treba (možda je stipica i u pravu, al iskreno sumnjam :)
kad bi vrtia manje, nebi ništa bilo; probat ću još jedan put samo Furmark pa javim... :)

ruši mi se nekad u igrama (BF3 i Heart of The Swarm), zato testiram...
e jesi zlo?! pa mogao si onda ranije spomenuti da imas probleme i u igrama a ne stavis najgori moguci test za grafu u kombinaciji s najgorim cpu testom i pitas se zasto se sra-nja dogadaju( a to je prakticki pod normalno u toj kombinaciji)!
e jesi zlo?! pa mogao si onda ranije spomenuti da imas probleme i u igrama a ne stavis najgori moguci test za grafu u kombinaciji s najgorim cpu testom i pitas se zasto se sra-nja dogadaju( a to je prakticki pod normalno u toj kombinaciji)!
Pa lol, zato i testiram, da vidim u čemu je problem. Prvo samo Prime(ako je možda procesor problem), pa onda ako se ne sruši Furmark(ako je možda grafička problem), i na kraju ako se ne sruši ni na jednome od njih od skupa da vidimo jeli možda napajanje problem.
i još da napomenem, GPU usage padne tek kasnije, kad mi nestane ona krafna, nakon 4-5 sati.
...i još da napomenem, GPU usage padne tek kasnije, kad mi nestane ona krafna, nakon 4-5 sati.
Ispričavam se za OT, ali imam jedno pitanjce... odvrtio sam furmark, i kaže da mi je max gpu usage 153% .... da li je to moguće ili je greška u očitanju? Isto mi kaže i GPUz
Ispričavam se za OT, ali imam jedno pitanjce... odvrtio sam furmark, i kaže da mi je max gpu usage 153% .... da li je to moguće ili je greška u očitanju? Isto mi kaže i GPUz
Imaš grafu koja ne da daje 110% od sebe, nego skoro ko Crossfire X :)
Zezam se, mislim da je greška u očitavanju, ili je posrijedi nekakav tdp koji može biti veći od 100%. Si pomakao slajder u MSI AB (power limit)
Imaš grafu koja ne da daje 110% od sebe, nego skoro ko Crossfire X :)
Zezam se, mislim da je greška u očitavanju, ili je posrijedi nekakav tdp koji može biti veći od 100%. Si pomakao slajder u MSI AB (power limit)
Nemam MSI, imam Trixx ali nisam ništa dirao... sve stoji kak je bilo... VDDC 1250
ma ovo sam samo za 50mhz dignuo...uzivam u grafi samo polako, 7970 su kraljevi oc...

kaj neide dalje ili si to ovak bezveze probao? i koji tocno model imas?
lp