Meni baca neke greške neznam zašto
''Score mi je preko 300000 tisuća''
Zašto ne mogu stavit sliku?
Meni baca neke greške neznam zašto
''Score mi je preko 300000 tisuća''
Zašto ne mogu stavit sliku?
Evo požderite se !!!!! Šalim se nemojte me odmah poljuvat
NEM POJMA ZASTO MI NIJE HTEL PREBACIT SLIKU
evo i moga 5875, ja mislim da je ovo trenutno najbolji score :)
Evo i mojih rezultata...
Neće mi uploadat sliku...
Probao sam u sva tri podržana formata i neće...
Probat ću kasnije...
Evo ga...uspio
Kaj god na napravim meni Gpu Activity pokazuje 50%. Znaci da taj test nevidi oba moja radeona.
HE HE HE mISLIM DA JE OVO REKORD!! Ovo je nakon kaj sam promjenil ime_marka.exe Kartica je poludjela. Taj test nevalja nista. Smece
Sad se pitam koliko je vjerodostojan taj Furmark test.Ja sam takodjer promjenio ime exe datoteke i dobio score naveden ranije u jednom postu.
Sad se pitam koliko je vjerodostojan taj Furmark test.Ja sam takodjer promjenio ime exe datoteke i dobio score naveden ranije u jednom postu.
Evo mog scorea ... JADAN JEEE ! trebam pomoć , pls ... imam e8400 c2d @ 3ghz , 4 gige rama na 88mhz ddr2 i grafičku ati hd3670 512mb ddr3, a dobijam samo 18fps avg !!!!!
nerazumijem , uz 4gb rama i e8400 treao bih dobvat puno više , jedino je grafička mana :S
PLEASE HELP
Evo mog scorea ... JADAN JEEE ! trebam pomoć , pls ... imam e8400 c2d @ 3ghz , 4 gige rama na 88mhz ddr2 i grafičku ati hd3670 512mb ddr3, a dobijam samo 18fps avg !!!!!
nerazumijem , uz 4gb rama i e8400 treao bih dobvat puno više , jedino je grafička mana :S
PLEASE HELP
Evo mojeg doduše na novijoj verziji furmarka jer tu imam na kompu vec instaliranu i neda mi se brisat da bi instaliro stariju verziju.
http://i41.tinypic.com/24qmw53.jpg
evo i link posto se slabo vidi kada prebacim sliku
edit: tek sad vidim da ste neki davali fejk scorove omg, pa kak vam se da stalno bavit ilegalnim radnjama hbte led. dajte neki test normalno napravite
i btw: crolink mislim da sam srusio tvoj score ako cemo gledat normalno testiranje bez promjene datoteke.
Furmark test srusi mi win-nse,taman kad ga zavrsi,ugasi se racunalo i prilikom bootanja samo mi daje poruku "DES is turn off use DES apllication to turn it on ili tako nesto slicno "wtf is problem pitam se i nakon pola sata caprkanja po biosu uspijevam pokrenuti komp,valjda cu uspjeti iz drugoga pokusaja......
Evo i mojeg,nema slike jebote,stavit cu je sutra odoh spati
LOL , taj program prvenstveno služi za testiranje stabilnosti grafičke jer ju optereti najviše od svih programa.
Bolje da stavite tko će dobit najveću temperaturu u furmarku.
verzija 1.4.0
1280x1024
no aa no af
renameati furmark.exe kod vlasnika ati grafulja
moja se na tim postavkama przi na 64°C,ali vrmovi su na 130-140°C.