SSIS iskustva

poruka: 3
|
čitano: 1.612
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
SSIS iskustva

Pozdrav ljudi!

Dovršili smo u firmi softver i isporučili ga. Sad smo odlučili malo se poigrati OLAP-om. Složio sam si packag-e za prebacivanje/update dimenzija u DW bazu, ostaje mi još posao oko fact tablica. Koliko često bi se to trebalo sync-ati sa produkcijskom bazom? Sada nema baš puno podataka ali s vremenom će ih biti. Još uvijek intenzivno učim o tome - kako o data warehousing-u/OLAP-u tako i o SSIS-u i SSAS-u. Užasno mi je sve zanimljivo pa me zato i zanima jel netko od vas "kod kuće" na tom području. Zahvaljujem na bilo kakvom savjetu...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SSIS iskustva

Biblija za BI je Kimball: The Data Warehouse Toolkit - Po mom mišljenju najbitnija literatura

Za SSIS možeš pogledati: Haselden K.: MS SQL Server 2008 Integration Services Unleashed

SSAS: Paulen B., Finken J.: Pro SQL Server 2008 Analytics: Delivering Sales and Marketing Dashboards

SSRS: Turley P., Silva T., C.Smith B., Withee K.: Professional MS SQL Server 2008 Repoting Services

Tu literaturu sam ja više manje koristio pri učenju.

Sretno.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: SSIS iskustva
kokolo kaže...

Biblija za BI je Kimball: The Data Warehouse Toolkit - Po mom mišljenju najbitnija literatura

Za SSIS možeš pogledati: Haselden K.: MS SQL Server 2008 Integration Services Unleashed

SSAS: Paulen B., Finken J.: Pro SQL Server 2008 Analytics: Delivering Sales and Marketing Dashboards

SSRS: Turley P., Silva T., C.Smith B., Withee K.: Professional MS SQL Server 2008 Repoting Services

Tu literaturu sam ja više manje koristio pri učenju.

Sretno.

Kimball mi je pored kreveta u spavaćoj i često se družimo Namigiva, ali više se za sada držim MS knjiga jer me zanimaju konkretne tehnike a Kimball se više drži filozofije.

U svakom slučaju hvala na sugestijama.

Freak Show Inc.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice