Visokotonci+skretnica

poruka: 5
|
čitano: 2.969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Visokotonci+skretnica

Pozdrav

Imam dva visokotonca KENWOOD KFC-ST30 ,ali sa jednom skretnicom ,znaci druga se izgubila i sad me zanima da li se to sve moze spojiti preko jedne skretnice ili bas trebam i drugu nabavit? Da li ce biti kakav gubitak u zvuku sa jednom ili ne?

tnx

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Re: Visokotonci+skretnica
mozes spojit na jednu da ali...to ce bit samo jedan kanal... Lijevi ili desni. Znaci stereo visokih tonova = 0.
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan
znaci zvuk je sigurno losiji :/......e sad problem je sto se ne mogu kupiti skretnice za te visokotonce posebno ,nego idu u paru sa visokotoncima ,a oni kostaju 300kn ....ne znam sta radit sada ....
Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
je, pa da. Nema sterea, nema niti muzike..sto se mene tice bar. Uglavnom za silu prikopcaj tako na 1 skretnicu i gotovo. A dalje..neznam.. To su za auto visokotonci jel? Pa probaj s nekih starih zvucnika skinut i prvo spoji samo jednu na jedan visokotonac a onu original pusti na drugom. Upali muziku (samo visokotonce)i slusaj razliku. Vjerojatno ce se jace osjetit razlika al ako ti ne smeta, uzivaj, a ako smeta onda stavi i na drugi visokotonac takvu istu skretnicu... A i treca solucija da kupis neki pak skretnica i iskoristis ih samo za visoke tonove. Btw nekad davno sam si ja to sam pravio od raznih kondezatora, ali prica o bilo kakvoj kvaliteti odmah pada u vodu hahaha lakse je bilo za bas nego za visoke... :)
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

:)) hehe hvala na savjetima ali evo kolega je uspio naci i drugu skretnicu od kenwooda i sad je stvar sasvim drugacija ..... rade ko sat i sad se cuje ono "ks ks ks" ....sad rade kako treba :)

Opel Club Croatia
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice