Daljinsko zakljucavanje

poruka: 11
|
čitano: 2.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

ovako, imam pežoa 307, i zgubil sam onaj glavni kljuc (sa daljinskim zakljucavanjem), pa trenutno imam samo ovaj mehanicki, zanima me ako neko ima istog pežoa, dakle 2.0 HDi   2002 godina da otvori svoj kljuc sa daljinskim i da mi procita broj koji piše na onoj zelenoj tiskanoj plocici         ovo tu ---- https://imageshack.com/i/hjvCkqKDj   da znam sebi naruci sa ebay-a tu tiskanu plocicu, hvala

dancy_94@hotmail.com
12 godina
Daljinsko zakljucavanje
Đaba ti je broj tiskane ploćice kad u izgubljenom kućistu kljuca imas i cip za blokadu motora a toga nemas na ebayu nego samo u ovlastenog servisera. Pozdrav od vlasnika 206-ice
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

nabavi sam taj cip i jedan frajer mi je preko diagnostike slozil i sad mogu palit sa oba kljuca, ne brini, al me daljinsko muci 

dancy_94@hotmail.com
12 godina
Daljinsko zakljucavanje
E to je druga stvar.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

koja sad druga stvar, to sam odma i napisal telembus hahhaha, daj citak kaj trazim ne sam bezveze lupetat  :P

dancy_94@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

Ako sam dobro skuzio stvar oko toga,nije bas tako jednostavno.

Poruka između tvog auta i daljinskog se kodira random brojevima,tako da je u autu i u ključu isti čip te se uvijek dobivaju isti random brojevi (odnosno mislim da može biti 256 brojeva koji će pasati u slučaju da slučajno pritisneš tipku na daljinskom koji put).

Tako se štiti tvoj automobil od toga da ja ne stanem pokraj i očitam tvoj kod te dobijem pristup tome automobilu.

Tako da sumnjam da ćeš bez odlaska u službeni servis ili mijenjanja kompletnog sustava zaključavanja uspijeti išta riješiti.

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

ma nznam kaj bi rekel, vec mi je puna kapa svega, danas sam bil u oros prometu, neka trgovina za kljuce i to, i veli frajer da mi daljinac radi ali da je u auticu problem, kao da mu treba auto na 2-4 sata da on vidi u taj BSI jel sve funkcionira i da programira ponovo ako treba, kao zapamtil je jedan kljuc i sad ga nece izbrisat da dopusti drugom da radi 

dancy_94@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Re: Daljinsko zakljucavanje
dancy kaže...

ma nznam kaj bi rekel, vec mi je puna kapa svega, danas sam bil u oros prometu, neka trgovina za kljuce i to, i veli frajer da mi daljinac radi ali da je u auticu problem, kao da mu treba auto na 2-4 sata da on vidi u taj BSI jel sve funkcionira i da programira ponovo ako treba, kao zapamtil je jedan kljuc i sad ga nece izbrisat da dopusti drugom da radi 

eh,jedan lik mi je pricao kako su mu ukrali kljuceve pa je trebao sve mijenjati, 5k kn iz slupanog auta s poslom.

Inače se da kupiti cijeli modul na ebayu pa promijeniti. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
16 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

ma ne treba mijenjat hahaha, valjda, pa nije valjda da niko nema isti auto, to nemrem vjerovat ?????

dancy_94@hotmail.com
15 godina
neaktivan
Daljinsko zakljucavanje

Kljuc u bravu, dodaj kontakt i drzi tipku za zakljucavanje da se spoje Kljuc i auto.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
Re: Daljinsko zakljucavanje
chutac kaže...

Kljuc u bravu, dodaj kontakt i drzi tipku za zakljucavanje da se spoje Kljuc i auto.

to sam probo vec više puta i ništa 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice