Cura u potrazi za autom

poruka: 126
|
čitano: 21.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

bok ljudi, planiram kupiti manji gradski auto , s povremenim izletima na autocestu...najviše me zanima niska potrošnja i barem 4 zracna jastuka, dizelas , 4 ili 5 vrata i novi ,do 90- 100  k kuna.. gledam dosta po netu pa me zanima kak stoje cijene u salonima naspram onima na netu?? ima tu kakve razlike,, dal se moze dobit kakav popust ako ne uzimam na kredit neg placam odjednom?  ova kia rio mi je zapela za oko iako dizelas nije bas jeftin za kiu..

16 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 15:57 (dedaa).
14 godina
neaktivan
Re: Cura u potrazi za autom

To nije bas za curu ;)

Bolje ovako nesto 

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 16:01 (Scarfaceee).
15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

omg evo još jedna auto tema..

bježi dok možeš, bit ćeš zatrpana hrpetinom prijedloga i savjeta sveznajućih majstora, i otići ćeš odavde samo zbunjena.. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
Cura u potrazi za autom

ovaj polovni marcedes duplo je kvalitetniji od nove kie i duže će držat {#}

15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

:))) toliko o malom gradskom autu :)))

15 godina
Cura u potrazi za autom
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina

Iznad u prvom postu napisala je novi

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

najvise me zaprevo zanima situacija u salonima..mislim dal se mogu nadat kakvom popustu ili je to sve strogo..i dal ce mene kao ženu probat preveslat i uvalit mi nekaj kaj mi opce ne treba ..da pofuram sa sobom ipak nekog pripadnika muskog roda? 

15 godina
Cura u potrazi za autom

zakaj nebi uzela polovno?

dobiš više auta za manje keša...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

Jes' da, naravno. 

Uzmi novi C3 ili Kiu Rio, ništa starije od 2-3 godine i s više od 20 000km 

14 godina
Ray0 kaže...
Over(C)lock kaže...

Jes' da, naravno. 

Uzmi novi C3 ili Kiu Rio, ništa starije od 2-3 godine i s više od 20 000km 

znam da je {#}  ali ovaj marcedes bi ti izdržo puno više od bilo koje kie

15 godina
neaktivan

ne bjezim sad skroz od polovnog ako uleti dobra prilika zasto ne, ali onda nebi starijeg od 2-3 godine.. ali u principu trazim novog da prve 3-4 godine ne moram razmisljat o bilokakvim ulaganjima, i zelim da bar 7-8 godina imam pouzdan prijevoz

16 godina
Cura u potrazi za autom

Cura traži novi manji auto, a dobije preporuku 10 godina star mercedes S sa 3200 ccm i sa "pitaj Boga" koliko prijeđenih km na satu, koji vjerojatno čeka veliki servis... Jel znate koliko košta održavanje takvog auta po "zlatnom" cjeniku za vlasnike dotičnih? registracija? kasko?  bilo koji prekidač, lajsna, dio ovjesa, guma ili bilo koji potrošni dio? Nedao Bog da nešto drugo ode, tipa senzor ili neki drugi dio elektronike kojih je S-klasa krcata i koja ima svoj vijek trajanja... 

Nadam se da se onaj tko je to predložio samo šalio!

Za tvoje potrebe, i da budeš mirna 7-8 godina kako si navela, kia rio je idealan auto. Troši kao upaljač, i imaš 7 godina garancije. Jedino si vezana za ovlašteni servis cijelo vrijeme garancije. Mana mu je što se kasnije nakon 8-10 godina jako teško prodaje i malo vrijedi.

Ako ideš na rabljeni, onda ti savjetujem hondu civic. Samo taj auto, za razliku od kie, ima puno veći i jači motor (ako govorimo o dizelu), a rabljeni se kupuje obavezno uz servisnu knjižicu i provjeru intervala rađenih servisa i prijeđenih kilometara u ovlaštenom servisu. Jako pouzdan i kvalitetan auto.

best regards, Maks_Bilogorski
17 godina
Cura u potrazi za autom

Uzmi novu Fabiu diesel ili novog Polo-a diesel.

Cijena im je tako negdje oko 100k kuna.

Pouzdani, kvalitetni i stedljivi gradski auti.

Ako ces gledat polovno, nadi nekog novijeg Golfa ili mozda nesto zenstvenije kao Seat Leon ili slicno.

Edit: I molim te nemoj uzimat Kiu. To bi bila fatalna pogreska.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 16:56 (Psiho246).
15 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Ako ces gledat polovno, nadi nekog novijeg Golfa ili mozda nesto zenstvenije kao Seat Leon ili slicno.

Misliš?

Ova nova rio se čini sasvim ok, one stare znam kakve su.

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Psiho246 kaže...

Misliš?

Ova nova rio se čini sasvim ok, one stare znam kakve su.

jos k tome je CRO auto 2012 godine

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
Cura u potrazi za autom

Moji prijedlozi: Kia Rio, C'eed; <Venga, Soul> (7 godina jamstva), Hyundai I20, I30 (5 godina jamstva), Suzuki Swift, SX4 (3g jamstva)

13 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

ma nema više smisla uzimati dizela, kad svaki manji benzinac troši kao upaljač, ako ga se umjereno vozi.. ja bi joj preporučio ili kiu rio ili hyundai i20, slove za jako pouzdane aute, trebali bi ljudi prestati sa predrasudama i oni rade kvalitetne aute inače nebi toliko opstali na tržištu.. i još da dodam servisi nisu jako skupi...

15 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Nova Fiesta ili Yaris i ćao bao..Bog te veselio.

http://www.ford.hr/

Tu je još i VW Polo, iako po meni preskup u odnosu na konkurenciju, pogotovo Corsu, koja je također odlična a osjetno jeftinija.

http://www.opel.hr/vehicles/opel_range/cars/corsa-5-door/indeks.html

Po meni ju je čak glupo uzimati sa 5 vrata, uzmeš sa 3, neki CDTi motor i zdravo..

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

nemas dileme kia ria i vozi,imas garanciju 7 godina malo trosi ,super izgleda.

15 godina
protjeran

Pa tko kaže da je Kia loša. Također imam dobra iskustva i sa Daciom..

Hyudai, Kia, Dacia, to su super brandovi, kao što su ASRock, Biostar i ECS.

Al Honda je Honda... To je kao FoxConn/Hon Hai među pločama...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
neaktivan

hyundai i kia se i rade mislim u istom pogonu, samo sa nekim malim izmjenama većina djelova paše sa jednog i drugog, jednome i drugome.. dacia je renault, što isto nije loše.. a u hondi nemogu vidjeti neku curu, to je japanac koji se vozi u visokim okretajima (ne kažem da nema takvih cura), ali nekako nije ženstven...

14 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Moj kolega prodaje Mercedes B 150 80 hp automatik benzinac kojega je vozio Direktor te nikad nije sjedano na zadnja sjedala jer je bio službeni auto 2007 godište 80 000 km redovan servis. Boja kao na slici

Ako koga zanima postoji  PM

Prodajem djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
15 godina
protjeran
white_shadow91 kaže...

hyundai i kia se i rade mislim u istom pogonu, samo sa nekim malim izmjenama većina djelova paše sa jednog i drugog, jednome i drugome.. dacia je renault, što isto nije loše.. a u hondi nemogu vidjeti neku curu, to je japanac koji se vozi u visokim okretajima (ne kažem da nema takvih cura), ali nekako nije ženstven...

Zato kad vidiš djevojku u Hondi, znaš da ti s njom neće biti dosadno, da s njom nećeš ići u kupnju cipela,

nego će te zajedno jahati zavoje, snowboardati na glečerima, i da njoj nisu bitne njene prijateljice s kojima

će po 5 sati razgovarati na telefonu o onome o čemu su jučer razgovarale 6 sati na kavi,

nego je njoj bitan njen pas i provođenje kvalitetno slobodnog vremena.

Oženit ću djevojku koja vozi Hondu... Ili umrijeti za šankom dok je čekam.

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Pa tko kaže da je Kia loša. Također imam dobra iskustva i sa Daciom..

Hyudai, Kia, Dacia, to su super brandovi, kao što su ASRock, Biostar i ECS.

Al Honda je Honda... To je kao FoxConn/Hon Hai među pločama...

Zadnjih koliko, 3-4g? {#}

Da si rekao Abit, DFi ili nekada IWill, rekao bi..ali ovaj trojac {#}{#}

Šalu i OT na stranu, mislim da curi treba mali elastični gradski auto sa 80-100ks, ništa pretjerano, ove Honde su prenemaganje, naravno da su tri koplja ispred ijednog dosadašnjeg prijedloga ali, ali i ali, to po meni također nije auto za curu, a pogotovo ne za malu potrošnju, voziti Hondu benzinca po Zagrebu je noćna mora, ne znam radi li se o Zagrebu, ali kao prvo, ubiti ćeš dobar motor gradskom vožnjom jer ćeš na more ići 1,2x godišnje ili na autoput, dakle nikad, a uz to kreni stani sistem i milijun semafora ti ne ide u prilog nikako, frendov Accord (08), slabiji, dakle ne type S, troši 10 litara po gradu, tip je normalan, nije drkađija i vozi se bez gasa do poda i sličnih pzdarija, jednostavno auto guta, toliko o tome..100kn potrošiti na 100km je vraški preveć za curu..

Mislim također da je Kia Rio dobar izbor i veoma razuman, trezven izbor..kao i bilo koji praktički novi ili 2,3g gradski mališan, tu nema lošeg picka više danas..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Hyundai i30? Nije neka lijepota od auta, ali pristojne je cijene i ima brdo opreme (pogotovo ovaj iThink)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 17:59 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
fućkaš sve navedene. Fiat 500. Dobar za sve navedeno, i Fiat ima boźične popuste.
Live in and let die!
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
white_shadow91 kaže...

Zato kad vidiš djevojku u Hondi, znaš da ti s njom neće biti dosadno, da s njom nećeš ići u kupnju cipela,

nego će te zajedno jahati zavoje, snowboardati na glečerima, i da njoj nisu bitne njene prijateljice s kojima

će po 5 sati razgovarati na telefonu o onome o čemu su jučer razgovarale 6 sati na kavi,

nego je njoj bitan njen pas i provođenje kvalitetno slobodnog vremena.

Oženit ću djevojku koja vozi Hondu... Ili umrijeti za šankom dok je čekam.

respekt hahaha {#}

eto ilenija, kupiš hondu i imaš i potencijalnog muža {#}

EDIT: ako već gledaš kiu mogu ti samo reći da je frend imao staru, i auto je bio čisto OK. nikada nikakvih problema.

drugi frend ima ceed-a karavan, 1.4 benziner od 105 ili 110 ks-a troši oko 7l. (rio je manji i lakši i trebao bi i manje trošiti)

jedino bi ti preporučio da gledaš neki mali benzinski motor. nisu veliki potrošači, u startu je povoljniji, a i održavanje benzinca je puno jeftinije.

najbolje ti je pogledaj si na kia-ine forume i pitaj tamo

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 20:28 (nine).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice