Auto neprestano pipi u voznji

poruka: 6
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozz svima,

Imam Škodu Fabiu 2015, i danas kad sam dao kontakt onda se upalio ovaj znak koji cu zalijepit dole u prilogu (odma pored zmigavca za sva 4) ...koliko je meni poznato ovo je znak za airbag? Pise ON...i kad upalim motor on se makne, ALI nakon sta sam napravio nekih 15 20 metara onda auto stane pipit stalno a ne znam do cega je, i onda mi se gore na kontrolnoj tabli pojavi ona slika auta malog (ista ta se pojavi kad su vrata otvorena pa bude slika auta nacrtana i vrata koja su otvorena...znaci tocno pokazuje koja su otvorena, na tu sliku mislim) ...e ona se upali i zmiga ali ne pokazuje da su vrata otvorena, sve sam ih zatvorio i opet mi pipi dok vozim. Do cega to moze biti ako je auto kompletno zatvoren u voznji? Jeli problem do airbaga ili sjedala ili vrata? Zelim ovo da se rijesi jer je neugodno vozit dok mi pipi konstantno.

16 godina

Posjeta servisu bi bila idealno rješenje. 

Za zahvalu klikni na Hvala
15 godina
Re: Auto neprestano pipi u voznji
Bruno555 kaže...

Pozz svima,

Imam Škodu Fabiu 2015, i danas kad sam dao kontakt onda se upalio ovaj znak koji cu zalijepit dole u prilogu (odma pored zmigavca za sva 4) ...koliko je meni poznato ovo je znak za airbag? Pise ON...i kad upalim motor on se makne, ALI nakon sta sam napravio nekih 15 20 metara onda auto stane pipit stalno a ne znam do cega je, i onda mi se gore na kontrolnoj tabli pojavi ona slika auta malog (ista ta se pojavi kad su vrata otvorena pa bude slika auta nacrtana i vrata koja su otvorena...znaci tocno pokazuje koja su otvorena, na tu sliku mislim) ...e ona se upali i zmiga ali ne pokazuje da su vrata otvorena, sve sam ih zatvorio i opet mi pipi dok vozim. Do cega to moze biti ako je auto kompletno zatvoren u voznji? Jeli problem do airbaga ili sjedala ili vrata? Zelim ovo da se rijesi jer je neugodno vozit dok mi pipi konstantno.

Sa ključem isključi suvozački airbag

8 godina
protjeran

nema od tog koristi.

stvar je u senzorima koji po ovim hladnocama polude kod vecine auta.

sacekaj da vrijeme bude malo toplije pa onda pogledaj.

nemoj srljati kod majstora i ne iskljucuj airbag jer ti nece nista pomoci, jedino si siguran da se suvazacu nece otvoriti zracni jastuk.

meni se lani upalio i ABS i ESP i jos tri žuta svjetla (bilo je -10C ) za koja nisam ni znao za cega sluze i cim je zatoplilo sve se vratilo na staro...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 17:09 (DataX).
15 godina

Šta ga košta ispobat?

8 godina
protjeran
Memphis kaže...

Šta ga košta ispobat?

nisam mislio da ne isproba vec sam pomislio da ce ga iskljuciti i tako ostaviti, sto se cesto dogadja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice