Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.479.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova

pa i oni iz "čistoće" kaj čiste rub ceste također imaju volan sa desne strane.. doduše iz drugih razloga, al volan je desno..

auto se može kod nas regat sa desnim volanom, vlasnik linksa je to napravio sa svojim r34.. a i još sam takvih autiju viđao po gradu (hrv. rege)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
bugonja kaže...

dečeci to vam je od vlasnika linksa.ima ih par komada sve uvoz iz engleske.prošle godine je jednog slupao

stalno su na trkama od drifta do 402

http://linksteam.org/o_nama/

slupao je tog crvenog, i to par dana nakon registracije :D mislim da je bilo negdje na raskrižju savske i vukovarske (a možda se i varam)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
nixass kaže...
bugonja kaže...

dečeci to vam je od vlasnika linksa.ima ih par komada sve uvoz iz engleske.prošle godine je jednog slupao

slupao je tog crvenog, i to par dana nakon registracije :D mislim da je bilo negdje na raskrižju savske i vukovarske (a možda se i varam)

To sto netko ima skup auto ne znaci da ga zna i vozit.

Sve je to relativno :D.

16 godina
neaktivan
bugonja kaže...

vi nikad niste vidjeli kamione sa volanom na desnoj strani?obratite malo pažnju na ove iz konzuma.

naravno da je legalno zasto nebi bilo,samo sto je teze za vozit

Nemogu zamislit mjenjaje brzina sa lijevom rukom..{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zasto ne,isto sranje,barem na G27 {#}!

15 godina
protjeran
BMK kaže...
nixass kaže...
bugonja kaže...

To sto netko ima skup auto ne znaci da ga zna i vozit.

Sve je to relativno :D.

joj ovo su najjaci komentari.obicno to budu noobovi sa 24 sata i sl portala

sinek covjek vozi po grobniku i vjeruj mi da ZNA vozit,to je nesreća koja se može dogodit svakome

ako netko vozi svoj životni vijek ko piškica i nikad nema nijednu nesreću da li to znaci da on zna vozit?naravno da ne,samo je imao sreće da nije imao nesreće :D

90% vozaca da sjedne u ovaki neki auto,kad bi iskljcio elektoroniku i zabio gas u pod zavrsio bi u prvoj banderi

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
To kaj vozi na Grobniku ne znaci da zna vozit! lOl
16 godina
Vaš Auto Snova

Ja nevjerujem kako dobra epizoda danas, doma sam umirao od smijeha, jos su me gledali zasto se tako smijem, ali ovo je stvarno legendarna epizoda.

Nabolje mi je ono sa kravom {#} i natpisima. {#}

Nothing lasts forever
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je najbolje dok svaki put stanu i onda se tresnu.

e jel mozda ima netko kakva iskustva sa gumama sava eskimo, vidio u sparu na akciji pa mislio uzeti?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
Vaš Auto Snova

Kad su ih ovi u alabami htjeli prebit i ova dvojica skoro pobjegla a trecem auto nece upalit pa kleme vade. {#}

Nothing lasts forever
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...
nine kaže...

ma džaba njemu 20 skylinea kad ne zna prave ljude da mu slože auto :)

jao nemrem naći snimku di je golf 2 dizel od poznanika, kojeg je frend slagao, naprao linkovog r34 {#}

ako nađem stavim {#}

stvarno usporedba :)

svi ti brzi auti(ispod 11) imaju motore ovjes kočnice kavez sve šta ide koji košta ajme više nego sto je ovaj r34

to je samo pravac i to je to.nek dode na drift sa njim pa ce rasturit r33-34 bas kao i ovaj njega na dragu

ima i kod nas stari kaddet koji ide oko 10sec na 402 al to ne znaci da je bolji od ovih auta..

ma znam.. skyline je skyline {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
odjavljen
luka_cro kaže...

e jel mozda ima netko kakva iskustva sa gumama sava eskimo, vidio u sparu na akciji pa mislio uzeti?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisu nešto.

15 godina
Fake_Alert kaže...

Ja nevjerujem kako dobra epizoda danas, doma sam umirao od smijeha, jos su me gledali zasto se tako smijem, ali ovo je stvarno legendarna epizoda.

Nabolje mi je ono sa kravom {#} i natpisima. {#}

a sta danas je bia onaj prvi us roadtrip kad su ih skoro pobili na benzinskoj hahaha,a imate na torrentima sve sezone pa pogledajte xd, pa to je ziva steta propustit, oni 3 su legende.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Vaš Auto Snova

ej nine, jel mozda to ona duja sa 300ks plus nitro 1.9TDI?

mislim da je cak i sad na prodaju, da sam ju vidio neki dan :)

stavim link kad naidem opet

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

<3

17 godina

Ružno kromirano njesra... odvratan dizajn i izbor boje. Šteta lijepog auta...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
Diplomat kaže...

je*eno prekrasno *__*

haha jutros ćitam autoportal i naletim na ovaj naslov

PEUGEOTOM 3008 2,0 HDI 150KS FAP DO ŽENEVE I NATRAG

hha fap o ženeve i natrag :D

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;feature=feedu
14 godina
luka_cro kaže...

Imao sam prije takve gume, za bijele pahulje su sasvim dobre, iznenadile su me, ali za po kiši... treba bit jako oprezan i ne divljat po kiši sa takvim gumama.

Za tu cijenu se isplate uzet, sa tim da malo više paziš po kiši.

You can do anything you set your mind to.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 9:52 (Apachy).
15 godina
odjavljen

Tako je, po kiši su katastrofa, po snijegu još mogu proći ali ništa posebno.

luka_cro kaže...

Imao sam prije takve gume, za bijele pahulje su sasvim dobre, iznenadile su me, ali za po kiši... treba bit jako oprezan i ne divljat po kiši sa takvim gumama.

Za tu cijenu se isplate uzet, sa tim da malo više paziš po kiši.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo ga i Jugo za 2020 {#}

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
17 godina
Zeppelin kaže...

haha jutros ćitam autoportal i naletim na ovaj naslov

PEUGEOTOM 3008 2,0 HDI 150KS FAP DO ŽENEVE I NATRAG

hha fap o ženeve i natrag :D

Najbolje u svemu tome "Računalo pokazuje prosječnu potrošnju od 6,7 l/100km, a to je rezultat vožnje po gustom gradskom prometu u Zagrebu i konstantna vožnja po autocesti."

a napisali su da su krenuli u 5 ujturo

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozz

Posto kupujem auto jucer bio u Fiatu i Fordu malo gledo brava i focusa  ,cijene su skoro iste (razlika u 2000kn)  al nikako se nemogu odlucit koji od nji da uzmem oba auta su dobra (radio test voznju) pa me zanima vase misljenje (koji bi vi uzeli od ova dva) ?

E da ne radi se o novom modelu focusa nego focus icon!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:13 (Demzi94).
15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pozz

Posto kupujem auto jucer bio u Fiatu i Fordu malo gledo brava i focusa  ,cijene su skoro iste (razlika u 2000kn)  al nikako se nemogu odlucit koji od nji da uzmem oba auta su dobra (radio test voznju) pa me zanima vase misljenje (koji bi vi uzeli od ova dva) ?

Nisam ljubitelj auta težine Focusa sa 80ks 1.4i benzincem i klimom, dosta tromo sve u svemu. Kakav motor ima Bravo u ponudi za tu cijenu?

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:23 (thedream).
14 godina
neaktivan
thedream kaže...
Demzi94 kaže...

Pozz

Nisam ljubitelj auta težine Focusa sa 80ks 1.4i benzincem i klimom, dosta tromo sve u svemu. Kakav motor ima Bravo u ponudi za tu cijenu?

1,9 JTD MJ 120ks a ford 1,8Tdci  oba su salonska vozila tako da jos ide popust 1500 eura (tako barem lik kaze)

15 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
thedream kaže...
Demzi94 kaže...

Pozz

1,9 JTD MJ 120ks a ford 1,8Tdci  oba su salonska vozila tako da jos ide popust 1500 eura (tako barem lik kaze)

Da mene pitaš, Fiat MultiJet sa 120ks. Oba su odlična, ali mislim da Fiat ima kudikamo agilniji i življi motor, po potrošnji su oba upaljači sa 6-7 litara po gradu a Fiat vs. Ford dilema je stvar čistog ukusa.

Meni Bravo super izgleda recimo, a i Focus je lijep. Kvaliteta, nekad je Fiat bio u narodu ismijavan - a opet su ga svi vozili morali ili ne morali, (mi smo u obitelji sa Mareom imali jedan jedini fail, i to preskočio zupčasti i nanio nam golemi trošak, kao i samom motoru, ali to je više naš fail i nemar bio, što ga nismo nakon 70tkm išli pregledati ), ali ni prvi Focus nije bio bezgrešan, oba su se popravila.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 10:42 (thedream).
17 godina
Demzi94 kaže...

Pozz

na papir jedan i drugi automobil!

raspitaj se koliko koštaju redovni servisi, kada se vrše, kolika ti je garancija na pojedini dio auta, što garancija ne pokriva. Dali postoje prihvatljivi

zamjenski dijelovi npr AutoKrešo, Tokić i slični. Kada su veliki servisi, kada se mijenja zupčasti i kompletan distribucijski set, koliko to košta.

Nakon što u konačici dobiješ konačnu cijenu, neka prevagne onaj koji je prihvatljiviji.

također test vožnja jako puno znači a ne samo izgled automobila.

evo ti samo za primjer. za mog Peugeota 307 Ph2, set brisača Bosch je 600kn, Valeovi su oko 570. S obzirom da je preskupo

kupujem neke lijeve za 35kn komad u Intersparu (kompletan aerotwin brisač po komadu)

15 godina
luka_cro kaže...

na mome savve s3 iz 2006, ja mogu rec da su jako dobre, kamo li da su nove...po kisi klizi da, ali se naviknes i malo laksa noga...po snijegu me jos nisu nigdje ostavile, a isao sam po ledu, tankom pokrivacu i dubokom snijegu...a 6g su stare :)

mozes li mi reci kad odes kupiti koliko dodu u sparu 165 70 13 ili neka slicna dimenzija tipa 175 65 13, ako SLUCAJNO vidis...posto mi ovdje u rijeci nemamo spar, ali posto sam cesto u ZD, pa da znam vidjet ako se isplate...posto su u sloveniji oko 32-33€ komad...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

5g. imam Dunlop Wintersport 3D, onda TOP3 guma na tržištu, svakako ih pogledaj, uopće se nije potrošila, vulkanizer je zinuo kad je vidio godinu na njima, kaže gospodine jel Vama auto zimi u garaži s njima.

Cemetary gates
15 godina
Vaš Auto Snova

evo dva :D

19 lambo
15 evox
1 1
2 2
Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
17 godina
nul-3 kaže...

evo dva :D

Greška je Aventadora uspoređivati s bilo kojim autom, jer on jednostavno nema konkurenciju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice