Hdd player

poruka: 25
|
čitano: 5.024
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hdd player

Nisam niti siguran dal' se to tako tako zove, al' moji brat je prije neki dan došao na ideju da si nabavimo hard disk koji može očitavat medijske datoteke i spojimo ga na tv. Svi smo u kućanstvu prigrilili tu ideju pa bi sad vas zamolio da mi neki preporučite. Važno je da može prikazivat full hd i da je kapacitet 1TB ( da očitava mkv, m2ts, h.264, avi  itd. nemora ni napominjat ;) ).

Hvala unaprijed!

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Hdd player
nisam stručnjak, ali znam da ovi DTV receiveri imaju po 1-2 USB priključka. možda da kupiš neki prijenosni USB HDD (možda i ne mora biti prijenosni, mogao bi i nešto napravit sa onim običnim, jeftinije bi te došlo)
i uštekaš ga na DTV.
ali tu je pitanje DTV receivera, može li on puštati sve te formate (najčešće NE).

mislim, ako imaš para, izvedivo je.
17 godina
neaktivan
betmen kaže...
nisam stručnjak, ali znam da ovi DTV receiveri imaju po 1-2 USB priključka. možda da kupiš neki prijenosni USB HDD (možda i ne mora biti prijenosni, mogao bi i nešto napravit sa onim običnim, jeftinije bi te došlo)
i uštekaš ga na DTV.
ali tu je pitanje DTV receivera, može li on puštati sve te formate (najčešće NE).

mislim, ako imaš para, izvedivo je.

hvala na odgovoru. Ja samo gledam da prođem što jeftinije :DDD

DTV prijamnik nemam jer lg 42ld450 već ima ugrađenog u sebe.

16 godina
neaktivan
a ima li ti telka USB port?
17 godina
neaktivan
betmen kaže...
a ima li ti telka USB port?

ima, ali neočitava ništa osim mp3-ica i jpeg-ova. Nemože se hackat.

16 godina
neaktivan
eh, to je i najveći problem... znači, tebi ne treba običan prijenosni disk, nego pravi player. dobro si ga opisao - HDD Player.

čini me se da takvo što ne postoji. jednostavno je premala potražnja za tim.

ali, imam ja još jedan prijedlog - složi si HTPC!
17 godina
neaktivan
betmen kaže...
eh, to je i najveći problem... znači, tebi ne treba običan prijenosni disk, nego pravi player. dobro si ga opisao - HDD Player.

čini me se da takvo što ne postoji. jednostavno je premala potražnja za tim.

ali, imam ja još jedan prijedlog - složi si HTPC!

to postoji 100%. Evo linka ako znaš talijanski ( a i ako neznaš možeš pogledat specifikacije ).

17 godina
neaktivan

Tako nešto samo što ovaj sa tvog linka nema ugrađen hard disk, ali ako se može ubaciti onda bi mi i tako nešto odgovaralo.

16 godina
neaktivan
super. pa što onda pitaš, kupi to! :)
17 godina
neaktivan
betmen kaže...
super. pa što onda pitaš, kupi to! :)

nezadovoljava potrebe :))

17 godina
Hdd player

Jednom rječju - Mede8er. Ima ga i kod nas, oko 1200 kuna. Nećeš jeftinije proći ako mora imati ugrađen HDD.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Jednom rječju - Mede8er. Ima ga i kod nas, oko 1200 kuna. Nećeš jeftinije proći ako mora imati ugrađen HDD.

Hvala puno. Jel' podržava full hd? Možeš dat link sa hg spota ili tako neke stranice?

17 godina
neaktivan

hvala na preporukama, skoro,al nije to baš to. Ovaj prvi, veći ne podržava full hd, drugi ima "samo" 500 GB i nepodržava aac.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hvala, al ovdje ispod 2000 kuna nema od terabajt.

17 godina
neaktivan
Hdd player

Jel' itko ima iskustva s njima i dali može preporučit neki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedini izbor ti je da slozis HTPC jer kdo svih ovih playera kad tad ce ti zafaliti neki codec.

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Jedini izbor ti je da slozis HTPC jer kdo svih ovih playera kad tad ce ti zafaliti neki codec.

toga sam svjestan, al mislim da će mi h.264, avc, divx, mpeg 4/ mpeg 2, mp3, ac3, aac, dts biti dovoljni sljedećih par godina.

Plus, neki hdd playeri imaju updateable firmware

17 godina
neaktivan

Ako je neko voljan da ih pravi.

:)
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nailer kaže...
Father_Dougal kaže...

Hvala puno. Jel' podržava full hd? Možeš dat link sa hg spota ili tako neke stranice?

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=13599&catid=433

Uglavnom, unutra moraš ubaciti svoj disk, na to sam mislio kad sam rekao da nećeš jeftinije proći - ovo je najjeftiniji media player (za koji znam) u koji možeš ugraditi disk.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
nailer kaže...
Father_Dougal kaže...

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=13599&catid=433

Uglavnom, unutra moraš ubaciti svoj disk, na to sam mislio kad sam rekao da nećeš jeftinije proći - ovo je najjeftiniji media player (za koji znam) u koji možeš ugraditi disk.

hvala, al ova moja zadnja solucija mi je jeftinija i pouzdanija ako je izvediva.

17 godina
neaktivan
Hdd player

Jel itko zna dali bi mogao ovaj hard disk

koristiti sa ovim media centrom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice