Blu ray kucno kino

poruka: 21
|
čitano: 3.387
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Blu ray kucno kino

htio bi nabavit neko kucno kino s mogucnoscu citanja blu ray filmova, ali bi trebalo imat i mogucnost citanja filmova sa usb-a. nemora to bit nikakvo ultra mega super kucno kino, neku mid range, sto jeftinije da podrzava to sta sam reko. moze kakav prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blu ray kucno kino

Sta niko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Blu ray kucno kino

Ako oces 2.1, ili ako ces 5.1.

Ima i ostalih modela kod njih na akciji. Npr, stylish 2.1, ili najbolja varijanta - stylish 5.1, lepo izgleda i straznji zvucnici su bezicni.

Pa sad vidi koliko imas para.

Svi citaju dvd, bluray, sacd, divx i mkv.

16 godina
Blu ray kucno kino

a jbg sad, ne mislim davat tolko puno love, ja mislio nesto do 1200-1300 kn max, ako pomaze prostorija ima 12 m2, znaci netreba nesto uber jako. tv je lg pa bi onda mozda bilo dobro da je i kucno kino, valjda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam bas puno o LG-u, sorry.

Onaj prvi model koji sam ti stavio je 1499kn.

Malo sam sad gledao technomarket, nema ni LG nista tako jeftino. Mislim da si rang stavio malo prenisko za bluray. DVD kucnih kina ima, al bluray za do 1300 jako tesko.

Posteni bluray player kosta 1000kn.

16 godina
Blu ray kucno kino

taj sto si stavio za 1499 je 2.1 a ja ocu 5.1

evo sto sam ja naso http://www.nabava.net/kucno-kino__560/lg-kucno-kino-ht806ph-1100w-850w-hdmi__1688561 ima blu ray i cita s usb-a divx.

jel to valja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema bluray. To je dvd kucno kino. Pogledaj malo bolje opis, malo su s***ali tekst, a pogledaj i druge linkove.

Neces naci 5.1 kucno kino za te pare, sorry. Mislim da cak ni Quadro ili Grundig nemaju za te pare.

Radije skupljaj pare pa onda kupi nesto. Ovo je premalo za 5.1 bluray komplet. Barem trenutno. Velim ti da samo bluray player koji nesto valja kosta 999kn.

16 godina
Blu ray kucno kino

da evo sad vidim da je greska.

a ovo http://www.nabava.net/kucno-kino__560/philips-kucno-kino-hts3541-300w-hdmi__1590971 ovo je provjerneo blu ray, pise na njihovoj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto, odlicno! Ne pise jedino jel cita mkv, al nema veze ako kosta ovoliko. Kupi neki media player ako ne cita.

Iako, ja bi i dalje neki normalni model {#}

Al to je moje razmisljanje. Zato i nemam LCD jos jer stalno odgadjam dok ne skupim za pravi model koji zelim {#}

16 godina
Blu ray kucno kino

a mozda bi se i mogao produzit do 2 soma kuna i onda uzet nesto tipa ovo http://www.nabava.net/kucno-kino__560/lg-kucno-kino-hx806pe-850w-hdmi__1662611  ovaj cita i 3d blu ray, mkv sa diska/sticka, dlna podrska, smart mogucnost itd.

ili mozda ovaj sony http://www.nabava.net/kucno-kino__560/sony-kucno-kino-bdv-e280-1000w-hdmi__1663471

sto mislis sto je bolje? ili nesto drugo za te pare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam iskreno.

Ona ideja s pocetka da imas isti model telke i kucnog kina stoji. Iako nebi puno dobio, mislim da postoje neke opcije tipa simultanog paljenja kina i telke. A i LG mislim da ziher bolje podrzava "piratske" formate.

16 godina
Blu ray kucno kino

bilo bi dobro ako ima mogucnost da je samo jedan daljinac. Eto zasad je taj model lg favorit, slobodno se jos neko ukljuci u temu i kaze neki svoj prijedlog. I kakvu kvalitetu zvuka imaju inace ta kina za 2 soma kuna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kolko para tolko muzike.

Nakon obicnog dvd-a ces isprva bit odusevljen. Ponajprije surround efektom i jakim bassom iz subwoofera.

Ali onda ces vidjeti da tu fali finese, pa ces razmisljat o skupljim modelima, ili kako bi svi audiofili zagovarali, zasebnim komponentama. {#}

16 godina
Blu ray kucno kino

Mah za zasebne konponente treba puno vise od 2 soma jer tolko samo receiver dode.

Pitam dal valja jer sam dosad gledao samo na onim kinima do 500 kn sa onim malim sub wooferima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam prije nekoliko godina kupio dosta skupi model DVD kucnog kina i zadovoljan sam dan danas s njim. Ima 4 velika samostojeca zvucnika, od toga dva straznja bezicna.

Super je zvuk, glasan, prostoran, jasan. Sa slikom sam do sad bio i vise nego zadovoljan, a sad filmove i ne gledam preko njega, vec preko ps3. Sad cu valjda uzet solo Sonyev bluray i spojit na kucno kino i to je to.

Kad stavis neke od referentnih filmova, bit ces i vise nego zadovoljan (barem u pocetku, jel {#})

Kad cujes eksplozije, pucnjeve, helikoptere i tako to.

16 godina
Blu ray kucno kino

evo sto sam jos naso http://www.protis.hr/products/details/blu-ray-kucno-kinolg-bh6220s/57023

ovo mi se cini kao neki best buy iako ono gore lg kino svi hvale do neba.

znaci ipak ima 3d blu ray kina i za 1600 kn

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Iako je to 25% skuplje od tvog limita od 1200-1300 o kojem si pricao {#}

16 godina
Blu ray kucno kino

pa u jednom prijasnjem postu sam napiso da bi iso do 2 soma jer kao sto si reko za 1200-1300 nista nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajd javi sta si uzeo i kako si zadovoljan.

17 godina

Eto, taman pricali o svemu, i vidi pojacali akcije!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice