Izrada DVD Izbornika

poruka: 6
|
čitano: 3.924
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Izrada DVD izbornika

Koji je dobar prog za izradu DVD izbornika...(kasnije mi nije problem složiti DVD)...koristim dosta DVD workshop ali on je relativno ograničen u modifikacijama svojih gotovih izbornika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izrada DVD izbornika

Jesi probao sa InterVideo WinDVD Creatorom ili Super DVD Creatorom?

Ja koristim i VSO ConvertXtoDVD 3.

16 godina
neaktivan
RE: Izrada DVD izbornika
tintin kaže...

Koji je dobar prog za izradu DVD izbornika...(kasnije mi nije problem složiti DVD)...koristim dosta DVD workshop ali on je relativno ograničen u modifikacijama svojih gotovih izbornika.

Pinnacle Studio 12 ili najnoviji 14 HD.Jednostavno za napraviti a izgleda profesionalno...Slika-Prikaz samo nekih izbornika

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
15 godina
neaktivan
Izrada DVD Izbornika

DvdLab Pro - profesionalni software za izradu i kompajliranje DVD-video diskova

probaj i sa Adobe Encore-om

Paonta oba programa je da meni dizajniraš u npr Adobe Photoshop ili Adobe After Effects a kasnije u biti samo postavljaš linkove na već napravljeni meni. Stvar je vrlo jednostavna - koliko dobro se znaš služiti photoshopom i/ili after effectsima toliko ćeš dobar i meni dobiti.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izrada DVD Izbornika

Ovako, trebao bih napraviti izbornik za dvd (da bude kao na filmovima ili kao na cd-ovima iz škole sa nastavnim program pa se izabire tip sadržaja). Unutra bih stavio video sa ekskurzije, slike te ppt. Trebao bih napraviti da se može puštati na dvd playerima te na računalima.  Pa ako mi može netko objasniti kako bih napravio izbornik i sve to zajedno spakirao na dvd. Hvala.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 17:22 (m0jA bAkA).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izrada DVD Izbornika

Evo AshampooMovie Menu Beta:

http://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0071/Multimedia_Software/Ashampoo-Movie-Menu-BETA

Neznam dal ce ti pasat za ovo sta ti radiš al probaj

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 17:24 (Skizzy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice