Adobe After Effects CS4 problem

poruka: 28
|
čitano: 5.540
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ljudi molim pomoć! Bavim se već dugo video obradom u Sony Vegasu i "prerastao" sam ga. I sad sam malo počeo gledat tutiće za After Effects CS4 i baš me zainteresiralo. Usput sniman ja i male akcijske filmiće sa frendovima pa kažem sam sebi, zašto ostati na Vegasu kad je AE bolji. I skinuo sam After Effects CS4 trial, i kad pokrenem Setup, pojavi mi se ovo (zapravo, kad uđem u Setup, ništa ne otvara, al kad držim enter 5-6 sekundi otvori mi ovo) :

This software cannot be installed becouse JScript is not preperly registered. Please repair JScript and than restart the installer.

MOLIM POMOĆ! HITNO I U ŠTO MANJEM ROKU AKO MOŽE!Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Adobe After Effects CS4 problem

Imaš ovdje objašnjeno:

http://kb2.adobe.com/cps/401/kb401521.html

Od Adobeovih proizvoda istu namjenu kao Vegas bi imao Premiere Pro, a ne After Effects. AE je namijenjen postprodukciji (specijalni efekti i ostalo).

15 godina
neaktivan

Hvala, pokušat ću Cool! ps. Ja imam Windows XP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jučer sam ja tako nešto pokušavao (mislim da je bilo isto samo što nije bilo pokrenuto iz Command Prompt-a nego iz Run-a (Windows tipka + R)) i pisalo bi mi da je succeeded!

Al sad kad to napravim iz Command Prompt-a, dobijem ovo na slici (zanemarite onu prvu naredbu koju sam falio slučajno!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi, ako bi mi bilo tko mogao (ako se to uopce i moze) kopirat taj .dll file i poslati mi ga!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisi čuo za tražilice?

Re: DLLRegisterServer failed with error code 0x80040200
11-Apr-07

fniles wrote:

Register the component from an elevated command prompt. Right click on the
icon for Command Prompt on the start menu and select Run as Administrator.
You will be prompted by UAC to approve the elevation. Once the command
prompt window is open, run your regsvr32 command from that window and it
should succeed.

15 godina

Mislim da ti ne gine jedna svježa reinstalacija windowsa.

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al ja kad iden desni klik na Command... i onda ja idem na run as i onda moram stavit dolje kvačicu na Administrator al onda meni izbaci ovo ako ce ti ista pomoc

i čuo sam za tražilice i tražim rješenje za ovaj problem 2 dana....i nece nista....

i ja mislim da moram "lagano" reinstalirat winse...hoce li mi pomoci repariranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroIvo kaže...

Al ja kad iden desni klik na Command... i onda ja idem na run as i onda moram stavit dolje kvačicu na Administrator al onda meni izbaci ovo ako ce ti ista pomoc

i čuo sam za tražilice i tražim rješenje za ovaj problem 2 dana....i nece nista....

i ja mislim da moram "lagano" reinstalirat winse...hoce li mi pomoci repariranje?

Probaj onda napraviti repair! Inače ono sa run as administrator, to ti vrijedi za vistu ili 7. Na xp-u nešto je zabrljano što se tiče toga.

15 godina
neaktivan

ok ljudi, probat cu ih reparirat odma!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeste li sigurni da reparacijom necu ama bas nista izgubit? imam nesto vaznog downloada...na utorrentu...pa cu sacekat da mi se to skine da ne bi moralo sve ispocetka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a nece pa nece....probao sam reparirat u windows mi je u učitavanju samo zablokira pa sam da na novo instalira...i opet ista stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroIvo kaže...

a nece pa nece....probao sam reparirat u windows mi je u učitavanju samo zablokira pa sam da na novo instalira...i opet ista stvar...

Probaj uzeti neki drugi windowsov instalacijski disk te sa njega probaj reinstalirati.

OFF: Evo ti odlične tutoriale za after effects: http://www.videocopilot.net/

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 22:36 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan

da, pokušta cu jer mi nista drugo ne preostaje. i za te tutorijale (prije sam ih vidio) kad sam slučajno naišao na videocopilot.net volja za after effectsom mi je za 10000% narasla!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo i dalje imaj na umu da sony vegas i after effects nisu programi sa istom namjenom.

:)
15 godina
neaktivan

ok ljudi problem je riješen, skinuo sam tamo neku desetu verziju ae-a cs4 al glavno da radi. i znam da after effects i sony vegas nisu za istu namjenu al npr. kad sam snimao film i muzzle flash sam uspio stavit u vegasu nekako, a u ae-u mi je to puno lakše. zato je to govorim. a za premiere pro mi je malo slaba konfa :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SLaba za premiere pro a nije slaba za AE???????????????????????'

Hehehehhehe

na mom kompu se premiere pro vri od sale a ae kad radim preview se vuce ko krepana kokos ;)

:)
15 godina
neaktivan

???? meni kad instaliram Premiere Pro pa kad traži sistemske zahtjeve, traži 2 gb rama (ja stavin continiue)!!! a sa ae-om nemam nikakvih problema!!! komp. mi se ne vuče niti malo!!! a sa premiere pro-om mi se vuče!!!Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajme meni ljudi sad sam skinia Premiere Pro CS4 trialnu verziju i opet isti problem....meni na kompu očito možemo samo pira**ske stvari! jel bi se mogla ta dll datoteka ikako zaminit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

šta tebi treba?

16 godina
neaktivan
CroIvo kaže...

Ajme meni ljudi sad sam skinia Premiere Pro CS4 trialnu verziju i opet isti problem....meni na kompu očito možemo samo pira**ske stvari! jel bi se mogla ta dll datoteka ikako zaminit?

After Effects CS4 ne podrzava Windows XP. Ni 32 ni 64-bitnu verziju. Sta me jako ljuti, jer Windowsi XP x64 mi radu ko sat. A posto se jako malo igram

Windows 7 mi ni financijski ni funkcionalno nije potrebni.

Moguce da je ista stvar i sa Premiere Pro CS4.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...
CroIvo kaže...

After Effects CS4 ne podrzava Windows XP. Ni 32 ni 64-bitnu verziju. Sta me jako ljuti, jer Windowsi XP x64 mi radu ko sat. A posto se jako malo igram

Windows 7 mi ni financijski ni funkcionalno nije potrebni.

Moguce da je ista stvar i sa Premiere Pro CS4.

ja ne znam ocemu ti pricas, ali na xp 32bit mi je sasvim normalno radio after effects i premiere pro cs4.

15 godina
neaktivan

instalirao san drugu verziju winsa xp i sad radi....(al premiere pro zaj**ava [nadam se da zbog ovoga necu dobit zuti karton] )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mocha mocha...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.10.2010 11:42 (CroIvo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel zna netko jel podrzan za 32-bitna.???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tko jel podrzan za 32 bitno? after effects je do verzije CS4 podržava 32 bitne procesore, ali cs5 (kao i premiere pro) podržava samo 64 bitne procesore. (ako si to pitao!)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
CroIvo kaže...

tko jel podrzan za 32 bitno? after effects je do verzije CS4 podržava 32 bitne procesore, ali cs5 (kao i premiere pro) podržava samo 64 bitne procesore. (ako si to pitao!)

da..za adobe effects,,ocu si into napraviti..pa me zanima.hval.:D

15 godina
neaktivan

pritisni tipku"hvala" ispod mojeg posta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice