Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
---|---|---|---|---|---|
Komentari članaka s naših web stranica | Dossier fentanil: sintetska smrt bez liječničkog r | Re: Dossier fentanil: sintetska smrt bez liječničk |
jučer u 13:07
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Čak 740 KS iz 13 kg: Britanci stvorili rekordni el | Re: Čak 740 KS iz 13 kg: Britanci stvorili rekordn |
jučer u 1:21
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Unitreejev stvarni humanoidni robot za 5.900 dolar | Re: Unitreejev stvarni humanoidni robot za 5.900 d |
sri 30.7.2025 17:01
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti udaljen | Re: Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti uda |
sri 30.7.2025 16:45
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Sam Altman želi da OpenAI koristi 100 milijuna GPU | Re: Sam Altman želi da OpenAI koristi 100 milijuna |
uto 29.7.2025 9:06
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti udaljen | Re: Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti uda |
pon 28.7.2025 21:50
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 25.7.2025 19:38
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 25.7.2025 17:09
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 24.7.2025 17:23
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 24.7.2025 16:29
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Kineski humanoidni robot sam sebi mijenja bateriju | Re: Kineski humanoidni robot sam sebi mijenja bate |
čet 24.7.2025 13:10
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Njemačka sprema AI ofenzivu | Re: Njemačka sprema AI ofenzivu |
čet 17.7.2025 20:18
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Može li umjetna inteligencija razumjeti govor živo | Re: Može li umjetna inteligencija razumjeti govor |
čet 17.7.2025 8:23
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu |
čet 17.7.2025 2:13
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Procesori i MBO | Opća rasprava o procesorima (CPU) | Re: Opća rasprava o procesorima (CPU) |
pon 14.7.2025 20:11
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Gravitacijski valovi otkrili dosad najmasivnije za | Gravitacijski valovi otkrili dosad najmasivnije za |
pon 14.7.2025 19:58
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl | Re: Europa želi postati kvantnom silom do kraja de |
ned 6.7.2025 15:15
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl |
ned 6.7.2025 14:25
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Sudbina nam ne piše ni u zvijezdama, ni u genima. | Sudbina nam ne piše ni u zvijezdama, ni u genima. |
ned 6.7.2025 12:48
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Windowsi 11 u srpnju prvi put prestigli Windowse 1 | Windowsi 11 u srpnju prvi put prestigli Windowse 1 |
ned 6.7.2025 12:42
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Izvantjelesna iskustva: duhovna putovanja ili psih | Izvantjelesna iskustva: duhovna putovanja ili psih |
sub 5.7.2025 19:35
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Smeđa protiv bijele masti – pomagač u mršavljenju | Smeđa protiv bijele masti – pomagač u mršavljenju |
pet 4.7.2025 20:56
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguranje z | Re: AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguran |
čet 3.7.2025 16:46
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Razočarao me moj Samsung | Re: Razočarao me moj Samsung |
sri 2.7.2025 13:19
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Razočarao me moj Samsung | Razočarao me moj Samsung |
sri 2.7.2025 11:15
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk | Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk |
uto 1.7.2025 10:51
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Re: Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 16:03
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Zemlja će ovoga ljeta ponovno ubrzati rotaciju | Zemlja će ovoga ljeta ponovno ubrzati rotaciju |
ned 29.6.2025 15:38
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Re: Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 15:29
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 12:21
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|