Windows Vista Ultimate x64

poruka: 15
|
čitano: 2.930
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav evo mene zanima dojdio mi xp i planiram prec na vistu ultimate sad vi meni recite koju vistu da uzmem x64 ili x32 ima 4gb rama i athlon 5200+,mnogi su mi rekli vista 64 mb uzima dost memorije,a 32 bit neocitava svih 4 gb rama sad mi vi recite koju da uzmem i pomogucnisti cuo sam da cu sve programe bsplayer winamp gom player, nero itd.da nenabrajam svaki morat skidat posebno jel to istina molim vas preporucite mi sta da radim

0 0 hvala 0
17 godina

ukoliko zelis koristiti svu memoriju (a vjerojatno zelis) moras staviti 64 bit vistu.

a programi koje imas (32 bitni) ce ti normalno raditi.

eventualno mozes provjeriti da li postoji i 64 bit aplikacije, ali najveca vecina ne postoji (ove male aplikacije ne postoje u 64 verziji dok visual studio, autocad, ... postoje).

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 22:33 (sasa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi 64-bitni OS. Prepoznat će i koristiti svih 4 GB rama, a svi 32-bitni programi raditi će normalno.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znaci da stavim 64 bitnu mene je mucilo to ako stavim vistu 64 bit da cu morat osim drivera sve programe winamp itd da nenabrajm skidat posebo za vistu 64 bit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows Vista Ultimate x64
razer1911 kaže...

znaci da stavim 64 bitnu mene je mucilo to ako stavim vistu 64 bit da cu morat osim drivera sve programe winamp itd da nenabrajm skidat posebo za vistu 64 bit

bez brige...neces morat...imat ces posebno u c particiji na kojoj ti je sustav Program Files i Program Files (x32) tako da ce ti se svi 32 bitni programi spremat u 32 bitni...inace ja ju vec dosta imam i po meni je najstabilniji sustav

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...
razer1911 kaže...

bez brige...neces morat...imat ces posebno u c particiji na kojoj ti je sustav Program Files i Program Files (x32) tako da ce ti se svi 32 bitni programi spremat u 32 bitni...inace ja ju vec dosta imam i po meni je najstabilniji sustav

To ima u visti x64 program files i program files x32

17 godina
razer1911 kaže...
GeForce kaže...
razer1911 kaže...

To ima u visti x64 program files i program files x32

vista ce ti sama nakon instalacije sve 64bitne aplikacije staviti u program files, a 32bitne aplikacije u program files (x32).

ja koristim vistu 64bit i sve mi radi ok...

16 godina
neaktivan

kuzim sad mozete li mi rec koje su vam konfiguracije dali ja sa 4gb ram i athlon 5200+ imam li sta radit na visti mislim da nebi bilo da ja to instaliram a da mi steka mnogi ce mislit da pitam glupa pitanja al sta kad me zanima nezelim instalirat i onda vracat na xp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni na quadu i 6 gb ram-a radi sve odlicno a vjerujem da ce i tebi...najvazniji su ti ram-i jer ona zauzima nesto vise RAM-a nego 32 bitna vista (meni je recimo sad sa par otvorenih programa 1.50 gb zauzeto al to se ni ne osjeti)...prije sam imo 4 gb ram-a i sve je radilo bolje tako da nista ne cekaj nego ju stavljaj !

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

kuzim sad mozete li mi rec koje su vam konfiguracije dali ja sa 4gb ram i athlon 5200+ imam li sta radit na visti mislim da nebi bilo da ja to instaliram a da mi steka mnogi ce mislit da pitam glupa pitanja al sta kad me zanima nezelim instalirat i onda vracat na xp

Instaliraj 64 bit OS i to će ti radit bezprijekorno sa 4gb rama i tim procom,neće ti štekat bez brige budi. 

16 godina
neaktivan

na zapovjed onda cu je stavit hvala vam na pomoci moze tema na lock.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nebi da otvaram novu temu pa da pitam ovde.nemogu da instaliram Windows Vista Ultimate x64.instalacija mi stigne do ovde (vidi sliku) samo sto mi se ne pojavi prozor vec samo pozadina.

dali je u pitanju losa vista ili nesto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Folder je Program Files (x86) a ne (x32) i nema nikakve veze da li ga korisits ili ne.

Ja vecinu programa i igara instaliram na drugu particiju u folder Program Files kojeg

sam sam napravio. I nikakvih problema.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Vader kaže...

nebi da otvaram novu temu pa da pitam ovde.nemogu da instaliram Windows Vista Ultimate x64.instalacija mi stigne do ovde (vidi sliku) samo sto mi se ne pojavi prozor vec samo pozadina.

dali je u pitanju losa vista ili nesto drugo?

Imao sam isti problem, na kraju sam cekao hoce li mi ista doc i poslije jedno 5,6 minuta se

nastavilla instalacija. I onda poslije sljedeceg prozora opet pauza... pa 5,6 min.

Al meni dvd-rom ne valjda, pa sam mislio da je do toga Iznenađen

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
16 godina
neaktivan
drnde kaže...

Imao sam isti problem, na kraju sam cekao hoce li mi ista doc i poslije jedno 5,6 minuta se

nastavilla instalacija. I onda poslije sljedeceg prozora opet pauza... pa 5,6 min.

Al meni dvd-rom ne valjda, pa sam mislio da je do toga Iznenađen

ma cekao sam sigurno 4-5 minuta.meni je star dvd rom ali radi ok.vidim da imamo istu plocu i cpu mozda mora da se saceka.probacu da sacekam malo duze

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice