Windows is Loading Files - Hitno

poruka: 6
|
čitano: 4.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

E ovako da nabrzinu objasnim sve... imam mali asus eee pc laptop kojem je pokvaren display... i prije nekih 2-3mj. sam izvadio HDD iz njega i koristio sam ga kao prijenosni... 

međutim sad sam nabavio jedan LCD monitor i odlučio sam koristit taj laptop kao stolni PC sa tim monitorom. I sad sam taj HDD stavio nazad u njega (formatirao sam ga prije toga)...

I pokrenio sam laptop i odma sam dobio "Boot Mgr is missing"... malo sam bio progooglao i ljudi su pisali da moram novi windows instalirat... međutim ja nisam nikako mogao instalirat windows sa cd-a jer taj laptop nema CD-ROM.. 

NA kraju sam taj HDD izvadio i stavio u drugi stolni PC i instalirao windowse na taj HDD i sve valja.. ponovo sam ga izvadio i vratio u laptop...

I sad nastaje problem, nakon paljenja laptopa i odmah nakon bios slike mi krene vrtit "Windows Loading Files..." ko kada se kreće instalacija Windowsa... i kad to prođe resetira se i tako stalno, to se vrti i onda se resetira..

Onda sam napravio bootabilni USB stick i stavio Win 7 na njega, i opet nemogu pokrenut novu instalaciju windowsa jer kad na laptopu odaberem Boot USB kao broj 1, onda mi izbaci odma error "Disk Error Occured" pri pokretanju laptopa.

Molim pomoć!

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows is Loading Files - Hitno
lotar1919 kaže...

...I sad sam taj HDD stavio nazad u njega (formatirao sam ga prije toga)...

I pokrenio sam laptop i odma sam dobio "Boot Mgr is missing"... malo sam bio progooglao i ljudi su pisali da moram novi windows instalirat......

----------

...NA kraju sam taj HDD izvadio i stavio u drugi stolni PC i instalirao windowse na taj HDD i sve valja.. ponovo sam ga izvadio i vratio u laptop...

-------------- 

.. 

.. Boot USB kao broj 1, onda mi izbaci odma error "Disk Error Occured" pri pokretanju laptopa.

.

-naravno, i bez googlanja si to morao znati.

-ne možeš instalirati na drugom računalu jer nisu iste komponente-driveri (uz MSove zaštite).

-loše napravljen USB. Pokušaj ponovo, drugim načinom, drugim alatom, drugi image..

-EE je dolazio sa starter verzijom, obično je original na disku-recovery... ali ako si obrisao uzalud.

Neke stvari treba zanti PRIJE, poslje je kasno, npr nisi uopće trebao brisati windowse i problema nebi bilo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Nisam trebao brisat windowse... ma daj... šta sad da radim...

Što se tiče drug tool / drugi image.. probao i neradi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows is Loading Files - Hitno

-ako nemaš CD-DVD player, napravi (ispravan) USB.. ima dovoljno tema sa svim detaljima.

ili ... -instalacija se može započeti na drugom PCu, kod prvog restarta, ne paliti- zaustavi i ugasi.. prebaciš nazad i nastaviš install.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Budem probao to, hvala... javim kako je prošlo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako su ti windowsi bili na skrivenoj particiji postoji mogucnost da su ti jos uvijek na disku. Obavezno pogledaj u manual kako se windowsi reinstaliraju jer bi takva instalacija bila daleko najlaksa, ako vec ne moze tako onda skini original windowse i to verziju koju si dobio s njime.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice