E ovako da nabrzinu objasnim sve... imam mali asus eee pc laptop kojem je pokvaren display... i prije nekih 2-3mj. sam izvadio HDD iz njega i koristio sam ga kao prijenosni...
međutim sad sam nabavio jedan LCD monitor i odlučio sam koristit taj laptop kao stolni PC sa tim monitorom. I sad sam taj HDD stavio nazad u njega (formatirao sam ga prije toga)...
I pokrenio sam laptop i odma sam dobio "Boot Mgr is missing"... malo sam bio progooglao i ljudi su pisali da moram novi windows instalirat... međutim ja nisam nikako mogao instalirat windows sa cd-a jer taj laptop nema CD-ROM..
NA kraju sam taj HDD izvadio i stavio u drugi stolni PC i instalirao windowse na taj HDD i sve valja.. ponovo sam ga izvadio i vratio u laptop...
I sad nastaje problem, nakon paljenja laptopa i odmah nakon bios slike mi krene vrtit "Windows Loading Files..." ko kada se kreće instalacija Windowsa... i kad to prođe resetira se i tako stalno, to se vrti i onda se resetira..
Onda sam napravio bootabilni USB stick i stavio Win 7 na njega, i opet nemogu pokrenut novu instalaciju windowsa jer kad na laptopu odaberem Boot USB kao broj 1, onda mi izbaci odma error "Disk Error Occured" pri pokretanju laptopa.
Molim pomoć!