Windows 7 problem IE

poruka: 17
|
čitano: 2.808
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE
pitanje

bok

ovako na Windows 7 nemogu ic na net preko IE.

Do sad je sve bilo ok i nisam stavljo mozilu zato kaj sam vidio da nema potrebe jer mi je ovo letilo.

I sad najedanput ne mogu vise na net preko ovog...u cem bi mogo bit problem...?samo da napomenem da preko mozille sve sljaka ok...

ne znam sta sam krivo napravio.da radi se o IE8 Beta...al sve mi je radilo ok....i sad nece jel neko imo takav problem'

pozz

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE

jesi spojen na net sa wirelessom?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 problem IE
dirtyjack kaže...

bok

ovako na Windows 7 nemogu ic na net preko IE.

Do sad je sve bilo ok i nisam stavljo mozilu zato kaj sam vidio da nema potrebe jer mi je ovo letilo.

I sad najedanput ne mogu vise na net preko ovog...u cem bi mogo bit problem...?samo da napomenem da preko mozille sve sljaka ok...

ne znam sta sam krivo napravio.da radi se o IE8 Beta...al sve mi je radilo ok....i sad nece jel neko imo takav problem'

pozz

hvala

definitvno trebas dati vise podataka - vrsta veze (mrezni kabel ili bezicna), vrsta adsl modema, ...
jesi provjerio da ti nije ukljucena opcija Tools->Work offline?
ili da ti nije u firewall-u blokiran IE?
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE

Give us more data... A prvo kaj napravi ako ti već nije skinul preko updatea - instaliraj IE8 finalnu verziju! Izašla je prije skoro mjesec dana! To možeš i sa Firefoxom. I to govorim samo u slučaju da ti je sve u redu s routerom ,mrežom itd. I zato daj više podataka da bi ti mogli uopće pomoći!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 2:06 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

isti problem i kod mene...radio je ko sat i jednog dana je jednostavno prestao radit...postavke su sve ok, mozilla i chrome rade bez problema, ali IE ništa, samo javlja da treba diagnosticirat problem

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 2:06 (Shook).
16 godina
neaktivan
Shook kaže...

isti problem i kod mene...radio je ko sat i jednog dana je jednostavno prestao radit...postavke su sve ok, mozilla i chrome rade bez problema, ali IE ništa, samo javlja da treba diagnosticirat problem

Ljudi IE8 radi normalno! I ti ,ako još uvijek imaš betu otvori Automatic Updates i skinut će ti novu verziju! Da ,to je pod uvjetom da si u Sedmici. Ako si u XP ,idi na ovaj site i skini! To je verzija za XP!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 2:15 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE

Pokušaj ovo uraditi

control panel - internet options - connections tab - LAN settings
then uncheck automatically detect settings

Također vrati postavke na Defaultne, resetiraj IE

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE
autorov komentar

Ovako spojen sam zicom na router,ne ide preko wirelessa,al kakve to ima veze kad preko mozille radi.

ste se tice update-a bas sam juce napravio sve update-e koje mi je ponudio,al nije mi ponudio IE8 to cu onda rucno instalirat.

I provjerit cu jos ovo da ne radi u Offline modu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE

Mislim da nećeš moći Uraditi upgrade IE-a na full verziju.

Pisati će ti da ne dozvoljava instalaciju IE8 ili tako nešto... neznam točno...

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 problem IE

Neznam što opče radiš na sedmici ako nije finalna, pa za mene je to živa smrt, rađe instaliraj vistu skini IE8 i sve će letjet ko sat, ko i meni.

AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Neznam što opče radiš na sedmici ako nije finalna, pa za mene je to živa smrt, rađe instaliraj vistu skini IE8 i sve će letjet ko sat, ko i meni.

Ne razumijem što si time mislio reći, ali dajem do znanja svima, a ima ih na ovom forumu jako puno da Win7 kao takav u aktualnom buildu 7077 i sa isto tako integriranom IE8 radi perfektno, skoro pa kao finalni proizvod. Svi nastali problemi kod pojedinaca mogu se svesti na eventualne probleme sa hardwerom ili instalacijskom procedurom na isti, mada se pokazalo da je Win7 daleko manje zahtjevniji od Viste. Ponavljam opet, čovjek ima problema sa IE8 ali je dao premalo informacija o svom stroju, vezi na mrežu i buildu koji koristi. Na mom stroju iz siga sve funkcionira bezprijekorno još od build-ova prije javne bete, a isto tako kod većine korisnika pa ovaj problem smatram individualnim problemom, a konstatacije ala "Jack Sparrow" suvisle !!
MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
16 godina
logan kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne razumijem što si time mislio reći, ali dajem do znanja svima, a ima ih na ovom forumu jako puno da Win7 kao takav u aktualnom buildu 7077 i sa isto tako integriranom IE8 radi perfektno, skoro pa kao finalni proizvod. Svi nastali problemi kod pojedinaca mogu se svesti na eventualne probleme sa hardwerom ili instalacijskom procedurom na isti, mada se pokazalo da je Win7 daleko manje zahtjevniji od Viste. Ponavljam opet, čovjek ima problema sa IE8 ali je dao premalo informacija o svom stroju, vezi na mrežu i buildu koji koristi. Na mom stroju iz siga sve funkcionira bezprijekorno još od build-ova prije javne bete, a isto tako kod većine korisnika pa ovaj problem smatram individualnim problemom, a konstatacije ala "Jack Sparrow" suvisle !!
 Ja bi pomogao čovijeku da znam kako ali nažalost neznam. Windows 7, kolko sam vidio kod mog frenda troši približnoisto rama, jedino zauzima manje prostora na disku, a smrt sam rekao zato jer neki programi mu nisu htijeli šljkati, kao ni zvuk, mislim zvuk radi ali smo dva zvučnika od pet i kad je imao tv krticu u kompu nije mu uopče htijelo instalirati sedmicu. Tko da želim reči da se bolje treba strpijeti da izađe cijela, pa da svi programi budu napravljeni za sedmicu kak spada.
AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20 Samsung DVD-ROM
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 10:58 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Pokušaj ovo uraditi

control panel - internet options - connections tab - LAN settings
then uncheck automatically detect settings

Također vrati postavke na Defaultne, resetiraj IE

evo poslušao sam savjet od Bellatrix-a, vratio postavke na default i sad IE opet radi! Thanx!
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Ja bi pomogao čovijeku da znam kako ali nažalost neznam. Windows 7, kolko sam vidio kod mog frenda troši približnoisto rama, jedino zauzima manje prostora na disku, a smrt sam rekao zato jer neki programi mu nisu htijeli šljkati, kao ni zvuk, mislim zvuk radi ali smo dva zvučnika od pet i kad je imao tv krticu u kompu nije mu uopče htijelo instalirati sedmicu. Tko da želim reči da se bolje treba strpijeti da izađe cijela, pa da svi programi budu napravljeni za sedmicu kak spada.
 J... sad usporedbe Vista -Sedmica ,trošenje rama itd. Rad hardvera i drivera su stvarno individualan problem svakog PCa. Inače 99% drivera sa Viste normalno radi na Sedmici. Pričamo o IE8 i problemima s njim ,ne o usporedbama Viste I sedmice ,za to imaš 100 drugih tema na forumu!!

@Shook : Super ,samo sad stavi "prihvaćeno rješenje" da se ovo ne razvlači dalje!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 13:15 (kizo2703).
16 godina
Windows 7 problem IE

Evo drago mi je da ti IE opet proradio.

A ti maco, da te pitam, jeli bolje koristiti beta ili cijeli os?

Ustvari beta verzija je samo za probu da ljudi vide kako če to sve izgledat, kao i rc verzija. Ja ne želim koristiti ni jedan program u beta verziji, kamoli os.

Dosta je sada bilo prepiranja oko os jer je problem riješen.

AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20 Samsung DVD-ROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Jack Sparrow kaže...
 J... sad usporedbe Vista -Sedmica ,trošenje rama itd. Rad hardvera i drivera su stvarno individualan problem svakog PCa. Inače 99% drivera sa Viste normalno radi na Sedmici. Pričamo o IE8 i problemima s njim ,ne o usporedbama Viste I sedmice ,za to imaš 100 drugih tema na forumu!!

@Shook : Super ,samo sad stavi "prihvaćeno rješenje" da se ovo ne razvlači dalje!!
 Nisam ja otvorio temu, dirtyjack je otvorio pa ako i njemu radi neka on stavi kao prihvaćeno rješenje
17 godina
neaktivan
Windows 7 problem IE
autorov komentar

ok...samo da kazem...napravio sam samo uncheck automatically detect settings.

sto se tice samog win 7 stvarno je ok...nemam rijeci.

sto se tice IE8 za win 7 jos nije podrzan moze se samo instalirat IE8 Beta,to pise na Microsoftovoj stranici.

pozz bok

i hvala na pomoci

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice