Koristim windows 7 build 7100 (RC) i negdje sam procitao da vrijedi do 2.3.2010. i sad kad mi istekne zanima me dal cu ga morat ponovo aktivirat ili nes drugo??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne. Izguglaj 'time bomb' kao softverski termin.
Nakon tog datuma počet će se rebootirat svaka dva sata. Tad ti je vrijeme da se vratiš na svoje stare Windowse ili preseliš podatke na 7 RTM. 3 mjeseca kasnije, više se nećeš moći ulogirat.
Ostaje ti i nada da će dotada možda netko objaviti način da se deaktivira 'bomba' i da RC nastavi normalno raditi.
Ne. Izguglaj 'time bomb' kao softverski termin.
Nakon tog datuma počet će se rebootirat svaka dva sata. Tad ti je vrijeme da se vratiš na svoje stare Windowse ili preseliš podatke na 7 RTM. 3 mjeseca kasnije, više se nećeš moći ulogirat.
Ostaje ti i nada da će dotada možda netko objaviti način da se deaktivira 'bomba' i da RC nastavi normalno raditi.
A da li se može npr. sat pomaknuti unazad ili su i na to u M$ mislili?
A jel mogu ovu verziju updejtat na RTM?
Možeš. Microsoft to ne preporuča ali su sami opisali postupak..
@ Mislim da to ne radi.. neću se zamarat sad guglanjem, ali morao bi naravno podesit i sat u BIOSu i isključiti sve sinkronizacije (Time service) u Windowsima.. probaj pa javi.
A da li se može npr. sat pomaknuti unazad ili su i na to u M$ mislili?
Ne ,ne nema pomoći!! I bez brige ,na sve su mislili ,dosad!! 01.06. 2010. RC će bit R.I.P. A dotad ,nastavi ga koristiti i štedi za finalnu verziju!!
A jel mogu ovu verziju updejtat na RTM?
Ne ,barem ne jednostavno!! Lakše je i brže napraviti backup sistema i clean install.
@Teerex : Jednostavno se ne isplati izgubiti 4 -5 sati na podešavanja i upgrade. Provjereno!!
A kad izlazi finalna verzija?
A kad izlazi finalna verzija?
22. 10.
Ovako ,imaš temu Windows 7 - dojmovi i Windows 7 - problemi i tu možeš naći odgovore na sva pitanja!!
2010.ili?
Aha,hoce se to isplatit skidat s interneta kad izađe?
Ma ne skinut s microsoftove stranice,na to mislim!
Aha,hoce se to isplatit skidat s interneta kad izađe?
Ma neće ,žali bože vremena i prometa!!
Nema više skidanja s M$ stranica!!
Ne bih ja rekao da će se on uopće moći kupiti kao download.
Od Microsofta pogotovo. Kad se prodaje RTM, prodaje se samo na mediju ili predinstaliran na kompjuteru..
Ne bih ja rekao da će se on uopće moći kupiti kao download.
Od Microsofta pogotovo. Kad se prodaje RTM, prodaje se samo na mediju ili predinstaliran na kompjuteru..
Windowsi se mogu kupiti i kao download.
npr.
http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-Vista-Ultimate-with-SP1-32-bit/product/EB0EB5C5
Nisam baš kopao očito.
jel netko može dati link ili koju verziju da skinem za bs player (ili neki sličan program koji podržava učitavanja subtitlova, ali da radi kako Bog zapovjeda) jer mi verzija 2.41 ne podržava kako treba win7. trza titlovi ne valjaju i sl.
Postoje teme o dojmovima i o problemima sa sedmicom pa tamo trazite rjesenja!