Dakle imam W7 i imam problem, naime dobio sam novu graficku - HD4650, i instalirao sam drivere (bas za Windows7, skino sa njhove strane). Ali Aero se diseblao, neznam kako..nisam nista prckao. Da li graficka ne podrzava Aero(ne vijerujem jer prije sam imao jos stariju, zamijensku, frend mi posudio). Sad neznam zašto..Pomozite ako mozete..
Windows 7 - Aero
- poruka: 9
- |
- čitano: 9.340
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odi u system properties i tamo di su ti ocjene probaj im napravit refresh
To mi nista ne znaci sta si rekao..
Desni klik na desktop pa personalize pa windows color and apperance i windows aero (tako je kod viste).
Nema to veze s tim dal graficka podrzava ili ne, idi desni klik na Deskop-personalize i tamo izaberi neku Aero temu pa vidi dal radi.
EDIT: Presisan :D
Uradi po slikama:
Prvo cemo napravit refresh harvdvera (odnosno refresh Windows expreinece-a)
1. Control panel
1. System
3. Klikni na ovo plavo ( Windows experience Index)
4. Stisni RefreshDobro sad smo to obavili, i sada si dobio ocjenu cijelokupnog systema (max je 5.9)
Nakon toga, moras ukljuciti Aero:
1. Desni klik misa na desktop
2. Stisnes Windows color nad Apperance 3. Stines Open classic apperance... 4. Odaberes Windows Aero, pa stines Apply
I to je to
EDIT: tek sad vidim tebi treba za Win7, a ovo je za Vistu.
jednostavno u search upiši system performace, kad ti search nađe, klikni na to i dalje će znat sam, među ocjenama komponenti odi na refresh ili kak već piše u win 7 ne sjećam se sad ali skužit ćeš ako imalo znaš engleski.
Kad završi to trebao bi aero automatski da se uključi.
Jer si zbrisao drivere do kraja, tj. sa nekim programom?