Problem OS-a

poruka: 11
|
čitano: 2.943
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem OS-a

Ovako u servisu su mi savjetovali da rusim windowse zato jer imam previse virusa i da instaliram nove.Izvadio sam piratsku vistu ultimate 64-bit.  Mene sad zanima kako srusiti stari OS, kako instalirati novi..........

edit by F1-IVO: Nebi skodilo da malo obnovis znanje iz pravila foruma.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 21:40 (F1-IVO).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem OS-a

Postoji jedna stvar, odaziva se na ime Google. Neodlučan

[EDIT]

A što se key-a tiče, link: http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-ponasanja-forumu/167.aspx.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 21:13 (r420r).
16 godina
neaktivan
Problem OS-a

imam vistu na kompu i dal mogu instalirati vistu preko winrara ili slicnog programa i onda poslije izbrisati stari os?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

o čemu ti pričaš?! ne možeš instalirat vistu preko winrar-a...

16 godina
neaktivan
Problem OS-a

pa izvadio sam ju preko torrenta i sad mi je u iso formatu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sorry. ne mogu ti pomoć, pravila foruma. koristi malo google, na internetu možeš sve saznat i naučit. ;)

16 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

pa i sad ju s nerom spržiš...upališ nero burning rom i ugasiš onaj manji prozorčić i u većem ideš na recorder-burn image, nađeš sliku, spržiš na najmanjoj brzini, bootaš sa dvd-a i instaliraš

16 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

pa i sad ju s nerom spržiš...upališ nero burning rom i ugasiš onaj manji prozorčić i u većem ideš na recorder-burn image, nađeš sliku, spržiš na najmanjoj brzini, bootaš sa dvd-a i instaliraš

EDIT; ispričavam se na duplom postu, malo šteka internet

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 21:46 (Dominus Johannes).
15 godina

downloadujes Alcohol 120% Black,instaliras ga , sa njim oznacis mount ( u tebe ISO) burn i imas boot DVD

17 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

Ovako u servisu su mi savjetovali da rusim windowse zato jer imam previse virusa i da instaliram nove.Izvadio sam piratsku vistu ultimate 64-bit.  Mene sad zanima kako srusiti stari OS, kako instalirati novi..........

edit by F1-IVO: Nebi skodilo da malo obnovis znanje iz pravila foruma.

Kupi Windows Vistu i jednostavno ubaci dvd u čitač. Autorun Viste će te započet vodit kroz proces instalacije... Sve lijepo piše i objašnjeno je. Najbolje da formatiraš HDD i napraviš fresh instalaciju Windowsa (to učiniš tako da ubaciš windowse u čitač, restartaš računalo, prilikom start up-a pritisneš any key na upit želiš li bootati sa diska i tada pratiš daljnji proces...).

Ako već nemaš novca za Windowse, probaj neke od Linux besplatnih OS-a :) Nadam se da sam pomogao, bar u nekoj mjeri.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
neaktivan
Dominus Johannes kaže...
maxmatija14 kaže...

i kad to napraviš,restartaj računalo i pritiskaj delete tipku dok neuđeš u bios,i u postavkama postavi first boot cd/dvd 

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice