Problem sa movie makerom

poruka: 5
|
čitano: 2.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa movie makerom

Prije sam na visti imao movie maker i normalno sam radio na njemu sa snimkama sa kamere (mpeg2), sada na windowsu 7 nije došao movie maker i skinuo sam s neta movie maker 2.6 koji sam i na visti imao, ali mi ne čita ni jedan mpeg2 video (playa ga ali nema zvuka i slike) i uopće ne izgleda kao onaj na visti , nego izgleda kao onaj na XPu. Molim vas za rješenje problema, jako mi je hitno!

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa movie makerom

Evo sad sam skinuo sa microsoftove stranice neki SDK dodatak i samo je unzipao neke stvari u temporari folder i ništa se nije dogodilo

BTW ako je neki video malo duži cijelog mi ga rastavi i strašno smanji rezoluciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 22:58 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa movie makerom

Molim vas hitno mi je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa movie makerom

Skineš s Microsoftove stranice Windows Live Movie Maker: http://download.live.com/moviemaker . Kada instaliraš pitati će još želiš li instalirati Messenger, Windows Live Mail... Samo odabereš Windows Live Movie Maker i još neke programe ako ti trebaju i instaliraš. Tada bi trebalo raditi! Ja na Windows 7 imam Windows Live Movie Maker, probao sam i čita MPG, a već ima definirane postavke spremanja u visokoj rezoliciji filma.

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa movie makerom

Prvi nije sliku prikazivao a zvuk jest, a drugi prikazuje sliku a zvuk ne. Najbolji je bio onaj na visti 6.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice