Driveri za Windows 7

poruka: 14
|
čitano: 6.440
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

Pozdrav,

Instalirao sam na starije računalo nove Widnows 7. I sad imam problem kod spajanja na internet i nekih drivera.

Sto se tice interneta javlja mi se poruka: "Windows could not find a driver for your network adapter." ???

Prvi put se susrecem sa takvim necim.

Drugi problem je sto fali driver za zvuk (soundmax). E sad probao sam na netu naci drivere na sluzbenoj asusovoj stranici, ali ih nema za win7 (cak ni za vistu). Maticna mi je ASUS P4S800. Znam da je jako stara, ali molio bih vas da mi pomognete u rjesavanju ovog "problemcica".

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

pa inače bi win 7 trebali automatski installat drivere za sve... barem je meni bilo tako i na novom i na starom kompu, a ako baš neće skini te drivere koje si našao i radit će 100%.. eto toliko od mene javi rezultat... i sretno...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Driveri za Windows 7

te drivere mi nece instalirati jer ne podrzavajau win7 (samo xp valjd, kako pise na njihovoj stranici).

jel mozda neko zna nego drugo rjesenje?

15 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

a jbg onda, back to xp stari to ti je očito jedino rješenje dok se ne počastiš s nekim novijim kompom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

a jbg onda, back to xp stari to ti je očito jedino rješenje dok se ne počastiš s nekim novijim kompom...

pa sad se i javljam sa novog kompaCool, ali sam htio isprobati win 7 na starom, jer na njemu mogu experimentirati.

mislim da cu probat instalirati ponovno (od nule) win 7 pa cu vidjeti mozda ovaj puta sve instalira, kao sto si ti rekao da ti je sve valjalo kad si instalirao.

16 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

Imaš hrpu drivera na http://catalog.update.microsoft.com

Tražiš po nazivu, amožeš i po hardwareID.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

imam pitanje :D

kako sa hp stranica skinut drivere?

moze li netko izbacit sliku koju tipku za download stisnut :DDD

pojma nemam XD

NOOB

edit: sfacio- jednostavno nema drivera XD

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 19:13 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a što je onda ovo ovdje, samo u google upisao HP, i kliknuo na prvi rezultat.., pa stvarno..Namigiva

17 godina
neaktivan
DenY's007 kaže...

a što je onda ovo ovdje, samo u google upisao HP, i kliknuo na prvi rezultat.., pa stvarno..Namigiva

HP laserjet 2600n

Hp laserjet M1522

pa se ajde pravi pametan

17 godina
Hacker-ri kaže...

imam pitanje :D

kako sa hp stranica skinut drivere?

moze li netko izbacit sliku koju tipku za download stisnut :DDD

pojma nemam XD

NOOB

edit: sfacio- jednostavno nema drivera XD

Hacker-ri kaže...
DenY's007 kaže...

HP laserjet 2600n

Hp laserjet M1522

pa se ajde pravi pametan

ništa se ja ne pravim pametan, ali jel' ti gdje u svom prvom postu vidiš model printera?, a ako i jesi negdje po forumu pitao, tko bi to za tebe išao provjeravati, ako je tebi bilo kad si već pitao i ovdje, teško navesti model, nego si samo pitao za postupak skidanja drivera s HP stranice, a ne i da nema za tvoj/e model/e

a evo, prije nego odgovorim, velim si da idem k'o i inače, provjeriti kako to ne bi bilo drivera, i evo ih, opet pomoću google-a:

za LaserJet 2600n i za LaserJet M1522, ali za njega nema bez n/nf slova nakon tvog naziva, ali i tako u naslovu piše series, i vidim da su za M1522n/nf isti driveri

eto i kako nema, valjda je šugava HP-ova tražilica ili što, ali evo, i to sam provjerio, ne pronađe ga/ih samo na početnoj stranici, na HR dijelu, a kasnije i otuda odvede na engleski dio stranice do drivera

p.s. sorry, tek sad kad poslao skužio (zaboravio od jučar, i nisam gledao sada), da je riječ o Driverima za 7-icu, ali ne rade li od Viste, inače bi u velikoj većini trebali,

i vidio sam odma kod google pretraga, da je na stranici napomena discontinued, dakle, da više nema podrške za 2600n, a za Vistu i x86 i x64 vidim ima drivera, pa probaj, ako ne, s compatibility miodom instalirati, pa i na instalirane exe fajlove pokušati staviti compatibility na Vist ili XP, valjda će proraditi s nekim, ako neće i 'normalno'

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 17:44 (DenY's007).
17 godina

i vidio sam nekoga ovih dana, da sada ne tražim, da netko na forumu, u 7-ici pomoću onog XP Mode koristi printer s XP driverima, pa pokušaj,

ja jučer jerva pronašel valjani link Finalne verzije, i onda kad sam instalirao, sad se neće pokrenuti, možda se tko nije kao ni ja, do sada instalirao XP Mode RC, pričekati 22. pa s MS stranice skinuti,

(tako se jedva riješio win32.Virut.ce virusa radi jedne zaražene igre, TRI dana skenirao recovery AV CD-ima, i Virut removerima budući da se prvi put na već instalirane i složene 32 i 64bitne 7-ice, 'vratio', jer imam previše HDD-ova.., no otom potom!!)

dođe upozorenje ispod na slici..?!, a inače Virtual PC radi, i Wmware, a onda neču moći s ovim procom uopće XP mode koristiti, tj. on nema, a za XP Mode treba?, podršku za tu njihovu virtualizaciju,

a evo, gledam da moj procesor ima podršku za virtualizaciju (ako je to ta Intelova potrebna za XP Mode)

XP Mode poruka XP Mode poruka
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 14:01 (DenY's007).
17 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

Kad smo već kod drivera za Win7 katastrofalno je da nema drivera za Soundblaster Extigy eksternu zvučnu karticu - niti na službenim stranicama niti preko M$ update-a Izlanuo se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kad smo već kod drivera za Win7 katastrofalno je da nema drivera za Soundblaster Extigy eksternu zvučnu karticu - niti na službenim stranicama niti preko M$ update-a Izlanuo se

opet... nije do win7

17 godina
neaktivan
Driveri za Windows 7

U biti nije..    sramota je od proizvođača komponenti što ne update-aju drivere za novi OS..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice