Prazni DVD...ili nije prazan?

poruka: 5
|
čitano: 2.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedan zbunjujuci problem. Dobio sam od jednog prijatelja snimku pionira (da da, titovih pionira :) ) koju je on prebacivao sa VHS-a na DVD. Uglavnom, kad ubacim taj DVD u standalone DVD player sve stima. Ubacim u DVD citac na kompu a komp mi ga prikazuje kao prazni DVD. Pokusao sam na razlicitim masinama sa razlicitim OS-ovima, ali uvijek mi taj DVD prikazuje kao prazan. Pokusavao sam takodjer i koristiti programe kao sto su DVD Shrink, AnyDVD, CloneDVD, Ashampoo Burning studio (samo da ga prekopiram), ali svi moji napori su ostali bez rezultata.

Jel se netko susreo sa ovakvim problemom i koje bi moglo biti rjesenje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prazni DVD...ili nije prazan?

Taj disk je sniman u DVD-VR modu, ovo omogucuje da se dosnimavaju i brise scene sa snimljenog materijala. Mana je to sto se ne moze gledati na PC-u sve dok se ne zavrsi snimanje na doticnom. Da li je DVD RW ili obican disk?

Ako je obican disk onda tvoj prijatelj nije zatvorio sesiju prilikom snimanja odnosno, snimao je disk u DVD-V modeu. Zar ne mozes pristupiti fileovima na disku pomocu ekslporera? Ako mozes pokusaj ih otvoriti sa nekim playerom, recimo VLC ?

██████████████████████
16 godina
odjavljen

Ako ne sa nekim playerom, onda probaj sa ISO Busterom pročitati sadržaj zadnje snimljene sesije (napraviti njezin image pa ju "finalizirati").

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Predpostavljam da taj DVD nije finiširan. Možda je u tome problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoci. Uspio sam nesto izvuci pomocu ISO Buster-a, a dalje je sve "poljoprivreda"! :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice