Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]

poruka: 1.899
|
čitano: 998.301
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]
Imas 2 router ako sam shvatio...navjerojatnije problem do drugog na kojeg se spajas...probaj rucno dodijelit dhcp
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
14 godina
dado16 kaže...
Imas 2 router ako sam shvatio...navjerojatnije problem do drugog na kojeg se spajas...probaj rucno dodijelit dhcp

ispravak

ima telemach karticu i tp link ruter

16 godina
a taj xiaomi je smece sam takvo nazalost, imam i s box i onaj obicni stick nijedan ne radi kak spada, s box radi ali se nekad ne pali, a stick je otisao sam od sebe u bootloop..... probat mu factory i probaj mu testno spojit wifi na hotspot od mobitela, cisto da se vidi jel iskljucivo do telemach interneta ili ne
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina

kakav router Telemach daje za ADSL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hrčak kaže...

Pozdrav, ima li netko iskustva sa eon trio paketima? Planiram uskoro prijeći sa HT-a, na Telemach, jer su dosta povoljniji, pa me zanima koliko im je trebalo vremena da izađu na teren i puste njigovu uslugu? Također, ukoliko prijeđem na Telemach, da li moram nešto plaćati HT-u pošto je njihova infrastruktura? Hvala.

Nazvali me iz Telemach prodaje u ponedjeljak oko podneva, ponudili optiku za internet, TV i fiksni telefon po povoljnijoj cijeni kao njihovom korisniku mobilnih usluga. Potvrdio link narudžbe, oko 14h zove druga djelatnica da provjeri termin spajanja, idući dan se javio tehničar, ekspresno prekopčao T-Comovu optičku nit koja mi ulazi u stan, prebacio na Telemach i spojio njihov router. Sad još čekam prebačaj fiksnog telefona iz T-Coma, oni se bore s mojim zahtjevom da se prebacim kod drugog operatera, zvali me da mi ponude bolju cijenu, ali je to još daleko od Telemachove cijene.

Sve u svemu, brzo prekopčavanje, dobra brzina od 1/1 Gbps, dobri TV kanali, router s odličnim WiFi antenama, ja presretan jer sam dobio po boljoj cijeni nego kod T-Coma.  

15 godina

Ima li ko mozda ovaj router na optici njihovoj: Nokia XS-2426G-B

Problem mi je sta se na dijelu Lan -> DHCP IPv4 ne moze nista uredjivat. Svi boxevi su zasivljeni za upravljanje DHCP-om.

User za router je njihov defaultni sta ga daju, userAdmin. Jel mozda ko uspio dobit usera i pass koji ima pristup uredjivanju i ovog dijela za DHCP?

Iz njihove tehnicke sluzbe odgovaraju da to oni mogu uredjivati tako da im se posalje mail sa zeljenim promjenama, sta mi je malo glupavo ajde da je jedna promjena i to je to, ali ne da mi se slat mail svaki put kad bi zelio nesto podesit tu.

0 0 hvala 0
14 godina
Rješenje je jednostavno - zatražiti Nokiu da prebace u Bridge i nakačiš svoju opremu koji podesiš kako želiš...
8 godina
Ili zamijeniš vlastitim routerom i tražiš da ti dostave postavke.
14 godina
Na Telemachu to ne možeš, na njihovoj optici samo ide Bridge...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice