Pratite BOL vijesti na svom Androidu

poruka: 4
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Želite pratiti BOL vijesti na svom Android uređaju? Pratite ove upute.

Makar je moguće jednostavno otvoriti web browser i otići na m.bug.hr ili punokrvnu stranicu, meni je ovo daleko bolje.

1. Pronađite aplikaciju Pulse u Marketu te ju instalirajte.

2. Otvorite izbornik u aplikaciji, te pritisnite "Manage sources"

3. Stvorite novi izvor (samo stisnite na + u gornjem lijevom uglu) te se prebacite na tab "Search"

4. Upišite sljedeću adresu: http://www.bug.hr/rss/vijesti/ 

Možete dodati Pulse widget na pozadinu ako želite.

Htio sam ovo podijeliti s onima koji ne znaju za ovaj način.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pratite BOL vijesti na svom Androidu
Beagle kaže...

Želite pratiti BOL vijesti na svom Android uređaju? Pratite ove upute.

Makar je moguće jednostavno otvoriti web browser i otići na m.bug.hr ili punokrvnu stranicu, meni je ovo daleko bolje.

1. Pronađite aplikaciju Pulse u Marketu te ju instalirajte.

2. Otvorite izbornik u aplikaciji, te pritisnite "Manage sources"

3. Stvorite novi izvor (samo stisnite na + u gornjem lijevom uglu) te se prebacite na tab "Search"

4. Upišite sljedeću adresu: http://www.bug.hr/rss/vijesti/ 

Možete dodati Pulse widget na pozadinu ako želite.

Htio sam ovo podijeliti s onima koji ne znaju za ovaj način.

glupost kad postoji bugdroid app pa ima to i puno vise

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Zašto bi bila glupost? Odmah palac dolje? Ja sam samo podijelio što ja mislim kako je najbolje pratiti BOL vijesti, bez da sam znao za BUGDroid. Eto, i meni se sviđa, ali nisam znao prije za to.

EDIT: još k tome, ovo je svojevrsni RSS reader, tako da možete pratiti i druge stranice, a meni je to veliki plus, no to nema pretjerane veze s ovime

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 0:24 (Beagle).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pratite BOL vijesti na svom Androidu
Beagle kaže...

Zašto bi bila glupost? Odmah palac dolje? Ja sam samo podijelio što ja mislim kako je najbolje pratiti BOL vijesti, bez da sam znao za BUGDroid. Eto, i meni se sviđa, ali nisam znao prije za to.

EDIT: još k tome, ovo je svojevrsni RSS reader, tako da možete pratiti i druge stranice, a meni je to veliki plus, no to nema pretjerane veze s ovime

Posto si novi, palac dolje je izraz neslaganja i ne utjece na tebe, samo znas da se netko ne slaze na to sto si rekao.

Za RSS je ok, ali za BOL ima BUGDroid za koji su se ljudi stvarno potrudili i odlicna je aplikacija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice