Trazim surednika/e

poruka: 24
|
čitano: 4.910
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Trazim suradnika/e

Odnedavno sam potpisao ugovor s firmom FM Grupa Hrvatska, inace distributer parfema za muskarce i zene. E sad, kako bi se sto bolje probili na to trziste parfema i kozmetike, potrebni su mi su suradnici koji bi radili kao "online prodavaci". Svi zainteresirani se mogu javiti u privatnu poruku ili na ovom linku neka popune podatke KLIK.

Uvjeti su da ste iz Hrvatske, mjesto je nebitno, te da imate volje i osnovno znanje koristenja racunala.

LP

prodajem steam account, pp za vise informacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Trazim suradnika/e
FiCoO kaže...

Odnedavno sam potpisao ugovor s firmom FM Grupa Hrvatska, inace distributer parfema za muskarce i zene. E sad, kako bi se sto bolje probili na to trziste parfema i kozmetike, potrebni su mi su suradnici koji bi radili kao "online prodavaci". Svi zainteresirani se mogu javiti u privatnu poruku ili na ovom linku neka popune podatke KLIK.

Uvjeti su da ste iz Hrvatske, mjesto je nebitno, te da imate volje i osnovno znanje koristenja racunala.

LP

Man..tako se ne počinje posao..

Nađi nekoliko zgodnih i lijepih cura,organiziraj prezentaciju,goste malo podoji cugom,papicom,zacure iznajmi finu odjeću,primjerenu vrućinama i fino ih namiriši...{#},dalje bude krenulo samo od sebe..ne zaboravi,svako malo neka

prezentacija,ali ne dosadna,nego sa zanimljivim programom..

15 godina
Trazim surednika/e

Heh znam, samo jos nisam siguran da to smijem raditi (ima nekih caka u ugovoru) ali imamo mi kao clanovi te FM grupe razne dogadaje i tamo izlazemo proizvode...nije problem ni tako sto ti kazes, samo za pocetak jos nisam siguran u to, tek smo krenuli...dok stanemo na noge bit ce svega, a onda su svi sa foruma pozvani heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Trazim surednika/e

Ako nemaš love da platiš rasne cure,napravite jasan ugovor,gdje dobijaju tal od ukupnog biznisa..,no,prvo probaj po manjim sredinama naći,jer prave ljepotice se nađu u prirodi{#}

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Trazim surednika/e
redneck kaže...

Ako nemaš love da platiš rasne cure,napravite jasan ugovor,gdje dobijaju tal od ukupnog biznisa..,no,prvo probaj po manjim sredinama naći,jer prave ljepotice se nađu u prirodi{#}

Znam razmisljao sam, ali prvo da krenemo ovako od uzeg dijela pa onda potraga ljepotica je najmanji problem {#}

12 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Heh znam, samo jos nisam siguran da to smijem raditi (ima nekih caka u ugovoru) ali imamo mi kao clanovi te FM grupe razne dogadaje i tamo izlazemo proizvode...nije problem ni tako sto ti kazes, samo za pocetak jos nisam siguran u to, tek smo krenuli...dok stanemo na noge bit ce svega, a onda su svi sa foruma pozvani heh

gle,ne potpisuj ništa što te ograničava u kreativnosti.Pusti ugovore gdje ne smiješ ovo i ono..Vjerovatno je to neka franšiza,koja ima "prepoznatljiv pristup",gdje ti jedino dozvoljavaju da radiš po njihovom,najčešće piramidalnom programu..Posao ovisi i o tržištu,pa ćeš tako na Balkanu uvijek utržiti ono što počinje sa lijepim i umjereno obnaženim curama..Govorim sad o modnim stvarima(mirisi krpice etc..)

15 godina
redneck kaže...
FiCoO kaže...

gle,ne potpisuj ništa što te ograničava u kreativnosti.Pusti ugovore gdje ne smiješ ovo i ono..Vjerovatno je to neka franšiza,koja ima "prepoznatljiv pristup",gdje ti jedino dozvoljavaju da radiš po njihovom,najčešće piramidalnom programu..Posao ovisi i o tržištu,pa ćeš tako na Balkanu uvijek utržiti ono što počinje sa lijepim i umjereno obnaženim curama..Govorim sad o modnim stvarima(mirisi krpice etc..)

Znam, ali eto ja sam te poceo kao poslic sa strane, nemam nekih namjera trenutno ulagati neke vece novce u to iskreno. Radim kao nezavisni distributer i nemam pritiska ni od koga

13 godina
protjeran
Trazim surednika/e

Ne znam što je jadnije, autorovo vrbovanje ljudi ili savjeti od ovog rednecka da 'unajmi' ženske za reklamiranje... :facepalm:

Pa te fm parfeme prodaje svaka peta žena starija od 40 god., nema ulice u hr gdje nema bar jedne, i sad ćeš ti organizirat promociju toga.

Daj ga nemoj savjetovat kad nemaš pojma o čemu se radi, on bi potrošio više para na organiziranje te prezentacije nego što će zaradit prodavanjem tih parfema.

Okani se takvih piramidalnih prodaja i nađi si normalan posao.

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
bill_jobs kaže...

Čovjek gleda zaraditi koju pinku,a ti si nas čisto posjekao SVOJIM ARGUMENTIMA..

Tebi treba objasniti da sve što se prodaje u svijetu mode,reklamiraju mlade i zgodne cure,hoćeš mirisi,hoćeš donji veš,hoćeš garderoba,hoćeš...

NEĆEŠ naći prodaju parfema bez prezgodnih cura uživo,na sajtovima,u magazinima..TO je činjenica..To što si ti neš depresivan i standardno balkanski svepametno premoćan,naravno bez argumenata,govori samo puno toga o tebi..

Nemaš štzo pametno reći,izgasi se..{#}

upssss..preduhitrio si me..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:08 (redneck).
16 godina
Trazim surednika/e

pffff firma, pa te parfeme sam ja dilo prije par mjeseci na njuskali, nes ti firme za to.

Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
protjeran
redneck kaže...
bill_jobs kaže...

Čovjek gleda zaraditi koju pinku,a ti si nas čisto posjekao SVOJIM ARGUMENTIMA..

Tebi treba objasniti da sve što se prodaje u svijetu mode,reklamiraju mlade i zgodne cure,hoćeš mirisi,hoćeš donji veš,hoćeš garderoba,hoćeš...

NEĆEŠ naći prodaju parfema bez prezgodnih cura uživo,na sajtovima,u magazinima..TO je činjenica..To što si ti neš depresivan i standardno balkanski svepametno premoćan,naravno bez argumenata,govori samo puno toga o tebi..

Ti izgleda još nisi shvatio što je prodaja fm parfema, koliko tu možeš zaradit i kako funkcionira?

Ko bi trebao platiti te prezgodne cure i šta bi one trebale raditi?

Daj ne lupetaj više...

12 godina
protjeran
bill_jobs kaže...
redneck kaže...
bill_jobs kaže...

Ti izgleda još nisi shvatio što je prodaja fm parfema, koliko tu možeš zaradit i kako funkcionira?

Ko bi trebao platiti te prezgodne cure i šta bi one trebale raditi?

Daj ne lupetaj više...

Dečec,poslom sam se bavio još kad si ti počeo dlačice na preponama brojati..

Makni pogled od ladne pive i pročitaj,da sam čovjeku savjetovao,da ako nema love za cure,napravi ugovor o talu,dakle,dobivaju dio u biznisu..

Sasvim normalan početak poslovanja na zapadu,ako nemaš neke pare..

Što bi cure trebale raditi??No,ti si tu pa bumo tebe pitali...{#}

Najbolji su mi ovvi balkanci koji su popili svu pamet svieta,sve znaju,a od prodaje parfema prave quantnu teoriju..

Radi lik,tako se uspijeva,ne palamudanjem i ispijanjem pive od jutra do sutra..Zahvaljujući tako pametnima,poput tebe,Hrvatska i jeste u dugovima..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:23 (redneck).
12 godina
neaktivan
Trazim surednika/e

Oglas za posao je jako loše napisan. Ostavlja dojam neprofesionalnosti.

Prve dvije rečenice zvuče kao da su izvučene iz tv prodaje.

Koristiti se, a ne "se koristiti". Ono "uz trud i rad" bi trebalo ići u novu rečenicu, iako ja to ne bih tako napisao.

U trećoj rečenici spominješ isto što i u posljednoj. Apsolutno nepotrebno ponavljanje, osobito s obzirom da je između ponavljanja samo jedna rečenica.

Ja bi izbacio smajli, kao i "rado ćemo ti pomoći".

Web stranica mi se općenito ne sviđa, ali s obzirom da ni stranica fm grupe ne izgleda puno bolje, nemaš brige.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
redneck kaže...

Najbolji su mi ovvi balkanci koji su popili svu pamet svieta,sve znaju,a od prodaje parfema prave quantnu teoriju..

Radi lik,tako se uspijeva,ne palamudanjem i ispijanjem pive od jutra do sutra..Zahvaljujući tako pametnima,poput tebe,Hrvatska i jeste u dugovima..

Ako neko radi veliku filozofiju od prodaje parfema onda si to ti, čitat i plakat.

Pazi samo savjeta koji mu daješ: 'Oformi tim, zaposli cure koje će to reklamirat i radit', jbt ne vjerujem šta čitam, pa tu je i jedna dodtna osoba na koju se dijeli zarada - previše.

Ovakav posao može biti samo kao dodatna zarada, par stotina kn mjesečno, a ti djeliš savjete kao da je ovaj krenuo u milijunski biznis, daj bolje šuti.

Kakav bi savjet dao ovim curama što peru šajbe na benzinskim? Da zaposle par cura koje će to raditi umjesto njih ili? ahahhaha

15 godina
Nema potrebe da se svadate, ako netko zeli, neka se javi kako sam rekao vec, pp ili preko kontakt forme na web stranici. Sve ostalo vam je uzalud, samo sam pitao ako netko zeli raditi, e sad ako cete se ici svadati oko toga tko ce i sto ce raditi, nema smisla. Najlakse je sjediti i prigovarati. Ovo dode kao dodatni poslic i zarada sto sam vec i naveo. Tko se ne slaze, moze napustiti temu jer su ovo bespotrebna prepucavanja.
13 godina
protjeran
Trazim surednika/e

Ovakve glupe teme su i zabranjenje.

Kao prvo, ovo nema veze s IT industrijom i poslovima u toj branši, kao drugo, uopće ne pokrećeš nikakav svoj biznis nego reklamiraš jednu firmu i njihove proizvode i to sve preko piramidalne sheme.

0 3 hvala 0
15 godina
bill_jobs kaže...

Ovakve glupe teme su i zabranjenje.

Kao prvo, ovo nema veze s IT industrijom i poslovima u toj branši, kao drugo, uopće ne pokrećeš nikakav svoj biznis nego reklamiraš jednu firmu i njihove proizvode i to sve preko piramidalne sheme.

Pise start up, ima veze s radom na racunalu, gdje je problem?

16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Smrdi na piramidu tj sistem slican taperveru (bez uvrede). Doci do para u takovom sistemu je tesko, zarada ti nije zagarantovana.

13 godina
protjeran
Trazim surednika/e
FiCoO kaže...

Piše ti ICT ispred, jel znaš šta je ICT? Ako i ne znaš onda valjda znaš kakav je ovo forum.

Kakve veze parfemi imaju sa ICT? I ne, nema veze s računalima, ni najmanje, to je prodaja parfema.

Tako ja mogu otvoriti topic da režem drva sa bacegom po kućama i trebam dva čovjeka koji će mi pomagat.

Daklem, nema veze s tematikom foruma, piramida je i reklamiraš firmu.

Ako ti je do reklamiranja onda se javi u bug marketing.

0 0 hvala 0
15 godina
Arxi kaže...
FiCoO kaže...

Smrdi na piramidu tj sistem slican taperveru (bez uvrede). Doci do para u takovom sistemu je tesko, zarada ti nije zagarantovana.

Pa nesto kao piramida je, slazem se, ali bitno da je zarada odmah meni na ruke, ne dajem im cijeli iznos nego zaradu ostavljam sebi a placam samo parfem

Dobro bill, samo smireno...

16 godina
neaktivan
Trazim surednika/e

Što točno tražiš?
Nekoga da obrađuje narudžbe ili? 

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
15 godina
zerocool12 kaže...

Što točno tražiš?
Nekoga da obrađuje narudžbe ili? 

Molim te javi se u privatne poruke jer neki forumasi imaju nesto protiv...

15 godina
Trazim surednika/e

Jednog suradnika smo nasli, jos 2 su nam potrebna! VISE INFO OVDJE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trazim surednika/e

Dobra ideja sa nagradnom igrom na FB-u, dobar početak :)

Ignoriraj sve blesave komentare - ljudima je ili dosadno ili su ljubomorni ili nešto treće. Sretno!

What doesn't kill you only makes you stronger.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice