Pozdrav,
moj 1 post, ne znam da li je ovo pravo mjesto za ovakav upit, but here goes:
dakle, tražim samostalnog PHP/SQL programera za rad na gotovim komercijalnim PHP skriptama (CMS).
Ukratko, potrebno ih je modificirati i raditi na održavanju + upgrade, poznavanje JS i gmaps API tehnologija je poželjno.
Kao primjer jedne od skripti na kojoj bi se radilo (ova je opensource + free): http://osclass.org/
Posao je na pola radnog vremena (4h), nakon 6 mjeseci na puno radno vrijeme (8h) - iskreno se nadam tome.
Moguć rad kod kuće, prednost programerima iz Splita i okolice koji bi radili u prostorijama firme.
Nije mi bitno imate li radnog iskustva u drugim firmama, bitno je da znate PHP i SQL i da ste kompletan programer, ne treba mi lošiji od mene, već bolji...
Za sve koji su zainteresirani, pošaljite PM, navedite vaš kontakt mob., javim vam se i sve pobliže objasnim, nemam namjeru ni vremena vodit raspravu tu na forumu.
Početak rada bio bi tokom rujna ove godine. Početna plaća (na pola radnog vremena) za programera iznosi 3.000 kn, jebiga jednostavno ne mogu više...
Isprika ako sam postao na krivo mjesto ili ovako nešto nije dozvoljeno, admin slobodno prebacite ili uklonite.
Hvala!