PayPal WebShop

poruka: 2
|
čitano: 2.820
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
PayPal WebShop

Pozdrav,


Ukoliko neko želi bilo kakvu uslugu naplatiti pomoću poznatog servisa za plaćanje PayPal, nek se  javi pa možemo postati suradnici. Solidno poznajem rad po pitanju izrade PayPal WebShopa, tako da mogu pomoći. Pri ovome ne mislim samo na osnovne Buy Now i Success tipke, već na izradu kompleksnijih Web aplikacija za naplatu usluga, elektronskih sadržaja i sl.

Npr. trgovina za prodaju nekih elektronskih sadržaja:

Ja sam u stanju ovo realizovati na način da čim kupac plati određen artikal pomoću PayPala, da odmah dobije download link (koji je moja posebna download skripta), kako bi ga mogao preuzeti. Naravno, download link funkcioniše samo ako je kliknut na toj stranici gdje je korisnik upućen nakon svoje uplate.

Ovakvi sadržaji su u većini slučajeva jeftini (pod jeftini računam cijene do 3 Eura), te vjerovatno ne želite da vam PayPal odbije 0,35 Eura, na svaki artikal koji korisnik od vas kupi. Kao rješenje tog problema artikli se prodaju tipkom "Add to Cart", a završna stranica izlista npr. Download linkove (ako su u pitanju elektronski sadržaji) za sve fajlove koje je kupac odlučio kupiti.

 

Pa ukoliko je neko zainteresovan za ovakav vid saradnje neka odgovori u ovoj temi, ili se javi ma moj PM.

 

Pozz

Aličić Emir
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 9:32 (Developer__hehe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: PayPal WebShop

Mene interesira implementacija kartičnog plaćanja unutar webshopa (bez napuštanja stranica) sa podrškom plaćanja svim karticama, znači Paypal Pro. Molim pomoć za dvije stvari: 

 

  1. Za otvaranje Paypal Pro accounta nisu potrebni nikakvi dodatni ugovori s bankama? Dovoljno je imati poslovni račun sa jednom od podržanih kartica?
  2. Kako je sa valutama, uzima li Paypal dodatne provizije na svako preračunavanje iz valute u valutu? (Primjerice, ako je poslovni račun PBZ Visa kunski žiro i netko uplaćuje iz, ne znam, Njemačke, sa Maestro Euro kartice). Ili se provizije uzimaju neovisno od Paypala - kako je uobičajeno kod banaka?

    Jasno mi je da Paypal uzima provizije od cca 3% + $0.30 kod svake transakcije (kako stoji u ugovoru), govorim baš o provizijama kod preračunavanja iz valute u valutu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 11:49 (528491).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice