a i to što kažeš za periferiju...meni je dosta da radi :),nisam htio uzimati bežičnog miša,bežičnu tipkovnicu,veći monitor(koji mi iskreno ne treba) ili jače zvučnike(ak nebudu valjali uzet ću bolje,zapravo pitam ih tam u vemilu dal mi mogu spojit da čujem kakvi su)...e sad sam razmišljo...trenutno su neke od komponenti na akciji,kolko bi mogla bit razlika u normalnoj cijeni(recimo grafička mi je na akciji,tipkovnica i još par stvari)od ove na akciji?a bit će valda popusti jer mislim uzet komp za vrijeme uskršnjih praznika...i jel imaju kakav popust na gotovinu,količinu il nešto?
Grafička je na akciji jer je 4870 izašla pred 6 mjeseca, a tako će i nešto biti na akciji do sredine travnja kad je Uskrs jer nadolazeće konfiguracije to obećavaju već danas, a i prije nekog vremena!
Grafička je na akciji jer je 4870 izašla pred 6 mjeseca, a tako će i nešto biti na akciji do sredine travnja kad je Uskrs jer nadolazeće konfiguracije to obećavaju već danas, a i prije nekog vremena!
Mislim da ima, neki sitno... Ako hoćeš, pogledaj, ili ako možeš idi na adm.hr koji je jeftiniji nešto od Vemila. Isto dobar dućan informatičke opreme ako ti se da ponovo sastavljat
složena konfa ti nije loša... dosta dobra
pretpostavljam da se nećeš baviti klokom bar zasada, zato se nemoj previše bojat oko pregrijavanja samo uzmi dobro napajanje (neko kvalitetno) i gledaj da uzmeš grafu sa zalmanom i sve će biti ok, kompa ti je dosta dobro složena i znaju ljudi imaju iskustva, pa neće te zajeb...
pozzz