Nod32 SS 4 i Comodo firewal

poruka: 5
|
čitano: 2.566
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nod32 SS 4-vatrozid

imam nod32 SS 4 pa me zanimaju vaša iskustva sa njegovim vatrozidom,jel' pouzdan i ima li potrebe da bude uključen i Comodo5 firewal?takođe,tu je MBA za povremeno skeniranje.

16 godina
RE: Nod32 SS 4-vatrozid

Ako ti je Nod32 Smart Security 4 original nema potrebe za comodom. Nod32 + Malware Bytes ( jednom tjedno skeniranje ) i nemaš frke {#}

EDIT : vatrozid je dobar , nije loš uopće

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 14:59 (jukiii).
17 godina
neaktivan
RE: Nod32 SS 4-vatrozid
jukiii kaže...

Ako ti je Nod32 Smart Security 4 original nema potrebe za comodom. Nod32 + Malware Bytes ( jednom tjedno skeniranje ) i nemaš frke {#}

EDIT : vatrozid je dobar , nije loš uopće

dakako da ima potrebe, ne u tolikoj mjeri za packet filterom koliko za Comodovim HIPSom, sandboxom i cloud BBom koji su dio Comodovog firewala, NOD32 je isuviše propustan što se tiče 0dayz virusa i njemu nepoznatog malwarea (heuristika je na cca. 50%) da bi stajao sam na PCu, to se pogotovo odnosi na risky surfer juzere.

moja preporuka je imati instaliran i Comodov FW i NOD32 AV (nikako SS, smart security već ima packet filter koji će praviti probleme sa onim Comodovim)

...aaargh
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 15:32 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
Nod32 SS 4 i Comodo firewal

Pitanje: ima li smisla uz recimo Comodo firewall imati uključen Web access protection u NOD32 AV-u?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 16:02 (Tom69).
15 godina
neaktivan
RE: Nod32 SS 4 i Comodo firewal
Tom69 kaže...

Pitanje: ima li smisla uz recimo Comodo firewall imati uključen Web access protection u NOD32 AV-u?

Da.

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice