imam nod32 SS 4 pa me zanimaju vaša iskustva sa njegovim vatrozidom,jel' pouzdan i ima li potrebe da bude uključen i Comodo5 firewal?takođe,tu je MBA za povremeno skeniranje.
Nod32 SS 4 i Comodo firewal
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.566
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti je Nod32 Smart Security 4 original nema potrebe za comodom. Nod32 + Malware Bytes ( jednom tjedno skeniranje ) i nemaš frke
EDIT : vatrozid je dobar , nije loš uopće
Ako ti je Nod32 Smart Security 4 original nema potrebe za comodom. Nod32 + Malware Bytes ( jednom tjedno skeniranje ) i nemaš frke
EDIT : vatrozid je dobar , nije loš uopće
dakako da ima potrebe, ne u tolikoj mjeri za packet filterom koliko za Comodovim HIPSom, sandboxom i cloud BBom koji su dio Comodovog firewala, NOD32 je isuviše propustan što se tiče 0dayz virusa i njemu nepoznatog malwarea (heuristika je na cca. 50%) da bi stajao sam na PCu, to se pogotovo odnosi na risky surfer juzere.
moja preporuka je imati instaliran i Comodov FW i NOD32 AV (nikako SS, smart security već ima packet filter koji će praviti probleme sa onim Comodovim)
Pitanje: ima li smisla uz recimo Comodo firewall imati uključen Web access protection u NOD32 AV-u?
Pitanje: ima li smisla uz recimo Comodo firewall imati uključen Web access protection u NOD32 AV-u?
Da.